Bartoszcze Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Jak ktoś szuka merca to polecam tego... Ładnie oklejony i raczej tanio pójdzie... [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 14:14_________________________________________________Zapomniałem podać link z wrażenia: http://www.motoallegro.pl/item449293923_mercedes_rdzewiejacy_bubel.html
marcin j Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 czego ludzie nie wymyślą :>
Piechol Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 chyba już było albo gdzieś indziej widziałem ale pomysł koleś miał dobry, pod salonem zostawił auto i robił niezłą anty reklamę
tomaszu Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Może to ktoś z BMW robi taką akcję.
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Nic nowego nowe Sprintery Vito wszystko rdzewieje mercedes skończył się na W 123 :gwizdanie:
szakal350 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Jak mówi stare przysłowie pszczół : mercedes to sedes
freon Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 No ale już jest 5 ofert kupna i 20.100 PLN
Bartoszcze Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Nic nowego nowe Sprintery Vito wszystko rdzewieje mercedes skończył się na W 123 :gwizdanie: Wcale nie...! Miałem Mercedesa 190 (W201) i nie rdzewiał tak. Jeszcze po nim następna C klasa (W202) była jak prawdziwy mercedes. I dopiero wtedy się skończyło. Od okularników mercedes stracił to coś...
Cristoforo Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 koncern mercedesa omal nie poplynał na dno przy produkcji tak dobrych aut takich jak beczka, klin, czy poczatki c klasy. aby zarabiać to trzeba cos popsuć wiec sie zarabia na serwisie. pozniejsze egzemplaże czesciej zaglądały do serwisu. i nie tylko tak robia mercedesy
fahrenheit Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 faktem jest, ze merce od dawna nawalaja, ale bryłe, przynajmniej dla mnie, maja za***ista i komfort jazdy toże eto samoje. uwazam, niestety, ze pod tym wzgledem nasze niunie nie maja pierdnecia do merca... a co do tego zdjecia to moze ktos kto poczul sie zawiedziony bezawaryjnoscia tych aut i kosztami naprawy albo namalował w photoshop'ie literki
Madas Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 dziwna sprawa z tym autem jakieś jaja albo nie wiadomo co
valdi80 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 To nie żart. O tym aucie było już chyba na forum. Ale może wydaje mi się że było, więc podaję link, z którego dowiecie się, że to prawda Poza tym ciekawe tłumaczenie gościa z serwisu merca http://motoryzacja.interia.pl/news/tego-mercedesa-zjada-rdza,1150667
Rekomendowane odpowiedzi