Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymieniłem grill,jak sie podoba??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to nawet wygląda, ale spróbuj ściągnąć znaczek Kamei, może jeszcze lepiej będzie wyglądać niunia.

Opublikowano

mierzyles kolka przy przyklejaniu? wydaja sie byc krzywe :P (moze takie wrazenie sprawia fotka). poza tym grill wyszedl super, gratuluje pomyslu :) logo Kamei wyglada prawie jak S-Line :)

Opublikowano

ja u siebie wsadzilem grill po II lifcie :) jezeli chodzi o kamei to fajny tyko wydaje mi sie ze bez znaczka by jeszcze ladniej wygladal :)

Opublikowano

szczerze.. nie podoba Mi się to ..:P jak z OOOO to tak jak kolega Szewczenko7,

grillek po drugim lifcie.. jak bez to Kamei.. albo ABT..ale to już kwestia gustu..

Opublikowano

Pewnie,ze to rzecz gustu,ciezko było cokolweik zmierzyc bo siatka nie jest symetryczna wokół kółka,ciezko tak trafic idealnie bo nozki nie wchodza zawsze, a swoja droga w TT jest podobny grill...hehe

Opublikowano

Mi jakoś również nie leży ta kombinacja, ale źle nie jest.

Moim zdaniem pomyślałbym o przednich światełkach, napewno dodadzą więcej uroku..

Opublikowano

jestem na nie grilom KAMEI, wolę ori po lifcie :P

Opublikowano

Bardzo ładny, szczególnie że mam taki sam ;) ale bez znaczka OOOO

Opublikowano

Slovian jesli Tobie się podoba to git :) Twój furacz i Ty się nim wozisz :P, mój oryginał został sprzedany -> teraz siedzi ori Rs4

Opublikowano

grill od rs4 pasuje gdy sie zderzak zmieni,a nie opłaca mi sie to robić takich zabiegów do 125ps....soczewki tak samo,jak juz to do lepszego .

Opublikowano
Zmieniłem oryginała na takowy kamei plus znaczek OOOO ,miałem taak wczesniej w B4 i jakos mi tak...chyba sentyment ;-)

Mi się podoba. Sam mam Kameia i trochę brakuje w nim kółek. Znaczki masz oryginalne z A4? W jaki sposób je montowałeś?

:a4fan:

Opublikowano

Kupiłem za 20 zeta.mają nózki i z tyłu nakłada sie na nie podkładki a'la blaszki co sie nie zsuwaja.Pozatym kółka maskują tą dziure w środku.

Opublikowano

IMO niepodoba mi sie , niema jak grill po II lifcie

Opublikowano
Kupiłem za 20 zeta.mają nózki i z tyłu nakłada sie na nie podkładki a'la blaszki co sie nie zsuwaja.Pozatym kółka maskują tą dziure w środku.

Masz racje. Kamei może i ładny, ale ta dziura na środku to obłęd. Ale przynajmniej wiem co robić dalej.

Opublikowano

moje zdanie jest takie:

ogolnie kamei mi sie nie podoba bo z daleka fureta wyglada tak jakby wogole nie miala atrapki.

te znaczki to jakis pomysl na poprawienie juz dosc starej stylizcji kameii dlatego + dla Ciebie!!

pozdr i zachcecam do dalszych zmian na lepsze!!!!!