Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] jakie felgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zimowe felgi z oponami 15' z poprzedniej niuni a teraz mam a4 b7 moje pytanie czy przy zawieszeniu seryjnym te 15' będą w miarę pasowały ?

Czy też rozglądać się za innymi felami ? a jeżeli tak to jaki rozmiar ?

Opublikowano

Ostatnio ktoś na forum pytał czy podejdą 15" do seryjnej B7 i mu podeszły. Jedynie to może trochę kiepsko wyglądać. Autko jest masywne i pasuje jakaś większa fela. Minimum 16" ale to kwestia wyglądu auta.

Opublikowano

Teraz to już Corsy na 16'' stalówkach z salonu wyjeżdżają :rolleyes:

Opublikowano

znalazłem w danych technicznych, że B7 1.9 tdi ma seryjne ogumienie 195/65/15 :gwizdanie:

Opublikowano

Mam zimowe felgi z oponami 15' z poprzedniej niuni a teraz mam a4 b7 moje pytanie czy przy zawieszeniu seryjnym te 15' będą w miarę pasowały ?

jeździsz B7 a kombinujesz z 15stkami :wallbash: sprzedaj je i kup minimum 16-stki na zime :good:

Opublikowano

cuber dobrze mówi. Zresztą napisałem Ci wyżej że to będzie nie bardzo wyglądało. Jak taki "olbrzym na glinianych nogach". Ja jak u siebie zakładam zimówki na 15" w B5 to nie za bardzo to wygląda, a co dopiero w B7 :confused4:

Opublikowano

jeździsz B7 a kombinujesz z 15stkami :wallbash: sprzedaj je i kup minimum 16-stki na zime :good:

dokładnie, 16 to minimum do B7 :wink4:
Opublikowano

poszukalem i znalazlem :naughty: tez sie zastanawiam co do swojej wpakowac na zime mam zamowione 4x16 stalowka ori :naughty: sie tylko lekko zastanawialem czy to wogole ruszy z miejsca ale widze ze wszyscy pisza wlasnie o 16" na zime wiec :good: o 15" bym nawet nie pomyslal nie wiem czy wogole oponki na 15" trzymaly by w jakikolwiek sposob autko ktore wazy ponad 1,5t :mysli:

Opublikowano

znalazłem w danych technicznych, że B7 1.9 tdi ma seryjne ogumienie 195/65/15 :gwizdanie:

pod warunkiem ze ma tarcze 280 lub 288 mm

312 mm nie podejdą na 15'' fele