ernius Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Jak to jest z tym imobilajzerem? Posiadam diode w drzwiach kierowcy ale wiem ze ona moze oznaczac tylko ze drzwi zamkniete a nie że jest alarm. Po kodach wyposazenia wynika ze nie mam alarmu. A jak jest z imobilajzerem?? Czy kazde B6 to ma??
GRazny Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 dioda od immobilisera + centralny... też nie mam alarmu... nie widziałem B6 bez diody... ale nie wszystkie widziałem :>
ernius Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 Czyli imobilajzer posiadam ?
fahrenheit Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 na 99,9999999% tak, chociaz :gwizdanie:
grzanek85 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 wszystkie a4 od początku produkcji posiadały immo tylko w rożnych generacjach.
szogun0 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 wszystkie a4 od początku produkcji posiadały immo tylko w rożnych generacjach. Hameryckie B5 przed którymś tam rokiem (chyba 98) nie miały. No ale kto ma takie stare ze stanów sprowadzane??
Rekomendowane odpowiedzi