MowilaZeMa18 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam Nie mogę znaleźć w Zrób to Sam wiec pisze was o pomoc. W jaki sposób i co potrzeba by przerobić zwykły kluczyk z zamykanie drzwi z pilota na kluczyk typu scyzoryk. Proszę o pomoc lub podesłać link do jakiegoś fotostory.
damian12759 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 ja kupiłem kluczyk scyzoryk, dorobiłem do niego grot, przełożyłem pestkę od immo ze starego i zaprogramowałem do samochodu
jacek70 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Grot możesz dorobić o ile masz typ frezowany. Pierwowzoru a4 miały zwykły kluczyk a z takiego nic nie zrobisz.
novwy Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale proszę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/43965-all-b5-podlaczenie-sterownika-centralnego-zamka-opis-i-zdjecia/
MowilaZeMa18 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Mam kluczyk w którym jest również otwieranie i zamykanie auta nie taki zwykły ze można tylko otwierać wkładając kluczyk. Potrzebuje to przerobić. Czy taki grot dorobi mi ślusarz ? Lub gdzieś gdzie dorabiaja klucze ? I jak to zaprogramować później ?
novwy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Sam grot dorobisz u klucznika który dorabia klucze samochodowe ja dawałem chyba 6 duch. Jak bys pokazał zdjęcie Twojego klucza to było by jaśniej o co chodzi.
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Grot możesz dorobić o ile masz typ frezowany. Pierwowzoru a4 miały zwykły kluczyk a z takiego nic nie zrobisz. Dlaczego? Jedyne wyjście do dokupienie scyzoryka przedliftowego, dorobienie grotu i zaprogramowanie? Właśnie mam ten najzwyklejszy kluczyk bez żadnych przycisków na nim.
novwy Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Kup scyzoryk przeloz bebechy i dorob grot co w tym trudnego. Pestke imo przelozysz i tak samo elektronikę.
MowilaZeMa18 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 No ok ale trzeba jakoś go zaprogramowac czy nie ?
jacek70 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Da radę ze zwykłego, przedliftowego grota?? Nie wiedziałem.
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 A ja mam taki kluczyk jaki był w 80-tkach. Też nie będzie problemu? Pilot do centralnego nieoryginalny i zepsuty a chciałem scyzoryk sobie sprawić, Szukać przedliftowego scyzora?
Rekomendowane odpowiedzi