Thom4s Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam, przedstawiam moje Audi. Tak jak w temacie. Silnik 2.0 TFSI 211KM 350Nm Zrobiony na gwarancji Stage 2, czyli wymiana wadliwych tłoków i pierścieni. Oleju póki co nie bierze, przejechane 2500km i cały czas poziom na MAX. Ori lakier na każdym elemencie i serwis do 140tys km. Obecny przebieg 156tys. Quattro Pełny S-line Sportowe fotele Navi 2G Bixenon Czarna podsufitka i wiele innych...
peter22 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Fajne foteliki . I całe autko na wypasie
afroo. Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Piękny środeczek. Gdybyś chciał zmieniać fotele i kanapę to daj znać. ; )
Thom4s Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 2009r mam zaznaczone w profilu. Foteli nie oddam, po 1100km podróży nic mnie nie bolało. Mają też sterowanie elektryczne.
andynl Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 2009r mam zaznaczone w profilu. No tak na ten pomysł nie wpadłem żeby sprawdzić
griga-st Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Te stołki widzę oryginał, bez wytłoczeń . Niby podają ze dsg ma lepsze przyspieszenie, ale w manualu ta moc silnika bardziej się czuje. Co miałeś za gwarancje ze to zapłacili?
Thom4s Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Te stołki widzę oryginał, bez wytłoczeń . Niby podają ze dsg ma lepsze przyspieszenie, ale w manualu ta moc silnika bardziej się czuje. Co miałeś za gwarancje ze to zapłacili? Jak by był S-tronic, też bym kupił, ale ten manual jest tak precyzyjny, że nie narzekam, najlepsza manualna skrzynia jaką jeździłem. Stage 2 był robiony przez poprzedniego właściciela, w historii serwisowej jest napisane " naprawa gwarancyjna - dobra wola producenta" Wymiana wadliwych części była przy 108tys km. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Thom4s
marcinch001 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Fajny avant . Coś w najbliższym czasie będziesz modził ?
Thom4s Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Fajny avant . Coś w najbliższym czasie będziesz modził ? Myślę, że na wiosnę pokuszę się o program, no i chcę inne koła, może Rotor 19"... Jeszcze nie zdecydowałem. Graty zakupu foteliki Dzięki Grzesiu.
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ładna furka gdyby nie te akcje z olejem sam bym takiej szukał teraz. Program przy tym silniku to obowiązek Fotele super fajnie że ktoś przypilnował i zrobił stage 2. Bezawaryjności życzę
carrera369 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Napiszę podobnie jak inni: super fotele - szczególnie przez brak napisów S4 czy S-line
Thom4s Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Wszystko co jest w wyposażeniu auta wyszło tak z fabryki, dlatego pewnie nie ma emblematów na fotelach. Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Z furki jestem mega zadowolony, zważywszy, że jest to benzyna, tak jak szukałem.
quadral20004 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 3g by sie przydalo.ale tak to spoko fura
Rekomendowane odpowiedzi