Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 2.0 TFSI quattro S-line 18" Avant 211KM 6-speed Manual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest petarda! gratuluję auta, foteli MEGA zazdroszczę.. czyli jednak A4... znaleźć A5 nie jest tak prosto :/ widzę, że wróciłeś do PL na stałe? wpadnij kiedyś na spot ;)

Opublikowano

Fotele najlepsze! :D

Opublikowano
  • Autor

jest petarda! gratuluję auta, foteli MEGA zazdroszczę.. czyli jednak A4... znaleźć A5 nie jest tak prosto :/ widzę, że wróciłeś do PL na stałe? wpadnij kiedyś na spot ;)

Dzięki Jędrek. Padło na A4, bo bliżej, konkretny sprzedawca, niemalowana, ori przebieg i rozwiązany problem oleju. No i fajny wypas. Dobrą A4 podobnie jak A5 też ciężko znaleźć, jak się wie czego chce. Do Polski jeszcze na stałe nie zjechałem, po prostu częściej przyjeżdżam. Jak będę w kwietniu to zawitam na spot obowiązkowo. ;)

RS-owe fotele widzę bardzo pożądane na forum, :) ale fakt na długie trasy sprawdzają się idealnie, no i oczywiście w zakrętach. :D

Opublikowano

To są od S4 nie od RS :)

RS masz tutaj

http://allegro.pl/audi-rs4-a4-tapicerka-fotele-boczki-i4985556423.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

Fotele fajne bo nie mają oznaczeń, ale zauważyłem że w benzynie 2.0TFSI Q często takie występują.

Tu np też są takie :)

http://allegro.pl/audi-a4-s-line-2-0t-211km-alcantara-bixenon-led-i5059072588.html

PS jakieś mody oprócz mocy przewidziane ?

Edytowane przez Gibons

Opublikowano
  • Autor

A nie było czasem tak, że te fotele, które wkleiłeś były opcją w RS-ach, a w standardzie były te co ja mam? Bo widziałem wiele RS6 z takimi fotelami jak u mnie... :eusathink:

Tak jak pisałem, jedyne mody, które przewiduję to program i koła na wiosnę.

Zastanawiam się też nad większym coolerem od 3.0 biTDI i downpipe takim -> http://allegro.pl/downpipe-audi-a4-a5-2-0-tfsi-katalizator-100cpsi-i5040351277.htmlbo to katalizator najbardziej blokuje przepływ spalin w tym silniku.

Wydech zostaje na 100% ori, bo z tego co czytałem seryjny jest już dość luźny i daje radę. :whistling: Poza tym nie chcę głośnego auta, bo w trasie głowa mi pęknie po 10h jazdy. :rolleyes:

Opublikowano

Jak będę w kwietniu to zawitam na spot obowiązkowo. ;)

wpadaj, wpadaj. trzeba się w końcu poznać w realu ;)

Opublikowano

Rób na 300PS i będzie spoko :)

Opublikowano

w trasie głowa mi pęknie po 10h jazdy. :rolleyes:

Halas bardzo przeszkadza na takich trasach.2.0 benzyna punktuje tutaj bardzo :). 10h brzmi na Salzburg albo Stuttgart..?

Opublikowano
  • Autor

w trasie głowa mi pęknie po 10h jazdy. :rolleyes:

10h brzmi na Salzburg albo Stuttgart..?

Amsterdam - 1140km. Mój rekord to 9h od drzwi do drzwi, ale jechałem w nocy. Normalnie to 12h+.

Opublikowano

jedrekx , zebys wiedzial ze bardzo trudno znalezc A5, ja szukalem kilka miesiecy i dałem sobie w koncu spokój i tez kupilem A4 , tych jest od groma i zdecydowanie łatwiej znalezc cos konkretnego.

Opublikowano

w moim przypadku było odwrotnie, szukałem usilnie A4 i kupiłem A5 :decayed: tylko to było prawie 4 lata temu i te auta były sporo młodsze ;)

Opublikowano

Kolejne piękne cztery kółka, fotele bajka:-)

Opublikowano

Fajno sztuka :) gratuluje i bezawaryjnosci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:hi:

trochę z innej beczki czy to nie Twoja ex b6 była niedawno na sprzedaż lekko puknięta i ogołocona z pakiektu s-line ?

Opublikowano

Do czego to doszło zeby zużyciem oleju (a raczej jego brakiem ) sie chwalić w liście wyposażenia :P

Fajne fotele i męski silnik ;)

Opublikowano

Do czego to doszło zeby zużyciem oleju (a raczej jego brakiem ) sie chwalić w liście wyposażenia :P

:grin:

Kultura pracy, potencjal tego silnika góruje nad jednostkami konkurencji. Te wady(olej, łańcuch) są tak głupie ze wyglądają na zaplanowane...

Opublikowano
  • Autor

trochę z innej beczki czy to nie Twoja ex b6 była niedawno na sprzedaż lekko puknięta i ogołocona z pakiektu s-line ?

Masz linka? Chętnie zobaczę co się z nią dzieje.

Fajne fotele i męski silnik ;)

:D

Silniczek naprawdę fajny. Jak na tak ciężką budę, samochód jest zwinny i nie czuje się tej masy. Ciekawe jak będzie po programie. :) Z tego co czytałem, to te silniki fabrycznie mają bonusy, coś koło 220-225km w serii.

Co jest nie tak z łańcuchem? Oświeci mnie ktoś?

Opublikowano

Masz linka? Chętnie zobaczę co się z nią dzieje.

to ta, czy to nie Twoja ex ?

http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-gaz-quattro-uszkodzony-przod-C35121584.html

Opublikowano
  • Autor

Bardzo podobna, ale mój był 2002r

Dobrze wiedzieć, że zamiast 211 ma się 235km. :)