Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Którędy kabel do podświetlania kratki nawiewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem zamontować podświetlane kratki nawiewu z modelu po II lifcied do modelu (rok 95) mam do was małe pytanie prosiłbym o fotkę którędy wychodzą kable do tych kratek bo u mnie nie ma żadnej luki aby wyprowadzić kabel i nie wiem czy nie trzeba będzie małej dziurki wywiercić w tej dyszy w środku, jak to było rozwiązane w 2000 r. Proszę o fotkę skąd wychodzą kabelki z której strony, kratkę można wyjąć bez problemu podwadzamy czymś i ciągniemy nic się nie urwie, na dniach będzie opis w dziale warsztat i foty jak to wygląda ale co z tymi kabelkami może w etce to widać

Opublikowano

U mnie były wszędzie luki, także wygląda na to że bez wiertary się nie obędzie :decayed:

Opublikowano

Alv

A kostki do wpiecia kratek sa, czy trzeba skąś doprowadzać? Kupiłem ostatnio komplet z podświetleniem i chyba w ten weekend sie wezme za włożenie.

Opublikowano

Jest różnie. Czasami auta bez pakietu oświetlenie mają pociągniętą instalację a czasami nie... Przekonasz się jak wyciągniesz kratkę :wink4:

Opublikowano

Podłącze się do tematu gdzie kupiłeś te kratki podświetlane i po ile za nie płaciłeś ??

Opublikowano

Podłącze się do tematu gdzie kupiłeś te kratki podświetlane i po ile za nie płaciłeś ??

Kupiłem na allegro komplecik za 100PLN. Ale do B6 :cool1:

Opublikowano

a ja dałem 120 tylko granatowe a tapicerkę mam czarną ale małe malowanko przekładka samych kratek i wygląda jak ori bez różnicy na dniach będzie opis w dziale warsztat dziś sobie dziurki po wiercę bo krateczki złożyłem w całość i przymierzyłem na sucho czy wszystko gra i wygląda super zaraz będę podłączał

Opublikowano

a ja dałem 120 tylko granatowe a tapicerkę mam czarną ale małe malowanko przekładka samych kratek i wygląda jak ori bez różnicy na dniach będzie opis w dziale warsztat dziś sobie dziurki po wiercę bo krateczki złożyłem w całość i przymierzyłem na sucho czy wszystko gra i wygląda super zaraz będę podłączał

zrób zdjecia z tyych prac i pokaż jak ci to wszystko wyszło
Opublikowano

zrób zdjecia z tyych prac i pokaż jak ci to wszystko wyszło

już wszystko porobione została jeszcze tylko jedna kratka po prawej stronie i super to wygląda zdjęcia jak najbardziej robione :good:

Opublikowano

Podobno da się przełożyć samo podświetlenie do ori kratek, więc może jeszcze nic nie maluj :naughty:

Opublikowano

Podobno da się przełożyć samo podświetlenie do ori kratek, więc może jeszcze nic nie maluj :naughty:

Wszystko się da ale to pokrętło jest minimalnie szersze niż z 95 r więc trzeba by było lekko papierkiem ściernym zeszlifować i oczywiście najważniejsza rzecz to plastik tam gdzie trzyma się kółko trzeba by było wiercić i troche nadlać plastikiem bo w starych kratkach jest rozmiaru około 5 mm a w tym podświetleniu już koło 2,5 cm więc nie jest tak prosto ale już pomalowane wyschnięte i wygląda jak ori [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 12:19_________________________________________________aha zostało zmatowione pomalowane podkładem do plastiku i czarnym matem

Opublikowano

pomału pomału co się tak niecierpliwicie będzie wszystko opisane i zdjęcia wklejone tylko muszę to wszystko po układać napisałem że będzie na dniach :decayed:[br]Dopisany: 12 Październik 2008, 13:40_________________________________________________Bardzo proszę o to link z mojej pracy możecie oceniać

Podświetlane nawiewy przed II Liftem