Grzechoo131 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Panowie pytanie, padł mi już trzeci czujnik temperatury, pierwszy ori, jak zdechło to auto nie paliło, drugi febi wytrzymał rok, jak padł to wskazówka pokazywała co chciała, trzeci ori padł po miesiącu i auto mi nie zapala znowu :/ Poza tym zauważyłem ze ze zbiorniczka płyn spierdzielił ostatnio bo było na dnie w zbiorniczku, jak dolałem to od spodu ciekło ze zbiorniczka chyba dziura albo ch.. wie. Czy mały poziom płynu może powodować usterki czujnika? Bo już nie wiem ocb ;/ Podpinałem kompa jest błąd 16501, po skasowaniu dalej nie zapala. Aha i za pierwszym razem jak padł to zapalił na gazie, tym razem jeszcze nie próbowałem
jacek70 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Sprawdź oring przy czujniku płynu w zbiorniczku. Możliwe że już nie trzyma.
Czaszy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 jak cieknie to wypadaloby to naprawic albo przynajmniej uzupelniac, i dopiero wtedy wymieniac czujnik ale wydaje mi sie ze nie powinno to miec zwiazku
Grzechoo131 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Jednak wadliwe okazały się czujniki, wziąłem z innego sklepu i ten działa, jakaś seria z d*py
Rekomendowane odpowiedzi