Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Nic takiego nie mogę znaleźć w aplikacji i ja nic nie opłacałem dodatkowo żeby korzystać z myaudi więc chyba nie ma tego
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Na pierwszej głównej masce scrolujesz na sam dół i klikasz na funkcje na żądanie (Functions on Demand ) i tam jest Remote & Control.
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Dokładnie, niby na liście jest miejsce postoju tylko coś nie działa tak jak powinno
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Czasami w poliftach występują problemy w połączeniami z serwerami Audi. Dość często użytkownicy nie mogą dniami zaktualizować map bo połączenia nie mają. Audi nie potrafi sobie z tym poradzić.
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l 43 minuty temu, daniell162 napisał: A jak mam to sprawdzić? Kiedy aktualizowałeś ostatnio mapy przez OTA?
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Co to znaczy ota? Auto mam od trochę ponad miesiąca wyskoczyło mi raz na mmi że są dostępne mapy nacisnąłem pobieranie pobrało z neta i tyle
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l OTA= over the air- czyli przez sieć komórkową, pakiet danych, dokładnie tak jak zaktualizowałeś. Pojawia się komunikat, potwierdzasz i auto ściąga mapy z serwerów. Skoro zaktualizował pomyślnie to miał połączenie. Często występują z tym problemy. Być może moduł danych się zawiesił. Zrób tak jak opisałem wyżej. W ustawieniach mmi, wyszukaj pozycji pakietów danych i następnie jest tam funkcja (przynajmniej w przedlifcie), wyłączenia modułu danych. Deaktywuj go na chwilę i aktywuj ponownie. Może to coś pomoże.
Opublikowano 28 Stycznia 20224 l Takie coś znalazłem w opcjach mmi, wszystkie były włączone, wyłączyłem i włączyłem od nowa i niby na mapie mam obecna pozycje. Zobaczę jak będzie jutro czy się będzie zmieniała czy nie.
Opublikowano 30 Stycznia 20224 l Lokalizacja auta z audi connect to mistrzostwo w porównaniu z Yanosikiem, gzie auto nigdy nie jest pokazywane tam gdzie jest zaparkowane. Audi connect pokazuje co do metra lub kilku.? Edytowane 2 Lutego 20224 l przez vvalery
Opublikowano 2 Lutego 20224 l Hej, próbuję ustawić sobie Audi Connect, przy kroku "Potwierdź tożsamość" na stronie myAudi, bez różnicy jaki kanał wybiorę (email, telefon, partner serwisowy), po kliknięciu "Przeprowadź weryfikację" strona się odświeża i nie przechodzę dalej. Jest tak od wczoraj. Czy ktoś miał podobny problem? Edytowane 2 Lutego 20224 l przez sosim
Opublikowano 2 Lutego 20224 l Na to wygląda, dzwoniłem na infolinię i potwierdzili, że w ten sposób powinienem być w stanie dokonać weryfikacji. To mają wyczucie czasu Edit: Udało się Edytowane 2 Lutego 20224 l przez sosim
Opublikowano 5 Marca 20224 l W dniu 8.12.2021 o 11:07, Deniro napisał: Nie róbcie updatetów do wersji 5092 bo stracicie mozliwosc google earth , 5092 QC ma tylko widok satelitarny MAXAR ktory jest gorszy od google earth i wymaga aktywnej licencji z my audi , zostancie na wersjach softu 3xxx 4xxx wtedy bedzie mozna wszystkim zdalnie uruchomic google bez licencji connect Cześć. Nowy posiadacz audi a4b9. Możesz mi proszę powiedzieć co warto a czego nie jeżeli chodzi o soft ? Mam użytkownika głównego. Audi Connect i info mam już wygasłe i nie wiem czy sens wykupywać. Remote także. Z góry dziękuje.
Opublikowano 18 Marca 20224 l Witam mam takie pytanie czy connect bedzie działał w samochodzie z usa wszystko jest zrobione konwersja itd nawet wymieniona jednostka mmi na europe z LTE ?
Opublikowano 26 Marca 20224 l Hej, mam mały problem z Audi connect w swoim A4b9 ... kilka dni temu odebrałem z salonu 10 znakowy kod na zawieszce bo po zakupie auta takowego nie było. Już wcześniej ustawiłem i skonfigurowałem (wraz z potwierdzeniem tożsamości) sobie apke MyAudi - pozostało mi tylko zakończyć konfigurację i połączyć samochód z usługami connect, ale niestety to nie idzie zrobić. Rozumiem, że przez apkę tego nie dokonam (chociaż jest jakaś opcja pomijając krok "zostań użytkownikiem głównym" i wprowadzając 10 znakowy Vehicle Code. Ale niestety po wpisaniu go w apce wyskakuje info o nieprawidłowym kodzie ... Natomiast gdy chcę wprowadzić go w MMI to niestety nie mam takiej opcji ponieważ nie mogę skonfigurować głównego użytkownika (jak na zdjęciu) Dodam, iż raz jakimś cudem udało mi się wejść do Zarządzania użytkownikami i opcji zdefiniowania użytkownika głównego ale po podaniu adresu email (z logowania do MyAudi ... chyba że to musi być ten z "umowy" czyli nie komercyjny) i kodu ze zdrapki / zawieszki ... system mielił mielił mielił po czym wyświetlił komunikat "wystąpił błąd" i mogłem ponownie wprowadzić kod ale za każdym razem wywalało to jako błąd po 10-15 sek "mielenia". Czy macie jakieś pomysły jak to aktywować ? Czy pomimo pozytywnej weryfikacji w MyAudi muszę potwierdzić własność samochodu w ASO ? i to może być przyczyną ? czasami udaje mi się uruchomić Audi Connect ale działają tylko radio internetowe. Dodam, że samochód jest z rynku USA ale miał wszystko skonwertowane na EU. Edytowane 26 Marca 20224 l przez Greg_Gregovic