Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie obecnie najtaniej można dokupić zamykanie zdalne (skończyła mi się licencja)?

Edytowane przez fio

Opublikowano

Na myAudi. 39,90€ za rok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Od kilku dni jestem posiadaczem A4 , w salonie przeprowadziłem rejestracje w myAudi. Mieli problem z potwierdzeniem danych i niestety nie dokończyliśmy wszystkiego. Dziś pani poinformowała mnie, że moje dane są uwierzytelnione i mam dokończyć konfigurację w aucie jako użytkownik główny.  Tam niestety robi się problem, gdyż po wpisaniu mojego maila i kodu pojazdu z karty wyskakuje następująca informacja : "Zdefiniowanie użytkownika głównego nieudane. Wystąpił błąd "   Czy ktoś wie może w czym problem ?

image.png.f8789d0636901c340f1a1c53f82a2bef.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Koltigdynia napisał:

Tam niestety robi się problem, gdyż po wpisaniu mojego maila i kodu pojazdu z karty wyskakuje następująca informacja : "Zdefiniowanie użytkownika głównego nieudane. Wystąpił błąd "   Czy ktoś wie może w czym problem ?

Zadzwoń lub napisz do Centrum wsparcia Audi . Najlepiej zadzwonić , ale bądź w pobliżu samochodu bo będą chcieli widzieć ekran żeby Cię połączyć . Rozumie że masz auto z EU , bo jak z Stanów lub Kanady to jest więcej kombinowania . 

Centrum Wsparcia Usług Cyfrowych dla Klientów Audi
Infolinia: 00 800 121 6780
[email protected] 

Opublikowano

Dzi

23 godziny temu, mariusz36 napisał:

Zadzwoń lub napisz do Centrum wsparcia Audi . Najlepiej zadzwonić , ale bądź w pobliżu samochodu bo będą chcieli widzieć ekran żeby Cię połączyć . Rozumie że masz auto z EU , bo jak z Stanów lub Kanady to jest więcej kombinowania . 

Centrum Wsparcia Usług Cyfrowych dla Klientów Audi
Infolinia: 00 800 121 6780
[email protected] 

Dzieki , jutro skontaktuje sie z infolinia. A auto z EU.

Opublikowano

Czy jest sens dopłacania do VC, kiedy nie interesuje mnie nawigacja? Jak z czytelnością klasycznych zegarów?

Czy w przypadku braku wykupienia navi ekran pośrodku deski pozostaje ten sam?

Edytowane przez ernestbugaj

Opublikowano

W przedlifcie były 3 zegary. Zwykłe z czarno-białym FISem, zwykłe z kolorowym FISem i VC. Tylko te 2 ostatnie pokazywały mapy. Czarno-biały FIS pokazuje tylko strzałki. Moim zdaniem warto dopłacić do VC, czytelność jest bardzo dobra. 

Opublikowano

Ja będę zamawiał nówkę, więc polift i waham się pomiędzy kolorowym FIS a VC. A powiedz proszę czy VC daje coś ekstra jeśli chodzi o funkcjonalności jeśli nie będę tam wyświetlał navi. I czy na przykład w którymś widoku nie będzie mnie starszył jebitny komunikat: "wykup nawigację, to tu zobaczysz mapę".

Opublikowano

Nie będzie takich komunikatów bo w serii masz małą nawigację, która jest w stanie wyświetlać mapki na kolorowym FISie. W tym celu należało w przedlifcie zmienić kodowanie w sterowniku mmi. 

Opublikowano

Jesteś pewny, że możesz aktualnie zamówić VC w konfiguratorze? Chyba nie są obecnie dostępnie. 

Opublikowano
55 minut temu, Muskel1 napisał:

Jesteś pewny, że możesz aktualnie zamówić VC w konfiguratorze? Chyba nie są obecnie dostępnie. 

VC to teraz ekskluzywna rzecz nie dostępna dla zwykłego śmiertelnika. Jesteśmy szczęściarzami. :decayed:

Opublikowano

:grin:Możliwe, że jest jest już dostępny ale były jeszcze kilka miesięcy temu niedostępne, ze względzu na kryzys półprzewodników. 

Opublikowano
7 godzin temu, Muskel1 napisał:

Tak, jestem na bieżąco z konfiguratorem. :) W tej chwili nie ma tam żadnych informacji, że coś może opóźnić zamówienie albo jest niedostępne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Edit: Znalazłem jakąś niemiecką stronę ze statusem Audi Connect i ludzie komentują to samo od czerwca, więc to znów wina po stronie wspaniałych serwerów Audi :dance:

Od połowy czerwca (15.06) nie mogę odświeżyć statusu samochodu, ani przez stronę, ani przez aplikację myAudi.

"Błąd podczas komunikacji z samochodem"
Też macie z tym problem? Dotychczas działało (w miarę) stabilnie. Chyba znów będę musiał usunąć i dodać na nowo użytkownika głównego...

Edytowane przez sosim

Opublikowano
13 minut temu, sosim napisał:

"Błąd podczas komunikacji z samochodem"

Też macie z tym problem? 

Nie, u mnie wszystko działa poprawnie. 

Opublikowano

Macie w aplikacji myAudi widoczny poziom oleju?

Opublikowano
21 godzin temu, Muskel1 napisał:

Macie w aplikacji myAudi widoczny poziom oleju?

Dawno już nie ma. ?

Opublikowano

Też mi się właśnie wydawało. Przeglądałem ostatnio screenshots na telefonie i znalazłem jeden, na którym było to jeszcze widoczne.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

No ogółem straszna lipa. Pomyślałem, że może usunę użytkownika głównego i dodam na nowo to pomoże, no i teraz nawet nie mogę się zalogować w aucie... :decayed: