Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi mieliło i mogłem czekać do usłanej śmierci. Poradzono mi zrobić reset MMI i poszło. Otrzymując kod powinien on być już sparowany z samochodem, Maila miałem komercyjnego, to nie problem.

Opublikowano
21 godzin temu, vvalery napisał:

Mi mieliło i mogłem czekać do usłanej śmierci. Poradzono mi zrobić reset MMI i poszło. Otrzymując kod powinien on być już sparowany z samochodem, Maila miałem komercyjnego, to nie problem.

Niestety nie loguje dalej, jedyny plus że jest już normalne okno do logowania i ustawienia użytkownika głównego ale po wpisaniu email i Vehicle CODE, wyskakuje komunikat "proszę czekać" i po 15 sek wywala błąd. Resetowanie MMI nie pomaga ... nie mam pojęcia o co może tu chodzić ... ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Opublikowano
10 godzin temu, Greg_Gregovic napisał:

Niestety nie loguje dalej, jedyny plus że jest już normalne okno do logowania i ustawienia użytkownika głównego ale po wpisaniu email i Vehicle CODE, wyskakuje komunikat "proszę czekać" i po 15 sek wywala błąd. Resetowanie MMI nie pomaga ... nie mam pojęcia o co może tu chodzić ... ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Napisz albo zadzwoń na infolinię Audi. Oni naprawdę coś pomagają i raczej nie zlewają klienta. Miałem z nimi doczynienia kilka razy i zachowywali się na prawdę w porządku.

Opublikowano
W dniu 28.03.2022 o 08:18, vvalery napisał:

Napisz albo zadzwoń na infolinię Audi. Oni naprawdę coś pomagają i raczej nie zlewają klienta. Miałem z nimi doczynienia kilka razy i zachowywali się na prawdę w porządku.

Mam nr na 0800 ... ale tam się nie mogę połączyć ... są jakieś inne może ?

Opublikowano
17 godzin temu, Greg_Gregovic napisał:

Mam nr na 0800 ... ale tam się nie mogę połączyć ... są jakieś inne może ?

tel. 8001216780

mail: [email protected]

Spróbuj napisać maila i poproś ewentualnie o kontakt telefoniczny podając swój numer telefonu.;)

Opublikowano
W dniu 30.03.2022 o 07:36, vvalery napisał:

tel. 8001216780

mail: [email protected]

Spróbuj napisać maila i poproś ewentualnie o kontakt telefoniczny podając swój numer telefonu.;)

Faktycznie, napisałem email i odpowiedź przyszła bardzo szybko. Niestety, z dobrych informacji to tyle ...

"... Uprzejmie informujemy, że niestety nie posiadamy wglądu w systemie w parametry samochodu spoza rynku europejskiego.
    Informujemy, iż komunikacja z wbudowaną kartą SIM zapewnioną przez rynek amerykański odpowiedzialną za funkcjonowanie usług Audi connect, niestety nie będzie możliwa na rynku europejskim.
    Niestety nie jesteśmy w stanie wykonać dalszej analizy Pana zgłoszenia, dotyczącego nominacji użytkownika głównego oraz funkcjonowania usług Audi connect.
    Prosimy o konsultacje z Pańskim preferowanym dealerem Audi, ponieważ pojazd wymaga bezpośredniej ingerencji, aby przedstawić odpowiednie rozwiązanie (ewentualna konfiguracja na rynek europejski)..."

Macie może jakieś pomysły ? Jestem w 99,9% przekonany, że samochód jest dostosowany do rynku europejskiego. Gdzie tu można podjechać, żeby ktoś kompetentny się tym zajął i posprawdzał wszystko. W ASO raczej nie liczył bym na taką usługę ... chociaż może się mylę ...

pzdr G

Opublikowano
10 minut temu, Greg_Gregovic napisał:

Faktycznie, napisałem email i odpowiedź przyszła bardzo szybko. Niestety, z dobrych informacji to tyle ...

"... Uprzejmie informujemy, że niestety nie posiadamy wglądu w systemie w parametry samochodu spoza rynku europejskiego.
    Informujemy, iż komunikacja z wbudowaną kartą SIM zapewnioną przez rynek amerykański odpowiedzialną za funkcjonowanie usług Audi connect, niestety nie będzie możliwa na rynku europejskim.
    Niestety nie jesteśmy w stanie wykonać dalszej analizy Pana zgłoszenia, dotyczącego nominacji użytkownika głównego oraz funkcjonowania usług Audi connect.
    Prosimy o konsultacje z Pańskim preferowanym dealerem Audi, ponieważ pojazd wymaga bezpośredniej ingerencji, aby przedstawić odpowiednie rozwiązanie (ewentualna konfiguracja na rynek europejski)..."

Macie może jakieś pomysły ? Jestem w 99,9% przekonany, że samochód jest dostosowany do rynku europejskiego. Gdzie tu można podjechać, żeby ktoś kompetentny się tym zajął i posprawdzał wszystko. W ASO raczej nie liczył bym na taką usługę ... chociaż może się mylę ...

pzdr G

Wymiana MIB na taki z rynku EU...

Opublikowano
Godzinę temu, Greg_Gregovic napisał:

pzdr G

Napisz do WRC Laguna. Grzesiek ogarnia takie Rzeczy i jakby coś nie masz daleko do Rzeszowa :-)

Opublikowano
1 minutę temu, vvalery napisał:

Napisz do WRC Laguna. Grzesiek ogarnia takie Rzeczy i jakby coś nie masz daleko do Rzeszowa :-)

tak właśnie myślałem żeby się odezwać do niego, niech posprawdza wszystko i wtedy będzie wiadomo o co kamon, a faktycznie do Rzeszowa z Lublina niedaleko a teraz jeszcze po "nowej krajówce" ;-)

Opublikowano

aktywuje audi connect w aucie z usa priv

Opublikowano

Od tygodnia takie klocki:

61C837D4-6788-4D68-B66B-23CAD5D755CE.png

Opublikowano

Mam to samo ale po ponownym uruchomieniu aplikacji pokazuje, że jednak zaktualizowało. Uruchomienie ogrzewania postojowego oraz zamykanie i otwieranie auta działa poprawnie. 

Screenshot_20220407-134213_myAudi.jpg

Screenshot_20220407-134325_myAudi.jpg

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Też poszło ?

6FD5A4E8-5E10-4B8A-AD14-450364E76E23.png

Opublikowano

Jak byście nie mieli kodu głównego użytkownika to byście go radzili dokupić czy raczej kasa zmarnowana ?

Edytowane przez RaV22K

Opublikowano
8 minut temu, RaV22K napisał:

Jak byście nie mieli kodu głównego użytkownika to byście kog radzili dokupić czy raczej kasa zmarnowana ?

Zależy od wyposażenia auta. Jeżeli masz moduł przywoływania pomocy eCall/bCall i ogrzewanie postojowe to możesz dzięki tej aplikacji sterować ogrzewaniem postojowym oraz zamykać i otwierać auto. Jeżeli nie masz tego wyposażenia to moim zdaniem nie warto. 

Opublikowano
22 godziny temu, vvalery napisał:

Od tygodnia takie klocki:

61C837D4-6788-4D68-B66B-23CAD5D755CE.png

Dzisiaj działa normalnie.

Screenshot_20220408-115816_myAudi.jpg

Opublikowano

Zgadza się, dzisiaj wszystko poszło od strzału, bez problemów.

Opublikowano
W dniu 7.04.2022 o 21:12, Muskel1 napisał:

Zależy od wyposażenia auta. Jeżeli masz moduł przywoływania pomocy eCall/bCall i ogrzewanie postojowe to możesz dzięki tej aplikacji sterować ogrzewaniem postojowym oraz zamykać i otwierać auto. Jeżeli nie masz tego wyposażenia to moim zdaniem nie warto. 

Ogrzewania nie mam reszta jest. Pytanie  czy na codziennie z tego korzystacie czy tylko fajny bajer ?

Opublikowano

Prawie codziennie. Spraedzam czy auto zamknięte:decayed:

Opublikowano

Ja natomiast bardzo rzadko, bo nie mam ogrzewania. Ale raz w górach zostawiłem auto otwarte i zamknąłem telefonem. Może dla jednego razu warto.:wink: