Opublikowano 26 Marca 20224 l Mi mieliło i mogłem czekać do usłanej śmierci. Poradzono mi zrobić reset MMI i poszło. Otrzymując kod powinien on być już sparowany z samochodem, Maila miałem komercyjnego, to nie problem.
Opublikowano 27 Marca 20224 l 21 godzin temu, vvalery napisał: Mi mieliło i mogłem czekać do usłanej śmierci. Poradzono mi zrobić reset MMI i poszło. Otrzymując kod powinien on być już sparowany z samochodem, Maila miałem komercyjnego, to nie problem. Niestety nie loguje dalej, jedyny plus że jest już normalne okno do logowania i ustawienia użytkownika głównego ale po wpisaniu email i Vehicle CODE, wyskakuje komunikat "proszę czekać" i po 15 sek wywala błąd. Resetowanie MMI nie pomaga ... nie mam pojęcia o co może tu chodzić ... ?♂️?♂️?♂️
Opublikowano 28 Marca 20224 l 10 godzin temu, Greg_Gregovic napisał: Niestety nie loguje dalej, jedyny plus że jest już normalne okno do logowania i ustawienia użytkownika głównego ale po wpisaniu email i Vehicle CODE, wyskakuje komunikat "proszę czekać" i po 15 sek wywala błąd. Resetowanie MMI nie pomaga ... nie mam pojęcia o co może tu chodzić ... ?♂️?♂️?♂️ Napisz albo zadzwoń na infolinię Audi. Oni naprawdę coś pomagają i raczej nie zlewają klienta. Miałem z nimi doczynienia kilka razy i zachowywali się na prawdę w porządku.
Opublikowano 29 Marca 20224 l W dniu 28.03.2022 o 08:18, vvalery napisał: Napisz albo zadzwoń na infolinię Audi. Oni naprawdę coś pomagają i raczej nie zlewają klienta. Miałem z nimi doczynienia kilka razy i zachowywali się na prawdę w porządku. Mam nr na 0800 ... ale tam się nie mogę połączyć ... są jakieś inne może ?
Opublikowano 30 Marca 20224 l 17 godzin temu, Greg_Gregovic napisał: Mam nr na 0800 ... ale tam się nie mogę połączyć ... są jakieś inne może ? tel. 8001216780 mail: [email protected] Spróbuj napisać maila i poproś ewentualnie o kontakt telefoniczny podając swój numer telefonu.
Opublikowano 31 Marca 20224 l W dniu 30.03.2022 o 07:36, vvalery napisał: tel. 8001216780 mail: [email protected] Spróbuj napisać maila i poproś ewentualnie o kontakt telefoniczny podając swój numer telefonu. Faktycznie, napisałem email i odpowiedź przyszła bardzo szybko. Niestety, z dobrych informacji to tyle ... "... Uprzejmie informujemy, że niestety nie posiadamy wglądu w systemie w parametry samochodu spoza rynku europejskiego. Informujemy, iż komunikacja z wbudowaną kartą SIM zapewnioną przez rynek amerykański odpowiedzialną za funkcjonowanie usług Audi connect, niestety nie będzie możliwa na rynku europejskim. Niestety nie jesteśmy w stanie wykonać dalszej analizy Pana zgłoszenia, dotyczącego nominacji użytkownika głównego oraz funkcjonowania usług Audi connect. Prosimy o konsultacje z Pańskim preferowanym dealerem Audi, ponieważ pojazd wymaga bezpośredniej ingerencji, aby przedstawić odpowiednie rozwiązanie (ewentualna konfiguracja na rynek europejski)..." Macie może jakieś pomysły ? Jestem w 99,9% przekonany, że samochód jest dostosowany do rynku europejskiego. Gdzie tu można podjechać, żeby ktoś kompetentny się tym zajął i posprawdzał wszystko. W ASO raczej nie liczył bym na taką usługę ... chociaż może się mylę ... pzdr G
Opublikowano 31 Marca 20224 l 10 minut temu, Greg_Gregovic napisał: Faktycznie, napisałem email i odpowiedź przyszła bardzo szybko. Niestety, z dobrych informacji to tyle ... "... Uprzejmie informujemy, że niestety nie posiadamy wglądu w systemie w parametry samochodu spoza rynku europejskiego. Informujemy, iż komunikacja z wbudowaną kartą SIM zapewnioną przez rynek amerykański odpowiedzialną za funkcjonowanie usług Audi connect, niestety nie będzie możliwa na rynku europejskim. Niestety nie jesteśmy w stanie wykonać dalszej analizy Pana zgłoszenia, dotyczącego nominacji użytkownika głównego oraz funkcjonowania usług Audi connect. Prosimy o konsultacje z Pańskim preferowanym dealerem Audi, ponieważ pojazd wymaga bezpośredniej ingerencji, aby przedstawić odpowiednie rozwiązanie (ewentualna konfiguracja na rynek europejski)..." Macie może jakieś pomysły ? Jestem w 99,9% przekonany, że samochód jest dostosowany do rynku europejskiego. Gdzie tu można podjechać, żeby ktoś kompetentny się tym zajął i posprawdzał wszystko. W ASO raczej nie liczył bym na taką usługę ... chociaż może się mylę ... pzdr G Wymiana MIB na taki z rynku EU...
Opublikowano 31 Marca 20224 l Godzinę temu, Greg_Gregovic napisał: Faktycznie, napisałem email i odpowiedź przyszła bardzo szybko. Niestety, z dobrych informacji to tyle ... "... Uprzejmie informujemy, że niestety nie posiadamy wglądu w systemie w parametry samochodu spoza rynku europejskiego. Informujemy, iż komunikacja z wbudowaną kartą SIM zapewnioną przez rynek amerykański odpowiedzialną za funkcjonowanie usług Audi connect, niestety nie będzie możliwa na rynku europejskim. Niestety nie jesteśmy w stanie wykonać dalszej analizy Pana zgłoszenia, dotyczącego nominacji użytkownika głównego oraz funkcjonowania usług Audi connect. Prosimy o konsultacje z Pańskim preferowanym dealerem Audi, ponieważ pojazd wymaga bezpośredniej ingerencji, aby przedstawić odpowiednie rozwiązanie (ewentualna konfiguracja na rynek europejski)..." Macie może jakieś pomysły ? Jestem w 99,9% przekonany, że samochód jest dostosowany do rynku europejskiego. Gdzie tu można podjechać, żeby ktoś kompetentny się tym zajął i posprawdzał wszystko. W ASO raczej nie liczył bym na taką usługę ... chociaż może się mylę ... pzdr G Napisz do WRC Laguna. Grzesiek ogarnia takie Rzeczy i jakby coś nie masz daleko do Rzeszowa :-)
Opublikowano 31 Marca 20224 l 1 minutę temu, vvalery napisał: Napisz do WRC Laguna. Grzesiek ogarnia takie Rzeczy i jakby coś nie masz daleko do Rzeszowa :-) tak właśnie myślałem żeby się odezwać do niego, niech posprawdza wszystko i wtedy będzie wiadomo o co kamon, a faktycznie do Rzeszowa z Lublina niedaleko a teraz jeszcze po "nowej krajówce" ;-)
Opublikowano 7 Kwietnia 20224 l Mam to samo ale po ponownym uruchomieniu aplikacji pokazuje, że jednak zaktualizowało. Uruchomienie ogrzewania postojowego oraz zamykanie i otwieranie auta działa poprawnie. Edytowane 7 Kwietnia 20224 l przez Muskel1
Opublikowano 7 Kwietnia 20224 l Jak byście nie mieli kodu głównego użytkownika to byście go radzili dokupić czy raczej kasa zmarnowana ? Edytowane 1 Listopada 20232 l przez RaV22K
Opublikowano 7 Kwietnia 20224 l 8 minut temu, RaV22K napisał: Jak byście nie mieli kodu głównego użytkownika to byście kog radzili dokupić czy raczej kasa zmarnowana ? Zależy od wyposażenia auta. Jeżeli masz moduł przywoływania pomocy eCall/bCall i ogrzewanie postojowe to możesz dzięki tej aplikacji sterować ogrzewaniem postojowym oraz zamykać i otwierać auto. Jeżeli nie masz tego wyposażenia to moim zdaniem nie warto.
Opublikowano 8 Kwietnia 20224 l 22 godziny temu, vvalery napisał: Od tygodnia takie klocki: Dzisiaj działa normalnie.
Opublikowano 8 Kwietnia 20224 l W dniu 7.04.2022 o 21:12, Muskel1 napisał: Zależy od wyposażenia auta. Jeżeli masz moduł przywoływania pomocy eCall/bCall i ogrzewanie postojowe to możesz dzięki tej aplikacji sterować ogrzewaniem postojowym oraz zamykać i otwierać auto. Jeżeli nie masz tego wyposażenia to moim zdaniem nie warto. Ogrzewania nie mam reszta jest. Pytanie czy na codziennie z tego korzystacie czy tylko fajny bajer ?
Opublikowano 9 Kwietnia 20224 l Ja natomiast bardzo rzadko, bo nie mam ogrzewania. Ale raz w górach zostawiłem auto otwarte i zamknąłem telefonem. Może dla jednego razu warto.