Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, macherstudio napisał:

A gdyby takie cudo istniało, jak historia tankowań ... bo zawsze sobie obiecuję uzupełniać w dodatkowej apce, ... ale nie wychodzi po jakimś czasie.

Była do końca zeszłego roku. Została zlikwidowana. 

W związku z tym przeszedłem na apkę Fuelio.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
40 minut temu, macherstudio napisał:

A gdyby takie cudo istniało, jak historia tankowań

Można też to kupić i aplikacje pobrać . Tankowanie sam zapisuje , ilość itd.

70BEF512-54DA-4026-BBB6-1D8E569DC434_1_201_a.thumb.jpeg.ad14fb7edaf72803b4d066dac19cea8c.jpeg

Opublikowano
21 godzin temu, Muskel1 napisał:

Może nie tak do końca bezużyteczna. Nie pamiętam dokładnie czy bez wykupionych funkcji na żądaje pokazuje także aktualny przebieg i lokalizację. W każdym razie w aplikacji masz elektroniczną instrukcje obsługi, widoczne jest także wypozażenie, przeprowadzone serwisy (wASO). Pojazdy posiadające eCall/bCall z wykupionym pakietem Remote &Control mogą za pomocą aplikacji sprawdzać stan zamknięcia pojazdu, mają możliwość zamykania/otwierania auta oraz sterowanie ogrzewaniem postojowym i wentylacją. 

Nie pokazuje :(
Bez wykupionych usług nie pokazuje praktycznie nic :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć. Przeczytałem cały wątek i jest mało informacji na temat aut sprowadzanych z USA. Akurat posiadam taki egzemplarz i chciałbym miec navi z GE i połączenie audi connect( nie mam kodu i zastanawiam się czy jest sens go miec). Da radę to ogarnąć w miarę odpowiedni sposób? Wiem, ze u kolego Deniro jest taka opcja ale nie wiem jak z autami z USA. Czy zostaje tylko opcja w ASO? 

D4988E03-F47F-435E-855C-817FB1593255.jpeg

95A18EA1-31F4-4D05-9A01-33B02345DCCC.jpeg

Opublikowano

Navi i GE zrobisz u kolegi @Deniro, o Audi Connect w aucie z USA zapomnij.

Opublikowano
56 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Navi i GE zrobisz u kolegi @Deniro, o Audi Connect w aucie z USA zapomnij.

Zachciało się auta z USA ???

Dobrze, ze zapytałem bo już przymierzałem się do wykupienia audi Connect. ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znów się coś wykopyrtnęło ??? Apka nie działa :(

Aktualizuje stan:

Screenshot_20221126_142206_myAudi_1.jpg.12f4a651f04fc29843cfdedf09bd6de4.jpg

A po chwili 2 błędy:
Screenshot_20221126_142356_myAudi_1.jpg.ab4ec3ff4e7bbdb07af23e0edd160f73.jpg

Screenshot_20221126_142407_myAudi_1.jpg.a8eec83130c30ccd5b925bdf84919f1e.jpg

Jak u Was ???

Edytowane przez simon__75

Opublikowano

U mnie podobnie. Pokazuje co prawda, że zaktualizował status pomyślnie, ale przebieg się nie zmienił i nie mogę zdalnie otworzyć/zamknąć pojazdu. Serwery się pewnie wysypały albo trwają jakieś prace techniczne. Dość często zauważyłem takie zachowanie właśnie w weekendy.

Opublikowano
W dniu 4.11.2022 o 19:01, gawon99 napisał(a):

Cześć. Przeczytałem cały wątek i jest mało informacji na temat aut sprowadzanych z USA. Akurat posiadam taki egzemplarz i chciałbym miec navi z GE i połączenie audi connect( nie mam kodu i zastanawiam się czy jest sens go miec). Da radę to ogarnąć w miarę odpowiedni sposób? Wiem, ze u kolego Deniro jest taka opcja ale nie wiem jak z autami z USA. Czy zostaje tylko opcja w ASO? 

Do Częstochowy nie masz daleko, podjedź i ogarniemy system EU ;) 

Opublikowano
W dniu 26.11.2022 o 16:15, Muskel1 napisał(a):

U mnie podobnie. Pokazuje co prawda, że zaktualizował status pomyślnie, ale przebieg się nie zmienił i nie mogę zdalnie otworzyć/zamknąć pojazdu. Serwery się pewnie wysypały albo trwają jakieś prace techniczne. Dość często zauważyłem takie zachowanie właśnie w weekendy.

Najbardziej zaskakujące, że na zegarku pokazuje właściwy przebieg i również można zamknąć i otworzyć. Na telefonie nie ?‍♂️

Opublikowano
14 godzin temu, vvalery napisał(a):

Najbardziej zaskakujące, że na zegarku pokazuje właściwy przebieg i również można zamknąć i otworzyć. Na telefonie nie ?‍♂️

Dziś już działa normalnie.

Opublikowano
31 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Dziś już działa normalnie.

Dokładnie tak jak piszesz - działa :)

Opublikowano

Witam panowie jestem nowym użytkownikiem audi posiadam auto od tygodnia , pobrałem aplikacje zarejstrowałem i pojawia sie ten sam błąd co u was brak połączenia z autem  po wykonaniu tel do centrali powiedzieli ze zarejstrowałem auto dobrze kilka zgód udzieliłem i wszystko ok potwierdzili moje dane przy okazji no i miało działać i dalej nie działa :(, proszę podpowiedzieć wybrać sie do serwisu czy czekać aż nagle aplikacja połączy się z autem :) . Kiedy znajduje sie w aucie połączenie w aplikacji jest w dalszej odległości od auta już nie czy ja cos robie źle ?? Pozdrawiam

IMG_0402.thumb.PNG.150f2d0df3120c8c01c1e3a56b962b8a.PNG

IMG_0411.PNG

Opublikowano

Spróbuj połączyć się z autem wchodząc kopmuterem stacjonarnym lub laptopem na stronę myAudi. Jeżeli też nie będzie się łączył to problem leży po stronie Audi a nie urządzeń.

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał(a):

Spróbuj połączyć się z autem wchodząc kopmuterem stacjonarnym lub laptopem na stronę myAudi. Jeżeli też nie będzie się łączył to problem leży po stronie Audi a nie urządzeń.

To samo komputer tez nie daje rady :). Dziękuje za odpowiedz miłego dnia 

Opublikowano
13 minut temu, Guzy871 napisał(a):

To samo komputer tez nie daje rady :). Dziękuje za odpowiedz miłego dnia 

:hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 23.04.2021 o 20:50, Muskel1 napisał(a):

Jeżeli masz VCDS sam możesz to uruchomić. 

Można prosić o pomoc jak to zrobić vcds

Opublikowano
10 minut temu, gsmjarek napisał(a):

Można prosić o pomoc jak to zrobić vcds

Nie ma już możliwości uruchomienia GE za pomocą VCDS. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Jestem świeżo upieczony posiadaczem audi A4 b9 z 2019 roku z dużą navi z mmi touch.

Usługi audi connect mi już wygasły i na ten moment nie zamierzam ich przedłużać. Udało się ustawić użytkownika głównego w aucie i spiąć razem z aplikacją myAudi. Mam kilka pytań

- są 2 rodzaje połączenia WLAN (Wifi) - jedno do hot spotu auta, drugie do sieci wystawionej przez telefon. Nie do końca rozumiem które połączenie do czego służy. Jest ktoś w stanie to wytłumaczyć?

- o ile dobrze rozumiem to można sobie wyszukiwać cele nawigacyjne w aplikacji myAudi a następnie skorzystać z nich w aucie (cele specjalne myAudi). Niestety nie umieć dodać takiego celu w aplikacji. Ktoś próbował coś takiego?

Odnośnie rejestracji tankowania to można to łatwo zrobić za pomocą audi data plug i odpowiedniej aplikacji, która się łączy z tym urządzeniem i rejestruje sporo informacji.

Edytowane przez speed1986

Opublikowano
18 minut temu, speed1986 napisał(a):

- o ile dobrze rozumiem to można sobie wyszukiwać cele nawigacyjne w aplikacji myAudi a następnie skorzystać z nich w aucie (cele specjalne myAudi)

Możliwe tylko przy wykupionej licencji Audi Connect Navigation & Infotainment.