ja74687 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zależy jakie odcinki dziennie robisz jak nie za duże to pojeździj kilka dni np.: 4-5 i włącz LPG Tylko że po tym dobrze by było jak byś podjechał na regulację LPG No chyba że masz kabelek i sam to ogarniesz
JacekM. Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Zależy jakie odcinki dziennie robisz jak nie za duże to pojeździj kilka dni np.: 4-5 i włącz LPG Tylko że po tym dobrze by było jak byś podjechał na regulację LPG No chyba że masz kabelek i sam to ogarniesz bardzo małe odcinki. Przed przełączeniem na gaz pojechać na regulację LPG??
ja74687 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Możesz przed żeby mapy poukładali bo inaczej LPG może znowu je porozwalać
darkb Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Zależy jakie odcinki dziennie robisz jak nie za duże to pojeździj kilka dni np.: 4-5 i włącz LPG Tylko że po tym dobrze by było jak byś podjechał na regulację LPG No chyba że masz kabelek i sam to ogarniesz bardzo małe odcinki. Przed przełączeniem na gaz pojechać na regulację LPG?? JacekM opisz dokładnie jak wyglądało ci to dławienie szarpanie i do jakiej temperatury tak się działo mam podobny problem i nie moge go rozwiązać
JacekM. Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Zależy jakie odcinki dziennie robisz jak nie za duże to pojeździj kilka dni np.: 4-5 i włącz LPG Tylko że po tym dobrze by było jak byś podjechał na regulację LPG No chyba że masz kabelek i sam to ogarniesz bardzo małe odcinki. Przed przełączeniem na gaz pojechać na regulację LPG?? JacekM opisz dokładnie jak wyglądało ci to dławienie szarpanie i do jakiej temperatury tak się działo mam podobny problem i nie moge go rozwiązać po uruchomieniu silnika na zimnym spadały obroty i tracił troche moc,po dodaniu gazu dławił się, po rozgrzaniu silnika było ok. odłącz akumulator na noc i pojedz na regulacje LPG, kalibracje i powinno byc ok, u mnie pobierało dwie mieszanki na raz:)
macias92 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 mi pomoglo np wymiana przeplywomierza, nie polecam nowych chinskich podrobek bo jedna kupilem to wgl krecic nie chciala, najlepiej bosha uzywke ew. jak kogos stac 450zl nowa ale bedzie pewna, a jezeli ktos chce kupic uzywke to zeby sie numery zgadzaly bo ja wrzucalem 10 przeplywek i ta 11 byla wlasciwa. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi