Gość spedyt Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 i w końcu ją przeszełem Zrobiłeś 100%?
alvaro Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 no wykonałem wszystkie misje główne teraz walczę o teren i startuję w różnych wyścigach...
Gość spedyt Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Są zapowiedzi 4 gry z serii GTA, premiera na Xboxa w październiku przyszłego roku, a ja nie mogę sie doczekać na wersję PC
oizdog Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja tez się nie moge doczekac, jak sie gra w gta to już inne gry sa niepotrzebne
Gik Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Test Drive Unlimited polecam no i pierwszy samochod audi a4 cabrio...
soolek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Test Drive Unlimited polecam no i pierwszy samochod audi a4 cabrio... Czy Polska na PC jest już, a może ktoś ma jakieś najświeższe wieści, bo nie mogę się doczekać?
Gość rob Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 GTA najlepsza zabawa jest, jak ściga Cię wojsko i policja :biggrin:
Gik Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ee tam wojsko, nie ma jak kupic wlasna chalupke, wybrac sie do salonu audi i kupic wymarzona audiczke . Pozatym wersja polska juz jest... chodz ja wole angielska zawsze mozna sie czegos nauczyc.... . ale zeby nie bylo zabardzo OT to GTA tez calkiem nie zle jest
soolek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ee tam wojsko, nie ma jak kupic wlasna chalupke, wybrac sie do salonu audi i kupic wymarzona audiczke . Pozatym wersja polska juz jest... chodz ja wole angielska zawsze mozna sie czegos nauczyc.... . ale zeby nie bylo zabardzo OT to GTA tez calkiem nie zle jest A gdzie znaleźć polską wersję? Jeszcze parę dni temu latałem po sieci i wszędzie było napisane, że premiera Polska przesunięta na połowę kwietnia (w Empikach i tym podobnych jeszcze jej nie znalazłem )
Gik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A gdzie znaleźć polską wersję? Jeszcze parę dni temu latałem po sieci i wszędzie było napisane, że premiera Polska przesunięta na połowę kwietnia (w Empikach i tym podobnych jeszcze jej nie znalazłem ) nie wiem i nie pytaj skad mam angielska , ale mysle,ze nie trudno sie domyslec... za jakis czas bedzie i polska wersja.
soolek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A gdzie znaleźć polską wersję? Jeszcze parę dni temu latałem po sieci i wszędzie było napisane, że premiera Polska przesunięta na połowę kwietnia (w Empikach i tym podobnych jeszcze jej nie znalazłem ) nie wiem i nie pytaj skad mam angielska , ale mysle,ze nie trudno sie domyslec... za jakis czas bedzie i polska wersja. Pytał nie będę, domysłów też nie będę snuł No właśnie Polskiej wersji jeszcze nie ma, a poczekam na nią, bo i tak muszę jeszcze dokończyć Scarface'a i chociaż trochę pograć w GTR 2, zanim się w pełni zagłębię w TDU.
Hauzer Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 http://gry.onet.pl/1515027,,Nastolatek_zabi%B3_pod_wp%B3ywem_GTA,wiadomosc.html
kamil321 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Słuchajcie, co mam zrobic w misiji w której mam jechac za pewną babą (tak jak bym jechał z jakims gps ) cały czas za nią jezdze i nic! Próbowałem rozwalic to źle, próbowałem potem wsciasc do niej do auta tez nie da rady. Wiecie moze o którą Mi chodzi?? Jesli tak to prosze o pomoc
kamil321 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Ta misja jest dokładnie w miejscowosc "doherty" Jest to misja u "CV" Misja nazywa sie "ZEROING IN"
Gość spedyt Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 kamil321, na początek Misje kradzieży samochodów w garażu: Zeroing In Test Drive Customs Fast Track Puncture Wounds jeszcze coś poszukam Solucja
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Kamil321, jesli dobrze pamiętam to musisz lekko stuknąc w auto tej babki i je chyba potem zabrać.
Tony Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 W szkole nauki jazdy nauczyłeś się takiego tricku (lekkie uderzenie w bok pojazdu żeby się odwrócił o 180 - jeśli dobrze pamiętam policyjnym radiowozem). To samo musisz zrobić w przypadku tej babki. Uderzasz, ona wyskakuje, zabierasz samochód i wracasz do garażu. Koniec
kamil321 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Ok. przeszedłem, dzięki. ale mam teraz problem z misją "Stowaway" Mam wjechac motorem do odlatującego samolotu, lecz w zaden sposób nie moge go dogonic, poprostu nie ma szans. Jade na maxa a samolot i tak sie oddala i w koncu wylatuje i "mission failed"! Wiecie moze co z tym zrobic?
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Kamil321, po prostu gaz do oporu i tych ludzi i samochody omin prawą strona, tak zeby nie zaczepic zadnej beczki ani nic. Po kilku probach dasz rade.
Rekomendowane odpowiedzi