Cuber Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 7 minut temu, jedrekx napisał: Ty miałeś na początku BOSE czy to samo gówno, które ja mam (Audi Sound)? do tej pory nie narzekałem czy to na głośniki, czy na nagłośnienie.. ale jak przy 101 tys km zaczął mi charczeć głośnik to mnie krew zalała Miałem BOSE seryjnie
jedrekx Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 i pewnie sprzedałeś? kurde chyba poszukam kompletnego BOSE, bo banga mi nie trzeba
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 w przypadku BOSE Jedrek to u ciebie jeszcze TUNER RADIOWY do wymiany bedzie
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 9 minut temu, jedrekx napisał: i pewnie sprzedałeś? kurde chyba poszukam kompletnego BOSE, bo banga mi nie trzeba Miałem dobrego Swietego Mikołaja który zabrał mi Bose a wrzucił Banga
jedrekx Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 17 minut temu, wrclaguna napisał: w przypadku BOSE Jedrek to u ciebie jeszcze TUNER RADIOWY do wymiany bedzie i cały misterny plan w piz*u :/
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Teraz, jedrekx napisał: i cały misterny plan w piz*u :/ ..... a czemu od razu wrzucasz opcje z DAB+
darekef81 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Odzielna regulacja na nogi z tylu-tak, jest przydatna bo kobiety lubia miec cieplejsze na nogi na faktach
mystic.pl Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) 8 godzin temu, jedrekx napisał: Ty miałeś na początku BOSE czy to samo gówno, które ja mam (Audi Sound)? do tej pory nie narzekałem czy to na głośniki, czy na nagłośnienie.. ale jak przy 101 tys km zaczął mi charczeć głośnik to mnie krew zalała To cię pocieszę bo u mnie w nowym Q7 po 5kkm tylne podsufitowe sorrandy Bose zaczęły tak charczeć, że się słuchać tego nie da. Jutro mam umówioną wymianę gwarancyjną i zobaczymy ile wytrzymają. Z chęcią bym wymienił te sorraundy i duże dolne w drzwiach na B&O tylko nie wiem czy podejdą i zabanglają ze wzmakiem od Bose. Niestety na temat Q7 mało info po forach, bo raczej nikt tego po zakupie nie reza. Edytowane 3 Lipca 2017 przez mystic.pl
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Opublikowano 14 Lipca 2017 Panowie Kto z posiadaczy C7 pisał o tym ze w Chorwacji nie działa czytanie znaków drogowych ?
Ogi Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 6 godzin temu, Cuber napisał: Panowie Kto z posiadaczy C7 pisał o tym ze w Chorwacji nie działa czytanie znaków drogowych ? Snajper w swojej S6 C7 miał ten problem.
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Opublikowano 14 Lipca 2017 o własnie , bo kolega pojechał do Chorwacji i mi własnie pisze że u niego tam nie działa
bigjasiu Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Pytanko, po dokladce acc, robiles kalibracje w aso?
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 51 minut temu, bigjasiu napisał: Pytanko, po dokladce acc, robiles kalibracje w aso? Tak , kalibracja radarów i kamery
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Szczerze to nie wiem ..... bo Ja miałem gratisa od ASO
qujot Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ostatnio pytalem w RZE, bez żadnich zniżek ~700zł. Nie wiem czy samych radarów czy kamery też.Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
bigjasiu Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 6 minut temu, qujot napisał: Ostatnio pytalem w RZE, bez żadnich zniżek ~700zł. Nie wiem czy samych radarów czy kamery też. Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka Dzwonilem do auto specjal krakow, ok 800zl same radary...
bigjasiu Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A ciekaw jestem, jak jest sam line assist to czy trzeba robic dodatkowa kalibracje pod acc po dokladce??
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A ciekaw jestem, jak jest sam line assist to czy trzeba robic dodatkowa kalibracje pod acc po dokladce??Jak się dowiesz to daj znać....tez mnie to ciekawi...
Rekomendowane odpowiedzi