Reniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Co prawda nie Audi, ale osiągi trzeba docenić 372km/h w BMW M6 od G-Power z Abu Dhabi Motors http://pl.youtube.com/watch?v=dtAPyoBC-bw
Flyer Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Fajnie mu kiera lata na starcie...
jacekm Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Co to za żółta ikonka na kompie ? Maska otwarta czy co ? Troszke słabo widać
pet3r Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Co to za żółta ikonka na kompie ? Maska otwarta czy co ? Troszke słabo widać wydaje mi się, że to kontrolka wyłączonej kontroli trakcji.
jacekm Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Co to za żółta ikonka na kompie ? Maska otwarta czy co ? Troszke słabo widać wydaje mi się, że to kontrolka wyłączonej kontroli trakcji. Myślisz o tej obok kontrolki "długich" czy tej symbolizujacej samochód ? Mi chodziło o ten "samochodzik". Wyglada na niej jakby była maska podniesiona.
Piotrek98igo Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 6,5s do 100km/h ladna bida
pet3r Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 faktycznie, nie zauważyłem tej kontrolki. może pęd powietrza podniósł trochę maskę i czujnik to złapał?
jacekm Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Tak mi się też wydawało. Nie mam doświadczenia z kontrolkami w BMW ale na chłopski rozum to by na to wskazywało. Z drugiej strony, jeżeli to maska, to tylko pozazdrościć kierowcy odwagi lub wytknąć mu głupotę No i poza prędkością to BMW się nie popisało
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Powyżej 300km/h na fisie zaświeciło mu się że ma przednią klape niedomkniętą! ... może się zabierała do otwierania? I tak by nie miała szans z Bugatti Veyron.
arson15 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 klapa byla przygotowana do otwarcia, przecież musi jakoś wytracić prędkość :>
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 ...a może konie pod maską tak się nabuzowały że aż maske chciało wyrwać z zamka
domjenick Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 faktycznie, nie zauważyłem tej kontrolki. może pęd powietrza podniósł trochę maskę i czujnik to złapał? ...tak,a na koniec to jescze silnik sie zgrzal mocniej,bo kontrolka sie wlaczyla
jacekm Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Znaczy się big graty dla BMW :polew: Tyle samo jadę moim simsonem, ale co z tego jak siła odsrodkowa wywala szprychy przez opony
Rekomendowane odpowiedzi