qenedi Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam mam problem z moim nagłośnieniem bose mianowicie po włączeniu lewy przedni głośnik nie gra dopiero gdy podgłośnie do 12 zaczyna grać ale podczas jazdy rozłącza sie i zołącza , gdy podgłośnie więcej gra dobrze Może ktoś wie co to może być za usterka.
jacek70 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Albo pin w kostce przy radiu,albo przy głośniku.Sprawdź tu i tu.
airbob Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Obstawiam na przełamaną plecionkę w głośniku doprowadzającą sygnał z kostki głośnika do cewki głośnika. Albo przełamane kable w gumowym przepuście między drzwiami a karoserią, jest to wielokrotnie powtarzająca się usterka.
wiktorziolo Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Mam ten sam problem i zdiagnozowałem, że wina jest w gumowym przepuście bo zależnie jak się drzwi otworzy głośnik gra....Jak się dobrać do tego przepustu? trzeba boczek demontować?
nitroo Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Otwórz drzwi i zdejmij gumową przelotkę widoczną między nimi a słupkiem, ale tam zobaczysz tylko część wiązki. Jeśli tam wszystko jest ok, to czeka Cię ściąganie tapicerki.
januszm41 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ten problem mnie tez dopadl. jak dzwi zamniete to gra wlasciwie ok, ale jak otworze na pierwszy stopien to niegra, jak poruszam gumowa wiazka to znow gra. trzeba wymienic cala wiazke? jak to wyciagnac? jest jakis tutorial?
nitroo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Napisałem wyżej. Przeczytaj sobie. Po co wymieniać wiązkę, skoro wystarczy zlutować przerwane przewody... Tutorial do ściągnięcia tapicerki znajdziesz w warsztacie albo w książce "Sam naprawiam Aui A4".
Rekomendowane odpowiedzi