PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 włąsnie Boberek a co z drzwiami ( podświetleniem ) coś się ruszyło w tym temacie ????[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:06_________________________________________________a co do foteli to
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Jak z kokosem zbierzemy lampki to będziemy działać
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Jak z kokosem zbierzemy lampki to będziemy działać Mam dla was zdjęcie przywioze na spota we wtorek
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 spoko mamy narazi eskompletowanych 7 białych a potrzebujemy 8 białych i 8 czerwonych
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 zdjęcie całego kpl. wtyczki,lampki,kostki ... itp. pozdrawiam
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 fantastycznie chyba ze na emaila podeślesz jak masz gdzies pod ręką [email protected]
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a i jest nr. ori na przywieszce 8E0 ...[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:11_________________________________________________poszło z firmowego [email protected] [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:18_________________________________________________jak zdjęcie będzie przydatne to wklej dla potomnych
kokos Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a i jest nr. ori na przywieszce 8E0 ...[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:11_________________________________________________poszło z firmowego [email protected] [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 16:18_________________________________________________jak zdjęcie będzie przydatne to wklej dla potomnych wklejaj,nie badz chitry :>,a lampki sie dopiero kompletuja,letko nie bedzie ale jak to mówia-`cierpliwość palcem dół wykopie`
siemian Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie mam tam bezpiecznika, przełożyłem inny, ale coś nie działa. Musze się przyjrzeć temu dokładniej bo wydaje mi się że "gniazdo" tego bezpiecznika jest jakieś krzywe...
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wklejaj,nie badz chitry :>,a lampki sie dopiero kompletuja,letko nie bedzie ale jak to mówia-`cierpliwość palcem dół wykopie` Siemka Paweł daj adres e-mail to wyślę zdjęcie jak Boberek nie przesłał ...Pozdro :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 20:27_________________________________________________i może Ty wkleisz fotkę bo ja nie kumam jak to zrobić na forum
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Przydało się Koledzy czy niepotrzebnie zabrałem zdanie w tym temacie ???
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 uuuuffff a myślałem że się narzucam Pozdrawiam
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kurde w ASO wiązka 150 zł szt na drzwi 4x150 wiązki + 10x 40 lampki = 1000 zł za podswietlane nogi i po dwie lampki w drzwiach ;P
kokos Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 za***ista cena ,tylko brac,dzieki Pixi, Boberek dorzuc jeszcze 200 za lampki podswietlenia nog-4szt. i kostki do nich~40 :polew: ps.wersja dla ubogich,bo zamiast wziac kostki mozna cale wiazki po 90/szt.
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Najlepiej samemu rezać, przynajmniej trochę zadowolenia jest
alex181266 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 zachciało mi się ori podłączenia tych lampek na nogi to się pomęczyłem. odkręciłem fotel kierowcy i zdjąłem plastik z progu i słupka podniosłem wykładzinę i jest skrzynka z modułem komfortu otworzyłem ją i jest moduł wypiąłem kostkę nr 2 i podłączyłem dwa kable w poz.6 (na str.lewą) i poz.13 (na str.prawą) poskładałem wszystko w odwrotnej kolejności, podłączyłem kable do lampek doprowadziłem zasilanie z bezpiecznika nr 2 i powinno być tak (podłączyłem masę z innego źródła) ale kurde nie chce świecić bo okazuje się że trzeba WAG-iem zakodować Moduł 46 system komfortu adaptacja bloku 61 0 - bez pochodni przestrzeni stopy / paczka światła, cztery stery drzwi 1 - bez pochodni przestrzeni stopy / paczka światła, mech. Fensterh. z tyłu 2 - z pochodniami przestrzeni stopy / paczka światła, cztery stery drzwi 3 - z pochodniami przestrzeni stopy / paczka światła, mech. Fensterh. z tyłu i tutaj poległem bo u mnie VAG w bloku 61 pokazuje error a u Was jak jest w tym bloku?
PIXI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kokos155 nie wiedziałem że to tyle kosztuje w ASO ja zakupiłem na allegro kpl. 4 szt. boczków z całym okablowaniem oraz lampkami i dołożyłem u siebie
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no to jestem w szoku ale mi sie aż tak nie chce tego ciągać
Rekomendowane odpowiedzi