marekmartysz Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Witam W sumie jest kilka zdjec mojej nowej a4 w moim poprzednim temacie ale ze wzgledu na czas jaki uplynal zdjecia wylecialy i zrobil sie burdel. Podsumowując: a4 b5 quattro z 1998 roku. Silnik 2.8 30v ACK z manualna skrzynia. Auto przyciagniete ze Szwajcarii prawie w takim stanie jak na zdjeciach. W Polsce zamiast tylnego zderzaka z s4 wlecial rs4. Zderzak przod, progi, tyl ori audi. O ile z tylem to pikus to przod z tego co widzialem jak byl zdjety to niezla rzezba. Zawieszenie: Amorki 1BE, sprezyny nie wiem ale siedzi chyba nizej niz seria 1BE. Wnetrze. Czarny dywan, czarna skóra, ciemna podsufitka i słupki. Koła: Na zdjeciach setup zimowy, 17 cali, 225/45. Ponizej dwa zdjecia mojej bylej a4. Zdjęcia obecnej. Aura nie sprzyja wiec nie kapana do zdjęć. Edytowane 2 Marca 2015 przez marekmartysz
przemo v6 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Ładny samochodzik zapodaj zdjecia środka
marekmartysz Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 Auto posiadam od listopada i silnik zdążył się już znudzić. Wczoraj pojechałem na zakupy. Guzior nie zmieniaj telefonu przez najblizsze kilka tygodni Ładny samochodzik zapodaj zdjecia środka Jak tylko gruz ze srodka wyrzuce
marekmartysz Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Mamy urodzaj na v8 Powodzenia! Popatrz na ceny na stacjach, pewnie to dlatego
marekmartysz Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Tylko ze u mnie za info sie płaci Daj dane do przelewu
Bieniek Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Plany silnikowe słuszne, ale gdzie to body rs??
marekmartysz Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Plany silnikowe słuszne, ale gdzie to body rs?? Dlatego " " w opisie aby nie bylo takich zarzutow
marekmartysz Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 To tym bardziej nie kumam ;] Ja również. Założone sa zderzaki z rs z tym ze dopasowane do zwyklej budy. Aby nie bylo zarzutow ze pisze ze auto ma body rs postawilem " ". Co tu nie kumac?
slavko87 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Wpisz fake rs4 i będzie lepiej,dawaj tez gril rs4 i progi ogarnij żeby to jakoś wyglądało bo narazie średnio jest ale napewno będzie lepiej
marekmartysz Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Zmienione Teraz przejdzmy do konkretow.9J X 19 H2 ET 33Zmieszcze u siebie bez kombinacji? Sprzatanie na święta.v6 out. Zapakowana juz czeka na kuriera. W pogoni za Linarem. Edytowane 30 Marca 2015 przez marekmartysz
marekmartysz Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 :D Twoja v8 kiedy znów wyjedzie?
Linarr Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 hmmm pewnie za miesiąc.. opóźnienie przez święta jest
marekmartysz Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 hmmm pewnie za miesiąc.. opóźnienie przez święta jest To ile razy zamierzacie z Guziorem bisowac przy swieceniu jajek? Podeslij mi swoja specyfikacje lpg, wiem ze wtryski Barracuda, a reszta?
marekmartysz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Teraz widze ile to roboty aby upchnac v8. Jak ja chcialem jeszcze przed rozpoczeciem swapa zostawic wiskoze, myslalem ida na latwizne wywalajac ja, moze trzeba tylko cos podciac, popiescic i wejdzie , sam do siebie sie smialem jaki glupi jestem gdy przylozylem pas przedni Silnik siedzi polaczony ze skrzynia, teraz kombinowanie z chlodnicami, wezami i klima Chlodnica z 2.8 a dokladniej jej dolne wyjscie idealnie trafia w alternator, nic tylko nalozyc opaske i skrecic
Mati_23 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 czekam na efekt prac ale zapowiada się grubo :banan:
Rekomendowane odpowiedzi