mirek31071977 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Odpuszczam.Na niektóre pytania facet odpowiada "nie wiem" .Ale ogólnie w porządku.Niestety środek a raczej ta jego pospolitość zadecydował .Jak nie w 3,0 Dzięki za zainteresowanie i rozeznanie.Do znowu Edytowane 8 Maja 2015 przez mirek31071977
Gość Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) bede żałował, ze to powiedzialem ale nie ma to jak wolnossak może i podzieliłbym Twoje zdanie, ale na pewno nie przy tej pojemności... tez sie zgodze, ze moze przy tej pojemnosci to szału nie ma, ale jak sie nie ma co sie lubi.. Edytowane 9 Maja 2015 przez uszolek
pksmlody Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 wody... cos wysuszylo temat ... ;-) auto na szczescie za chwile bedzie, juz jestem na maxa zmeczony i wku.... cala ta historia z ta sprezarka. oby ostatni raz. i nikomu nie zycze ... :-/
pksmlody Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Uszkodzony nastawnik turbiny, odeslana, bo na gwarancji. Wrocila, roznicy nie widac a do tego zlamana wtyczka... Auta nie ma od ponad tygodnia grubo, a same problemy.... :-/
kaju Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Gdzie to odesłałeś? Masz Dawida na miejscu przecież (adifek) w GenesisTurbo.
pksmlody Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Odesłałem do poprzedniego właściciela który już robił to turbo gdzieś koło siebie... Jak się teraz okaże, że dalej będzie delikatnie mówiąc _LIPA_ to będę szukał tutaj pomocy... Na razie musze poczekać. Auto na 99% będę miał jutro, więc się zobaczy....
lisek120 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 No więc chyba trzeba wyciągać i na nic się nie ogladac
pksmlody Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Rozmawialiśmy przez telefon już z Mateuszem z Genesis - jutro turbo powinno być u Was jak mechanik wyciagnie je z samochodu ( drugi raz w 1 tygodniu - ja pie.... ;/ )
Rekomendowane odpowiedzi