oca69 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Panie klubowicz ty już zmieniłeś tą furę czy nie ja swoją oddaje w poniedziałek na zrobienie przekładni i wogle kiedy coś pijemy oprócz jutraAuto już dawno sprzedane, kasa została wyłożona ale umowa nie spisana. Dlatego szukam czegoś a jeżdżę dalej swoją ex Typowy Miras nabazgrane z Tapatalka Ty mi tutaj nie Mirkuj
lisek120 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jestem jestem zgłaszam się;-) turbina na swoim miejscu martwi mnie trochę dymek Ale adifek mówi że to normalne jak brała olej wypali i będzie Oki. Narazie nie zapinam tak jak mówiłeś chociaż by się chciało... A mocowania muszę sprawdzić chyba loga trzeba zrobić i się okaze Panowie tak sobie myślę teraz czy to nie strach jechać jutro w trasę jak ona tak przykapca?
kaju Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 a miało być C5...Ale że co?co z tą C5? czemu nie wziąłeś?
oca69 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 a miało być C5...Ale że co?co z tą C5? czemu nie wziąłeś?Wrócił rozum
Gość Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) to co teraz na celowniku karol, moze 1.8 moje? Edytowane 23 Maja 2015 przez uszolek
oca69 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 to co teraz na celowniku karol, moze 1.8 moje? Za dużo koxu
Gość Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 to co teraz na celowniku karol, moze 1.8 moje? Za dużo koxu :polew: :polew:
lisek120 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Wrzucam logi po zrobieniu turbiny i dlaporównania logi z przed regeneracji.http://vaglog.pl/log_218382.htmlNiech się ktoś wypowie czy wszystko gra.I czy oczywiście coś się zmieniło po. Już jakby mniej kopci... Jutro jadę w traskę i chciałbymmieć pewność żewszystko jest w porządku. Z tego co sam widze to dalej piz*aaaaaaaa............
lisek120 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Egr stoji chyba z tego powodu że jest wycięty w programie. Jakbwkleilem wcześniej logi to pisali ze zawór pracuje dobrze
adifek Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Nie panikuj jedz w trase i go odmulaj http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-oryginal-s4-z-niemiec-ID6y4Ion.html Co o tym sadzicie
Gość Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 wyglada ladnie na zdjeciach, ale fotoszop jest, przebieg jak przebieg moze i ori bo kto taka krowe kupuje zeby robic nia xxxxxxx kilometrow jechac i sprawdzic :], te 4.2 to nie sa te motory ktore lubia gubic kuce?
oca69 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Nie panikuj jedz w trase i go odmulaj http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-oryginal-s4-z-niemiec-ID6y4Ion.html Co o tym sadzicie Za tanio
slimok Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Witam kolegów "sąsiadów". Ma ktoś z was pomodzony zawias na eibachu ? Chodzi mi o przejechanie się i oblukanie jaki jest komfort. Obecnie nam 1BA i chciałbym troszkę zmienić wysokość auta ale nie kosztem komfortu.
adifek Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wlasnie cos tanio... te 4,2 to wlasnie te co uciekaja im km ale jeśt to bez problemu do odzyskania a ta jest b.ladna
lisek120 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Nie panikuj jedz w trase i go odmulaj http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-oryginal-s4-z-niemiec-ID6y4Ion.html Co o tym sadzicie No więc nie panikowałem i pojechalem;d Przestala już chamsko kopcić;d Chociaż mialem wczoraj dziwna sytuację wyjechałem z chaty po nocy do sklepu jakiś 1 km nic nie zakopciła a z pod sklepu jak wyjeżdżalem to puściła znowu bąka mam nadzieje zenie będzie tak jak przed zrobieniem turba... W trasie spoko sobie radziła bez żadnych problemów 5 osób pełny bagaznik dosyc cislem miejscami 180 spalanie 7 litrow wiec chyba nie jets źle. Ale jak np przy 160 puścilem gaz i zrobilem znowu łyche to kopcila na jasno szaro jak to moja dziolcha określila... i delikatnie bylo to widoczne, ale chyba przy zaladowanym aucie i przy takiej prędkosci to chyba jej wolnooo...
adifek Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Jak ma sie 570nm to obciazenie na silnik male nie jest
Rekomendowane odpowiedzi