Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

na jaki kolor zaciski

zaciski JAKI KOLOR ? 70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakie kolor pomalowac zaciski ?

• Czerwony
      31
    • Czarny
      12
    • ŻÓŁTY
      9
    • ZIELEŃ kermit
      9
    • Blue
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jak myslicie jaki kolor zrobic zaciskow.auto kolor srebny a felgi na lato to czarne ze srebnymi paskami

Opublikowano

Ja swoje zrobię na złoto za pare dni :naughty: Myśle ze bedzie wyglądać ciekawie

Opublikowano

czerwone zaciski wyglądają przeważnie porządnie :D ale to kwestia gustu, ja do swojej białej będę malował na czerwono:)

Opublikowano

Jak masz seryjne zaciski to sensowny kolor to czarny. Jeśli jakieś większe wtedy można pojść w kolor. Wg mnie tylko taka opcja. Ale oczywiście zrobisz to pod siebie :hi:

Opublikowano

Jak masz seryjne zaciski to sensowny kolor to czarny.

Trochę racji w tym jest :wink:

Ja swoje zrobię na złoto za pare dni

Do srebrnego to się raczej nie nada :wink:

Przy zestawieniu srebrna buda + czarne koło myślałbym nad czerwonym bądź niebieskim. Żółty fajnie zagra z kołem, ale z budą już mniej. Zielony nie będzie pasował do niczego ;)

Opublikowano

Według mnie sporo zalezy od hamulca, jak masz cos wiekszego wsadzonego to fajnie go podkreslic jakims czerwonym itd a jak seria to lepiej ukryc.. :wink: czyli czarny, szary

Opublikowano

W grę wchodzą trzy kolory: czerwony,żółty i czarny. Przy serii to czarny, jeśli nie to można go podkreślić żółtym lub czerwonym. Oczywiście seria też może mieć takie kolory - to nie zbrodnia.

Opublikowano

A ja gdybym miał sie czym pochwalić to pomyślał bym nad toxic green

amg-caliper-logo.jpg

a tak to na serii mam czerwone :)

Opublikowano

Michal, mialem ten kolor na serii, cale 15 zł wydałem a efekt b. zadowalajacy :decayed:

Opublikowano

Michal, mialem ten kolor na serii, cale 15 zł wydałem a efekt b. zadowalajacy :decayed:

masz może jakąś fotke? :)

Panowie a czy mieliście doczynienia z takimi zestawami do zacisków ale nie w spreyu a z pędzelkiem?

Opublikowano

amg-caliper-logo.jpg

dobrze wygląda taki kolor do czarnej felgi :wink:

Opublikowano

amg-caliper-logo.jpg

dobrze wygląda taki kolor do czarnej felgi :wink:

Owszem, ale wyłącznie przy srogim zacisku :wink: Malowanie seryjnego na takie "wyraziste" kolory daje odwrotny skutek i zamiast ozdabiać szpeci...

Opublikowano

Moim zdaniem czerwony nawet przy seryjnych heblach daje radę bo fajnie akcentuje ale nie rzuca się jakoś bardzo w oczy. Przy czarnym aucie fajnie wygląda też złoty. Inne kolory to już mały eksperyment, zależy jakie koła, heble i lakier samochodu.

Opublikowano

Ja pomalowałem na niebiesko, kolor fury mam czarny :), bardzo mi się podoba i jestem zadowolony z niebieskiego, w życiu nie pomaluje na inny :D, malowałem sprayem do zacisków za 20 zł :D449_wp_20150316_14_42_16_pro.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja też teraz będę robił ponownie malowanie, w grubniu malowałem na srebro, teraz wychodzi już taka korozja że dajta spokój :) Zielony kozacki

Opublikowano

No właśnie wychodzi po czasie korozja. Dlatego polecam malowanie proszkowe . Najdroższe , ale i najtrwalsze .

Opublikowano

Czerwony jak dla mnie trochę oblatany, większość osób go ma, ale co się komu podoba :P

Mam czarny lakier, do tego fela bardzo jasne srebro z połyskiem i maluje zaciski na niebiesko :)

Wahałem się jeszcze między żółtym i zielonym ale niebieski wygrał. Widziałem taki na czarnej a3 i robił robotę. Fajny zestaw do malowania jest z MOTIPa, 3 elementowy a cenowo wyszło mnie kolo 40 zł :D

Opublikowano

dałbym tam zaciski :))

Opublikowano

To daj :wink: