Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malik nie traci czasu.. :naughty:

Opublikowano
  malik napisał(a):

Dzisiaj zamontowałem LEDy w DLRach. Fotki cyknę może jutro. Do tego prezentacja na żywo na najbliższym spociku warszawskim.

To akurat strzele parę fot za pozwoleniem szanownego kolegi :wink4:

Opublikowano

Koperta wysłana :wink4:

Opublikowano

Spalanie 11.6 , :kox: to moja vw carawelka więcej pali, :confused4: po co ja kupowałem diesla :wallbash:

Czekam jak wiekszość pewnie na relacje foto po modach :hi:

Opublikowano

Dwie fotki na szybko. Więcej cyknę na jutrzejszym spociku.

Grill RS4

IMG_9093a.JPG

Kiera R8

IMG_9096.JPG

Wiem, wiem. Z drewnem to do lasu. Carbony już jadą. Montaż na gwiazdkę :)

Wtedy będzie tak:

cftrim2of28.jpg

Opublikowano

pojechalem wczoraj obejrzec-a tu co? lipa.Malik trzyma auto pod plandeka z brezentu i nie chce pokazywac bo sie zakurzy :polew:.poczekam do jutra.pzdr

Opublikowano

Lepiej napisz jak tam kiera S4 się sprawuje :)

Opublikowano

Slinotok pierwszej kategorii ...jasne wnętrz.kiera .. ch*J...nawet las pasuje :slina::kox: :kox: :kox:

:wink4:

Graty kolego :good:

Opublikowano

Malik Grilll :good:

Opublikowano
  malik napisał(a):

Lepiej napisz jak tam kiera S4 się sprawuje :)

a dziekuje dardzo dobrze i estetycznie,troche mi sie autko odmlodzilo,jeszcze raz wielkie dzieki(troche nam sie zeszlo :) ),krowke zamknales wieczorkiem czy rozlozyles na raty? bo bylo co oblewac ( s4 )

Opublikowano

Grill jeszcze musi dostać odpowiednią podkładkę pod rejestrację. Ta jest nadal od S4 co widać po kolorze.

Opublikowano
  malik napisał(a):

Grill jeszcze musi dostać odpowiednią podkładkę pod rejestrację. Ta jest nadal od S4 co widać po kolorze.

Ale przynajmniej profi montaż tablicy rejestracyjnej ... skradzionymi od szkopów śrubkami :polew:

Opublikowano
  lukaszr napisał(a):
  malik napisał(a):

Ale przynajmniej profi montaż tablicy rejestracyjnej ... skradzionymi od szkopów śrubkami :polew:

Polacy przyjechali i od razu coś za***ali :polew:

Opublikowano

Super to wygląda :good: ale lepiej jak byś te diody w DRL'ach odpalił :naughty:

Jedno pytanko.

Jak przykręciliście tablice do podkładki, bo śrub nie widać ?

Ja u siebie mam ORI podkładkę pod tablice od RS4 ale musiałem przykręcić "na zewnątrz" i widać te śruby :(. W tej podkładce od grilla RS4 nie ma chyba innej możliwości no chyba, że na klej... :kox:

Opublikowano

Zostawiasz , te żółte obrysówki w zderzaku, czy masz już pomysł na nie .???? :naughty:

A gdzie ramki klubowe????????????????????????

Opublikowano
  Trzeniu napisał(a):

może taśma dwustronna? :naughty:

Dokładnie. Taśma dwustronna plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro :)

Opublikowano
  malik napisał(a):
  Trzeniu napisał(a):

może taśma dwustronna? :naughty:

Dokładnie. Taśma dwustronna plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro :)

heh , jak zwykle Tszenió zawsze ma rację :naughty:

Opublikowano
  marcin j napisał(a):

Zostawiasz , te żółte obrysówki w zderzaku, czy masz już pomysł na nie .???? :naughty:

A gdzie ramki klubowe????????????????????????

To zwykle odblaski. Myślałem nad ich pomalowaniem. Ale to pewnie na wiosnę.

Opublikowano

Ale i tak dziurki Alv musiałby zrobić, bo inaczej przecież nie zamocowałby tablicy - dziurki zrobione są malutkie i symetryczne więc wszystko jest idealnie dopasowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...