Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dzisiaj zamontowałem LEDy w DLRach. Fotki cyknę może jutro. Do tego prezentacja na żywo na najbliższym spociku warszawskim. To akurat strzele parę fot za pozwoleniem szanownego kolegi
marcin j Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Spalanie 11.6 , to moja vw carawelka więcej pali, po co ja kupowałem diesla Czekam jak wiekszość pewnie na relacje foto po modach
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dwie fotki na szybko. Więcej cyknę na jutrzejszym spociku. Grill RS4 Kiera R8 Wiem, wiem. Z drewnem to do lasu. Carbony już jadą. Montaż na gwiazdkę Wtedy będzie tak:
kokos Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 pojechalem wczoraj obejrzec-a tu co? lipa.Malik trzyma auto pod plandeka z brezentu i nie chce pokazywac bo sie zakurzy .poczekam do jutra.pzdr
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Lepiej napisz jak tam kiera S4 się sprawuje
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Slinotok pierwszej kategorii ...jasne wnętrz.kiera .. ch*J...nawet las pasuje :kox: Graty kolego
kokos Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Lepiej napisz jak tam kiera S4 się sprawuje a dziekuje dardzo dobrze i estetycznie,troche mi sie autko odmlodzilo,jeszcze raz wielkie dzieki(troche nam sie zeszlo ),krowke zamknales wieczorkiem czy rozlozyles na raty? bo bylo co oblewac ( s4 )
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Grill jeszcze musi dostać odpowiednią podkładkę pod rejestrację. Ta jest nadal od S4 co widać po kolorze.
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Grill jeszcze musi dostać odpowiednią podkładkę pod rejestrację. Ta jest nadal od S4 co widać po kolorze. Ale przynajmniej profi montaż tablicy rejestracyjnej ... skradzionymi od szkopów śrubkami
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Grill jeszcze musi dostać odpowiednią podkładkę pod rejestrację. Ta jest nadal od S4 co widać po kolorze. Ale przynajmniej profi montaż tablicy rejestracyjnej ... skradzionymi od szkopów śrubkami Polacy przyjechali i od razu coś za***ali
ba$ior Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Super to wygląda ale lepiej jak byś te diody w DRL'ach odpalił Jedno pytanko. Jak przykręciliście tablice do podkładki, bo śrub nie widać ? Ja u siebie mam ORI podkładkę pod tablice od RS4 ale musiałem przykręcić "na zewnątrz" i widać te śruby . W tej podkładce od grilla RS4 nie ma chyba innej możliwości no chyba, że na klej...
marcin j Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zostawiasz , te żółte obrysówki w zderzaku, czy masz już pomysł na nie .???? A gdzie ramki klubowe????????????????????????
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 może taśma dwustronna? Dokładnie. Taśma dwustronna plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 może taśma dwustronna? Dokładnie. Taśma dwustronna plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro heh , jak zwykle Tszenió zawsze ma rację
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zostawiasz , te żółte obrysówki w zderzaku, czy masz już pomysł na nie .???? A gdzie ramki klubowe???????????????????????? To zwykle odblaski. Myślałem nad ich pomalowaniem. Ale to pewnie na wiosnę.
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ale i tak dziurki Alv musiałby zrobić, bo inaczej przecież nie zamocowałby tablicy - dziurki zrobione są malutkie i symetryczne więc wszystko jest idealnie dopasowane.
Rekomendowane odpowiedzi