Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, to teraz odliczamy czas do pierwszych trzeszczacych plastykow :decayed:

Coś za coś.

Opublikowano

Dramatu nie bedzie :cool1: - ale mi w zime np. oparcie tylniej kanapy napitala przez to, ze buda chodzi mocno na wszelkich nierownosciach, studzienkach etc... staraj sie omijac jak najwiecej. No i standard - cos w przednich drzwiach kierwocy - jakby byl gdzies luz i uszczelki tarly o siebie.

Opublikowano

Fabryczna zawiecha S4 była twarda ale TEIN to jest zupełnie inna liga :gwizdanie:

No, to teraz odliczamy czas do pierwszych trzeszczacych plastykow :decayed:

myślicie że przy bezwypadkowym B7 i poziomie spasowania Audi będzie to możliwe na tyle że będzie odczuwalne?

Opublikowano

No i standard - cos w przednich drzwiach kierwocy - jakby byl gdzies luz i uszczelki tarly o siebie.

Zdejmij tapicerkę, wymień wszystkie spinki i złóż na nowo. Będzie po problemie :wink4:

Opublikowano

tomeks, Przy przebiegach malika raczej nie.

Opublikowano

No nie wiem, ja mam dość długo twardy zawias i zero trzeszczenia itd.

Opublikowano

Aleeee miales amory komfort przez dluzszy czas :)

Opublikowano

No nie wiem, ja mam dość długo twardy zawias i zero trzeszczenia itd.

Ścisz czasami muzę :)

Opublikowano

Aleeee miales amory komfort przez dluzszy czas :)

No na twardych sprężynach zrobiłem jakieś 100 tyś km

Opublikowano

Ja na TEINie zrobiłem 35000 i nic nie trzeszczy - jedynie w schowku coś napitala - na studzienki i inne barachło uważam bardzo. Generalnie przebieg mam 150500

Opublikowano

Autko wygrało "konkurs piekności" na najładniejsze auto zlotu ogólnopolskiego w Pile.

Z tego miejsca chciałbym wszystkim podziękować za oddane głosy.

Jeśli ktoś posiada fotki czy filmiki z lotniska w sobotę (zarówno z parkingu jak i z wyścigów) na których jest moja eSa to proszę wklejajcie w tym wątku.

Poniżej skan krótkiej notki z gazety:

ec0af70918f6475bmed.jpg

Opublikowano

Malik :good:

Szkoda tylko że LukaszR nie głosował na Twoje autko :confused4: ważne że i tak sie udało ( przyjaciół poznaje sie w potrzebie )

eeeeecccchhhhhh ten Lukasz :no:

Opublikowano

tak naprawdę to moje wygrało ten konkurs ale nie chciałem nagród bo by wszyscy mówili że ustawiony konkurs :decayed: :gwizdanie: :naughty::evil:

Opublikowano

Gratulacje :good:

Opublikowano

Malik ale na tle mojej Twoja sie kiepsko prezentuje ( na tym scanie ) :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Malik ale na tle mojej Twoja sie kiepsko prezentuje ( na tym scanie ) :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

nic innego jak tylko bravo Malik nie da się powiedzieć. :oklaski: :oklaski: :oklaski:

jest na czym wzrok zatrzymać

Opublikowano

Malik :good:

Szkoda tylko że LukaszR nie głosował na Twoje autko :confused4: ważne że i tak sie udało ( przyjaciół poznaje sie w potrzebie )

eeeeecccchhhhhh ten Lukasz :no:

Co za łach - nie dość, że zabrał mi kartkę na mięso to jeszcze napisał mi z tyłu jakieś zbereźne rzeczy typu "miron78" czy jakoś tak :naughty: :naughty: :naughty::kox::polew:

Opublikowano
:decayed: :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...