malik Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Jak nie będzie kompresora to będę zwracał się do ciebie per PICZKA :gwizdanie: Ja nie będę przypominał kto ostatnio dostał baty na ćwierć mili od Skody 1.9TDI
garmin Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 dobre hehehe Ps. Świetny sedan .
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Piękna marzenie tylko pozazdrościć
A3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Jak nie będzie kompresora to będę zwracał się do ciebie per PICZKA :gwizdanie: Ja nie będę przypominał kto ostatnio dostał baty na ćwierć mili od Skody 1.9TDI Poziu się tłumaczył że nie wyłączył ESP...widziałem ten wyścig i faktycznie coś go zmuliło na starcie co dokładnie nie wiem ale objechany został
marcin j Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Piękna sztuka , kilka drobnostek do zmiany i będzie kox
tommylee Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 chyba wszytko zostało już napisane, piękna furka, dobrze że sedan i czarny. Drewno do wymiany i git. Najgorsze jest to, że po paru miesiącach jazdy będzie brakowało mocy,a ciężko będzie wskoczyć na coś znacznie mocniejszego, chyba że kompresori albo RS4, ale to temat chyba nie na dziś gratulacjone
malik Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Jak nie będzie kompresora to będę zwracał się do ciebie per PICZKA :gwizdanie: Ja nie będę przypominał kto ostatnio dostał baty na ćwierć mili od Skody 1.9TDI Poziu się tłumaczył że nie wyłączył ESP... Jasne, 3 razy zapomniał wyłaczyć
Gość mmcv Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 piekna sztuka...szkoda ze nie kombi i nie rs:P ...ale supcio ... tylko mam jedno ale jak pewnie wiekszosc tu Z DREWNEM PROSIMY DO LASU:P ale moze wlasciciel lubi badz polubi:) - znam takiego co mu nie przeszkadza , choc ja nie wierze:P
malik Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 DREWNEM PROSIMY DO LASU:P ale moze wlasciciel lubi badz polubi:) Czytaj dokładnie. Wymiana drewna na carbon to jeden z pierwszych modów. Myślę, że fotki za 3 tyg będą pokazywały już śliczne, nowe listwy carbon
Gość mmcv Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Czytaj dokładnie. Wymiana drewna na carbon to jeden z pierwszych modów. Myślę, że fotki za 3 tyg będą pokazywały już śliczne, nowe listwy carbon AAA to przepraszam (faktycznie nie przeczytalem wszystkiego do konca) zwracam Honor - no to jest to CARBON:D:D:D to bedzie wypas:).
alvaro Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 DREWNEM PROSIMY DO LASU:P ale moze wlasciciel lubi badz polubi:) Czytaj dokładnie. Wymiana drewna na carbon to jeden z pierwszych modów. Myślę, że fotki za 3 tyg będą pokazywały już śliczne, nowe listwy carbon MALIK - SKĄD I ZA ILE ???
Deszcz Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 A może by tak zamienić go na Europejczyka? To w końcu też ciekawe mody, klapa tylna, zegary, klima (wszystkie te jednostki) itd. Ciekaw jestem czy ktos juz się bawił w takie rzeczy... A tak w ogóle to auto miazga, graty za odwagę.
A3 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Malik to jest gość jeszcze fury nie ma a już modzi
PABLO Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 malik graty za Eske, furmanka Będzie co rezać na ogolnopolskim hehe
malik Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 A może by tak zamienić go na Europejczyka? To w końcu też ciekawe mody, klapa tylna, zegary, klima (wszystkie te jednostki) itd. Lampy będę musiał zmienić obowiązkowo bo inaczej nie przejdzie badania technicznego w Polsce. Jednostki na zegarach i klimie zmienia się elektronicznie VAGiem. Na pewno też wyłącze przypominajkę niezapiętych pasów i sygnalizację uzbrojenia alarmu klaksonem. "Udogodnienia" typowe dla amerykańskich fur Myślałem nad zmianą tylnej klapy żeby pasowała do niej europejska rejestracją. Niestety ciężko dostać wersję do S4 B7 (ma spojlerek). Nad zegarami pomyślę
Gość Daymoon Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 A może by tak zamienić go na Europejczyka? To w końcu też ciekawe mody, klapa tylna, zegary, klima (wszystkie te jednostki) itd. Lampy będę musiał zmienić obowiązkowo bo inaczej nie przejdzie badania technicznego w Polsce. Jednostki na zegarach i klimie zmienia się elektronicznie VAGiem. Na pewno też wyłącze przypominajkę niezapiętych pasów i sygnalizację uzbrojenia alarmu klaksonem. "Udogodnienia" typowe dla amerykańskich fur Myślałem nad zmianą tylnej klapy żeby pasowała do niej europejska rejestracją. Niestety ciężko dostać wersję do S4 B7 (ma spojlerek). Nad zegarami pomyślę
malik Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 MALIK [/b][/color] - SKĄD I ZA ILE ??? Poszło PW
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Myślałem nad zmianą tylnej klapy żeby pasowała do niej europejska rejestracją. Niestety ciężko dostać wersję do S4 B7 Nie rób tego ..dupka US jest piękna Beda jeszcze jakieś inne graty w carbonie ? Dokładki , maska , ? Ledy S6 juz są zakupione ?
KmK Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Lampy będę musiał zmienić obowiązkowo bo inaczej nie przejdzie badania technicznego w Polsce. nie miałem z tym problemów,a zdecydowanie ciekawiej wyglądają czerwone, przynajmniej w moim odczuciu, natomiast świecące przednie kierunki to zło straszne, wyłącze jak tylko znajdę trochę czasu, niebezpiecznie się z tym jeździ jak cholera
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 nie miałem z tym problemów,a zdecydowanie ciekawiej wyglądają czerwone, przynajmniej w moim odczuciu, natomiast świecące przednie kierunki to zło straszne, wyłącze jak tylko znajdę trochę czasu, niebezpiecznie się z tym jeździ jak cholera To tylko dlatego ze na takich ludzi trafiles (za flaszke wbijaja przeglad do samochodu ktorego wzyciu nie widzieli:) ) ... Prawda jest taka ze jak Pan Wladz Cie dopadnie i jest upierdliwy to zabiera dowod a Pan z badania technicznego ktory sie pod tym podpisal ma przeje... Innymi slowy w kodeskie o ruchu drogowym jest jasno zdefiniowane jak ma wygladac oswietlenie samochodu . To samo tyczy sie Panow z neonami swietlowkami i chu... wie czym jeszcze poprzypinanym do samochodu choinki swiatecznej ala Griswold
Rekomendowane odpowiedzi