WojtekM83 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) co do zderzaka mam inne zdanie Edytowane 2 Listopada 2016 przez WojtekM83
leewang Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Mam takie same zdanie chłopaki A te 1000zł to kosztował cały zderzak sline + dokładka sline? Ile za malowanie mniej więcej dałeś jeśli można wiedzieć? Bo się przymierzam właśnie do zderzaka sline + dokładka sline ale na allegro tyle tego jest, że nie wiadomo który kupić Zderzak z dyfuzorem bez czujników licz sobie około 500-800+lakierowanie 400-600 Jeszcze końcówki wydechu pasuje założyć bo bez to kiepsko wygląda Ja już końcówki mam założone to chociaż jedno z głowy tylko pytanie czy nie robić od razu na dwa kominy i wydechu od 3.0 nie zamontować nie no temat rzeka z tymi modami... no i ten poliftowy u Wojtka też ładnie leży Chyba trzeba będzie rzucić monetą
skotmen Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Mam takie same zdanie chłopaki A te 1000zł to kosztował cały zderzak sline + dokładka sline? Ile za malowanie mniej więcej dałeś jeśli można wiedzieć? Bo się przymierzam właśnie do zderzaka sline + dokładka sline ale na allegro tyle tego jest, że nie wiadomo który kupić Zderzak z dyfuzorem bez czujników licz sobie około 500-800+lakierowanie 400-600 Jeszcze końcówki wydechu pasuje założyć bo bez to kiepsko wygląda Ja już końcówki mam założone to chociaż jedno z głowy tylko pytanie czy nie robić od razu na dwa kominy i wydechu od 3.0 nie zamontować nie no temat rzeka z tymi modami... no i ten poliftowy u Wojtka też ładnie leży Chyba trzeba będzie rzucić monetą Jak już końcówki są to spoko bo bez to słabo wygląda Też myślałem o wydechu na dwie strony ale na razie zostaje tak muszę się napatrzeć a jak się znudzi to dołoży się Zderzak z polifta jest ok ale do przodu jak dla mnie trochę nie pasuje Wiadomo auta się nie widzi z przodu i z tyłu naraz ,gorzej by to wyglądało jak by przód był polift a tył przed liftem to w tedy już jest masakra co do zderzaka mam inne zdanie Noo ładnie wygląda Ja nie mówię że jest brzydki tylko przód z tyłem się gryzie Progi dokładałeś czy już były ? Szukam progów ,ale bedzie trzeba chyba kupić nowe i zderzak przód sline jak by się znalazł w dobrej kasie
WojtekM83 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja z takiego założenia wychodzę, że przodu i tyłu nie widać jednocześnie Mało osób zna się czy jest to lift czy nie. Forum i właściciele (miłośnicy) Progi dokładane.
skotmen Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja z takiego założenia wychodzę, że przodu i tyłu nie widać jednocześnie Mało osób zna się czy jest to lift czy nie. Forum i właściciele (miłośnicy) Progi dokładane. nowe progi kupiłeś czy używki ? montowane na kleju do szyb? łatwy montaż czy trzeba się nakombinować ?
leewang Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Jakby się człowiek rozmyślił i po założeniu zderzaka s-line z wydechem z jednej strony zachciało mu się dwustronnego wydechu to wystarczy zmienić dokładkę ?
SpierfolES Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja mam tył lift przod w stylu rs z przelotem i jest zajefajnie listwy kupiłem uzywki ale wolał bym nowki masz tasme i tylko klej do szyb i jest si pozdro
WojtekM83 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 dokładkę można zmienić z jednego na dwa kominy, progi używki i montowałem jak kolega Łukasz napisał plus taśma tylko miałem położoną powłokę Max protect i taśma kiepsko trzymała, ale klej chwycił dobrze
skotmen Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 dokładkę można zmienić z jednego na dwa kominy, progi używki i montowałem jak kolega Łukasz napisał plus taśma tylko miałem położoną powłokę Max protect i taśma kiepsko trzymała, ale klej chwycił dobrze wiem wiem że wystarczy zmienić dokładkę i zakładamy wydech od 3.0
mwlodar Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie, co myślicie o tych dyfuzorach a'la s line na tył do zderzaka bez s-line? Warto się w to bawić czy szkoda pieniędzy?Gdzie kupiłeś końcówki chrom? Aso czy allegro
skotmen Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, co myślicie o tych dyfuzorach a'la s line na tył do zderzaka bez s-line? Warto się w to bawić czy szkoda pieniędzy Gdzie kupiłeś końcówki chrom? Aso czy allegro Nie widziałem na żywo takiego dyfuzora ,ale tak na ok chyba jest mniejszy na wysokość Końcówki kupiłem na allegro ale nie pasują idealnie jest dziura po założeniu ,ja to przerobiłem żeby to pasowało zostały nowe rury wstawione i dopasowane stare rury obcięte i wspawane nowe z końcówkami na stałe. Jak nic nie chcesz przerabiać proponuję końcówki s-line ori a tutaj kupiłem http://allegro.pl/koncowka-koncowki-wydechu-audi-a4-b8-q5-q3-a6-a5-i6075767556.html Pokaż link do tego dyfuzora Edytowane 4 Listopada 2016 przez skotmen
mwlodar Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 coś ubyło tych aukcji... Nie moge znaleźć teraz na wydech tylko po lewej stronie, ale chodzi z grubsza o to :http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-dyfuzor-tylni-sline-spoiler-s-line-i6589028360.html#thumb/1
skotmen Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Zobacz sobie dokładnie na tych zdjęciach na czarnym audi jest prawdziwa dokładka i zderzak na tym jasnym jest ten zamiennik
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 czesc :-) mam auto z tym samym kolorem co Ty. I takie pytanko - sluchaj czy on nie wyglada bardziej na brazowy niz szary?
skotmen Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 czesc :-) mam auto z tym samym kolorem co Ty. I takie pytanko - sluchaj czy on nie wyglada bardziej na brazowy niz szary? do słońca ma odcień coś w brązowy jak jest pochmurno to coś w grafit a jak się robi ciemno to w czerń podchodzi w skrócie Kameleon poważnie taki dziwny kolor
paulus108 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 No dokladnie :-) zastanawiam sie czy to metalik czy lakier perlowy? Bo po vinie z serwisu Audi zczytanym jest napisane ze: "Lava Grey, pearl effect" to wtedy by sie zgadzalo jak piszesz ze to kolor - kameleon :-) w roznych odcieniach swiatla ma rozne barwy, jak perla hehe ;-)
mwlodar Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Paulus też mam avanta lava gray, widze, że nawet ten sam silnik co Twój i też w multi Bliźniak
skotmen Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 Był dzisiaj Mikołaj A jak tam u was grzeczni byli ?
krystian3769 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Coś wąskie te narty Ci przyniósł
skotmen Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 Coś wąskie te narty Ci przyniósł No narty zjazdowe,jeszcze zapięć brakuje ?
Rekomendowane odpowiedzi