Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Wymieniał moze ktos tuleje amortyzatorów gwintowanych, zastanawia mnie czy można to zmienic, mam do naprawy tuleje w amortyzatorach KW i ciekawi mnie czy seryjne tuleje od fabrycznych amorów tam podejdą? Ktos miał z tym doczynienia? Koszt tulei do kw to 150zł/szt, wiadomo chciałbym to taniej ogarnąć chodzi o te elementy
Dev Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Trzeba poszukac podobnych i wprasowac. zaden problem.
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Poliuretan chyba wrzuce, teraz kwestia pomierzenia tych co siedza w aucie, no chyba że to uniwersalny wymiar jest
Robertuss Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Jak kupiłem swój używany gwint kw, to z tyłu wybita była jedna tuleja (napęd ośka), wprasowałem tuleję od seryjnego amorka
pablo15005 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Jakie mieliscie objawy jezdzac autem z padajacymi tulejkami? bo mnie chyba tez to czeka...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Objawow w zasadzie zadnych, ja zwyczajnie wyjmowalem amory przed zima do skrecenia gwintu
pablo15005 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 jak byście mieli jakieś info gdzie kupić poliuretan żeby wrzucić w te mocowania amorka byłbym wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi