makiGS Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 możesz używane, ja mam Until Dawn używanego
Tzieland Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 A co z sieciowkami jak np CoD czy Fifa? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 fifa nie ma kodu, chyba ze cos sie zmieniło od czasów fifa14 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
grampp Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Tylko gry na PC mają kody, żadna gra na konsole ich nie posiada, dlatego gry używane na konsole cieszą się tak dużą popularnością, np Wiedźmin 3 u mnie w sklepie nówka za 200zł, a używka za 150zł, gry niczym się od siebie nie różnią tylko świeżą folią na opakowaniu, zgadnijcie co wybiera klient? Edytowane 6 Października 2015 przez grampp
radi88PL Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Małe sprostowanie - są gry na ps4 które posiadają kody, na dodatkowe wyposażenie np lub różnego rodzaju przepustki sezonowe, sieciowe itd. generalnie każda gra powinna działać normalnie po sieci, a wcześniej wymienione kody są poprostu wykorzystane i nie można ich użyć drugi raz.
bediks Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 To nie to co kiedyś że płyta po kilku godzinach była porysowana jak nożem, ostatnio jak grałem w Batmana 2 miesiące na x1 to kupiłem oczywiście używke i po mnie płyta bez skazy ani jednej rysy
Tzieland Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ok czyli bez obaw mozna kupowac Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
radi88PL Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Jasne, że tak. Ja kupuje ostatnio konta z konkretną gra i gram sieciowo na swoim prywatnym profilu i wszystko działa spoko. Za nowy tytuł w takim wypadku płace ok 100-130 zeta ;]
Tzieland Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Hmmm ok dzieki za info Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
grampp Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Jasne, że tak. Ja kupuje ostatnio konta z konkretną gra i gram sieciowo na swoim prywatnym profilu i wszystko działa spoko. Za nowy tytuł w takim wypadku płace ok 100-130 zeta ;] Tak, tylko w tym wypadku gry nie odsprzedaż i wychodzi Cię to drożej niż kupno normalnej gry by później sprzedać.
radi88PL Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ja do tego tak nie podchodzę kupuje przechodze cala grę gram po sieci i kupuje nastepna ta cena za kilkadziesiąt godzin rozgrywki jest dla mnie ok. Każdy robi jak lubi. Mnie cieszy tez fakt ze konsola ciszej pracuje.
dliwski Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Panowie, gracie jeszcze w GTA Online? Szukam kompanów do grania nick: dliwski
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 gdybym tylko posiadał... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
bediks Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Radi mój koleś też tak kupował gry dopóki mu ich wszystkich ps nie zablokowalo, taki urok
grampp Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 No tak, takie biznesy są nielegalne niestety, równie dobrze sprzedający może poprosić sony żeby mu konta pousuwali, tylko prawdziwy dostęp do kont mają ich pierwsi właściciele przy rejestracji..
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 panowie co możecie powiedzieć na tenat project cars? lepsze od drive club czy nie? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
grampp Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Ze swojego doświadczenia powiem, że DriveClub mi się bardziej podobał, lecz z tego co ludzie kupują to Project Cars jest bardziej chodliwe ;P
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 driveclub mam a project cars tylko ze słuchu znam, ale myślę ze trzeba noge z gazu odjac i uzbierac na nowego nfs, pod choinka wpadnie pro skater 5 takze bedzie co robić Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
grampp Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Stary nie bierz tego Tony Hawka.... mega porażka, gra pełna błędów, grafika przeniesiona chyba bezpośrednio z ps2.. ogólnie za tą cene co jest na premierę nie opłaca się zupełnie, no offense to tylko chęć pomocy widziałem grę i szczena opada jak Activision chcą doić graczy na ten tytuł. Dali go w tym roku tylko dlatego, że kończy im się umowa z Tony Hawkiem w tym roku i chcieli jeszcze raz na szybko wykorzystać jego facjate na boxie.
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 ogólnie jeździłem na desce kupę lat i ogólnie zawsze lubialem w to grac i przymykalem oko na błędy i niedociągnięcia, btw jest tutaj ktos co ogarnia dobrze drifty w driveclub? nie chce sie chwalic ale na jednej trasie japońskiej jestem na 1 miejscu najlepszej 50 autem ferrari italia 458 e najgorszych warunkach pogodowych, jak dotad nie znalazlem tam sobie godnego przeciwnika, moze ktos chętny? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi