truckmaniac Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post No. To jest to Jutro właśnie jadę na montaż zamówionych wcześniej Nuvo. Teraz obejrzałem filmik i wiem, że lepiej nie mogłem wybrać :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post Furka od razy zyskala w wygladzie.. Jerzu no gratulacje tego zakupy mysle ze bylo naprawde warto Teraz czas na dokladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post Furka od razy zyskala w wygladzie.. Jerzu no gratulacje tego zakupy mysle ze bylo naprawde warto Teraz czas na dokladki Obowiazkowo. Czekam tylko na cynk i lece malowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post Jerzu co to ma znaczyć to ja felg szukam podsyłam Ci linki, a Ty koła masz na aucie i nic nie piszesz... ładny kozak na tej feldze, nie chesz się zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post Furka od razy zyskala w wygladzie.. Jerzu no gratulacje tego zakupy mysle ze bylo naprawde warto Teraz czas na dokladki Obowiazkowo. Czekam tylko na cynk i lece malowac.. Jak sie sprawuje te fabryczny adapter ipoda uzywales go kiedys ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nie mam ipoda.. takze nie wiem. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nie mam ipoda.. takze nie wiem. :gwizdanie: No rozumiem ja te Oponki wzielem o ktorych pisalem okazaly sie rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 powiem tak "motyw lizakow" to samo mam u siebie ,,,chyba klub otworzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 felgi dodały wigoru dokładki swoja drogą... ale nie zapomnij tez o dociemnieniu przednich szyb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nie czuje roznicy miedzy 17 a 18. Ci co mowia ze jest roznica to chyba nigdy nie jezdzili na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 no i kupił A co ze starymi 17''? :gwizdanie: A no i koniecznie te dokładki :gwizdanie: chyba, że wcześniej zderzaczki :gwizdanie: i może listwy na drzwi S-line / S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Stare fele ida na handel Nowa zabawka: yaboo dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ykk czekam na Ciebie w tygodniu i jedziemy tym razem testować nowe fele :naughty: Kozak :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nowa felga na aucie zdjecia - 1 post Jerzu co to ma znaczyć to ja felg szukam podsyłam Ci linki, a Ty koła masz na aucie i nic nie piszesz... ładny kozak na tej feldze, nie chesz się zamienić Bo to miała być niespodzianka i mało kto wiedział Wreszcie fele na aucie i zdjęcia. Teraz jest Chociaż szkoda że tych 19" nie wziąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Jerzu fela czyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ykku a co z lampami tył? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wszystko powolutku. Ale bedzie na pewno cos takiego: [br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:52_________________________________________________Iverson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nigga madafakka zwierzakka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Fela daje rade Szkoda tylko, że nie 19"bo wtedy byłaby masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi