Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Obniżenie przodu w Audi A4 B6 talerzykami sprężyn od A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok,No tak a jeszcze czeka mnie wycieczka niedługo jak siadzie dwie osoby na tył + bagaż jakis to będzie tarło grubo i opony zejdą moment spróbuje przetoczyc jakies 0,5mm i zobacze jak dalej bedzie ocierac to zastosuje sie do rozpiski :) jeszcze o,3mm.Podziękował :hi:

Siemka!

Przetoczyłem dystanse o 0,48cm i gitara!Teraz mają dokładnie 2,02cm.Dla pewnosci wrzuciłem do bagaznika 100kg nawozu w workach po 50 kg :kox: i cztery osoby i nic zero tarcia.Zostaje tak jak jest.

Pozdrawiam :a4fan:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś do sprzedania komplet takich talerzyków?

Opublikowano

Ciśnij na złom i znajdziesz napewno, ewentualnie aso ale jak ja kiedyś dzwoniłem to miesiąc kazali mi czekać bo muszą z de zamawiać bo się skończyły niby

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Skruszo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy mógłby ktoś opisać w jaki sposób dokonać wymiany tych talerzyków w b7 aby poszło to sprawnie. Ile mniej więcej potrzeba czasu na taką wymianę??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy talerzyki poliftowe alu z B5 z końcówką 383e podejdą pod amorki s-line z B7 i przód obniży się o te 1,5 cm? Po zmianie zawieszenia przód stoi jak koza wiec te 1,5 cm by mi podpasowało idealnie :)

Wysłane z jabłka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie seryjne zawieszenie 1BV. Z talerzykami z B5 wygląda to tak:

e143aa138a0cb407.jpgb7078d817c3467ea.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam. Tak odnowie temat, Sam zainteresowałem się taką wymiana, powiedzcie mi czy ten talerz niżej pójdzie na amortyzatorze czy jest niższy, jak to jest z tym ??

Opublikowano

talerzyk jest niższy. punkt osadzenia się nie zmienia.

Opublikowano

ok. dzeki kolego. bede montował , zobacze jak to wyjdzie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam podłączam się pod temat bo w moim temacie nikt się nie wypowie. Zrobiłem pomiar mojego amorka z 1ba i starego z b5 i do talerzykow i jest 2 cm mniej czyli jak założę te talerzyki do 1Be to tez te 2 cm opadnie ??

Opublikowano

Ma ktoś na sprzedasz takie talerzyki?

Opublikowano

ostatnio kolego był post że kupi ktoś i tam się ludzie odzywali zę mają. popatrz w dziale kupie

Opublikowano

ewentualnie szukaj na allegro/olx używanych amorków, nawet padniętych. Wybijasz talerzyki, amorki na złom... W pięciu dyszkach powinniście się zamknąć (może nawet z wysyłką)

Opublikowano

ewentualnie szukaj na allegro/olx używanych amorków, nawet padniętych. Wybijasz talerzyki, amorki na złom... W pięciu dyszkach powinniście się zamknąć (może nawet z wysyłką)

Każdy talerzyk podejdzie z B5 czy musi być ten z numerem z pierwszego posta?

ostatnio kolego był post że kupi ktoś i tam się ludzie odzywali zę mają. popatrz w dziale kupie

To ja pisałem w dziale kupie ale niestety już sprzedali :-S

Opublikowano

a no czaje :) ja mam talerzyki od kolegi i też bede montował w swojej, zobacze jaki bedzie efekt

Opublikowano

Pablo, mnie się wydaje że to musi być tylko z tymi numerami, bo to z b5 slina.. to nie jest ze zwykłej wersji b5

Opublikowano

nie było b5 w s line z tego co mi wiadomo

Opublikowano

Dzisiaj wysłałem tatę na złom po talerzyk ale miał inny numer. Talerzyk był z B5 ale końcówka 339 czy jakoś tak będę musiał sam pojechać i poszukać z tym numerem

Opublikowano

proszę fotka raz jeszcze:

f619e2b1c68d.jpg

846bce7f46c5.jpg

Edytowane przez tygrysek83

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A to nie jest jakoś zespawane? Mam dwa amorki z Passata b5 niby to samo a za cholerę nie chcą zejść ;/