Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mozesz mieć zwyczajnie springi 1BE załozone, a tył masz juz wyrobiony(w B5 to norma), ile palców w szczeline wchodzi? przy -30 i fekdzie 18: wchodzi na lajcie 2
strzelba Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzięki. Felga może być. Jest bardzo fajna do tej wysokości auta. Jak by siedział na cycach to niestety brakło by rantu. Ja kocham concave, a tutaj nie ma .Sprawdzana i mechanik stwierdził, że wszystko bardzo dobrze. Chyba, że się pomylił palców nie wciskałem, ale zmierzę z ciekawości UPzrobiłem palcówę na lajcie 2 wchodzą z przodu. Z tyłu 2 na styk. Z tym, że mój synuś siedział w środku (ok 12kg)
Fenrir Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Teraz widzisz że na pewno nie masz standardowej zawiechy
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 ja mam zawieszke symbol 1ba seria on ma tez serie ale inne oznaczenie Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Nie zaglądałem, więc nie potrafię powiedzieć co tam siedzi. Poza tym i tak wysoko Ciekawe jak ja tym nad morze pojadę. Na pewno nie zdążę zmienić opon przed wyjazdem. Na szczęście na dwa auta lecimy to ja sobie lżejsze bagaże zapakuję i może jakoś się dotoczę
Kowi87 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Na takim zawieszeniu to wszędzie dojedziesz po utwardzonej drodze
strzelba Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Jak za dużo zapakuję do tyłu to trze strasznie Moja chłodnica klimy okazała się złomem, więc wziąłem inną od 1.8 bez T . Mam nadzieję, że będzie pasować i oby działała W miejsce przeciwmgielnych wstawiłem jakieś słabe żarówki, świecą mniej więcej równo ze zwykłymiNa zdjęciach wydają się mocniejsze, ale na żywo jest spoko i tak latam USDM na razie halogeny mam odłączone, dlatego jest git, bo tylko tył świeci, ale będę musiał ogarnąć, żeby tylne włączały się bez przednich...Dodatkowo zachciało mi się czegoś takiegoDzisiaj nałożona pierwsza warstwa - jutro będziemy poprawiać jak dla mnie to wygląda zayebiście
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Co? Kolor? fajnie wygląda tylko trzeba jeszcze nałożyć warstwę i będzie PINKnie Panie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 taa kolor, mi się osobiście nie podobuje ale to wlascicielowi ma sie podobac:) a czemu akurat ten kokor? [emoji14] mnie tez poniosla fantazja i zamiast mieszka mam czarna bandane, lepsze to niz dziurawiec... Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Pasuje mi do budy elegancko ten kolor. Chciałem mieć coś różowego i w sumie chyba tylko ten element się nadawał do pomalowania na różowy Misiek - dobra odpowiedź
strzelba Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Moja wspaniała kobieta mi to malowała wie jak używać lakieru
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 a twoj kolega Antek lakiernik nie potrafi? uuuu pogniewamy sie Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Lakieru do paznokci... Do Ciebie się zgłoszę z felgami zimowymi
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 no nie wiem nie wiem, sobie moge bez problemu malowac, dla kogos innego może byc ciezko Tapnięte z LG G3
Rekomendowane odpowiedzi