Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Clean Daily OEM 1.8T 00' | strzelba |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz mieć zwyczajnie springi 1BE załozone, a tył masz juz wyrobiony(w B5 to norma), ile palców w szczeline wchodzi? przy -30 i fekdzie 18: wchodzi na lajcie 2 :wink:

Opublikowano

Dzięki. Felga może być. Jest bardzo fajna do tej wysokości auta. Jak by siedział na cycach to niestety brakło by rantu. Ja kocham concave, a tutaj nie ma :unsure: .

Sprawdzana i mechanik stwierdził, że wszystko bardzo dobrze. Chyba, że się pomylił :lol: palców nie wciskałem, ale zmierzę z ciekawości :naughty:

UP
zrobiłem palcówę :grin: na lajcie 2 wchodzą z przodu. Z tyłu 2 na styk. Z tym, że mój synuś siedział w środku (ok 12kg) :grin:

Opublikowano

Jakieś strzały ze spota :wink:

DSC09504.jpg

DSC09507.jpg

Opublikowano

Dzięki :cool:

055178d7e429f09bmed.jpg

Opublikowano

Teraz widzisz że na pewno nie masz standardowej zawiechy :P

Opublikowano

Nie zaglądałem, więc nie potrafię powiedzieć co tam siedzi. Poza tym i tak wysoko :decayed:
Ciekawe jak ja tym nad morze pojadę. Na pewno nie zdążę zmienić opon przed wyjazdem. Na szczęście na dwa auta lecimy to ja sobie lżejsze bagaże zapakuję i może jakoś się dotoczę :banan:

Opublikowano

Na takim zawieszeniu to wszędzie dojedziesz po utwardzonej drodze :wink:

Opublikowano

Jak za dużo zapakuję do tyłu to trze strasznie :P

Moja chłodnica klimy okazała się złomem, więc wziąłem inną od 1.8 bez T . Mam nadzieję, że będzie pasować i oby działała :D

W miejsce przeciwmgielnych wstawiłem jakieś słabe żarówki, świecą mniej więcej równo ze zwykłymi

f26121fa08f76e35med.jpg

13ecb61afa447a38med.jpg

Na zdjęciach wydają się mocniejsze, ale na żywo jest spoko i tak latam :lol: USDM :grin: na razie halogeny mam odłączone, dlatego jest git, bo tylko tył świeci, ale będę musiał ogarnąć, żeby tylne włączały się bez przednich...

Dodatkowo zachciało mi się czegoś takiego

4192d9033414a3fbmed.jpg

Dzisiaj nałożona pierwsza warstwa - jutro będziemy poprawiać :thumbup1: jak dla mnie to wygląda zayebiście B)

Opublikowano

Co? Kolor? :grin: fajnie wygląda tylko trzeba jeszcze nałożyć warstwę i będzie PINKnie Panie :naughty:

Opublikowano

Czym malowales

Opublikowano

Czym malowales

lakier-do-paznokci-inglot-czerwono-rozow

:naughty:

Opublikowano

taa kolor, mi się osobiście nie podobuje ale to wlascicielowi ma sie podobac:) a czemu akurat ten kokor? [emoji14] mnie tez poniosla fantazja i zamiast mieszka mam czarna bandane, lepsze to niz dziurawiec...

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

Pasuje mi do budy elegancko ten kolor. Chciałem mieć coś różowego i w sumie chyba tylko ten element się nadawał do pomalowania na różowy :)

Misiek - dobra odpowiedź :tongue4:

Opublikowano

:kox:
wolę wersję na kobiecych paznokciach :P

Opublikowano

Moja wspaniała kobieta mi to malowała B) wie jak używać lakieru :D

Opublikowano

Lakieru do paznokci... :P Do Ciebie się zgłoszę z felgami zimowymi :wink:

Opublikowano

no nie wiem nie wiem, sobie moge bez problemu malowac, dla kogos innego może byc ciezko :(

Tapnięte z LG G3