strzelba Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 No, tylko szkoda, że od 200 wskazówka paliwa spadała równie szybko, jak wzrastał wskaźnik prędkości mimo wszystko, pomijając wskazania komputera, spaliła około 9l w trasie.Będę wracał na spokojnie (o ile mi się uda zapanować nad prawą nogą ) i zobaczę jak wtedy to będzie wyglądało. Szkoda tylko, że stoi na strzeżonym schowana w krzakach i między innymi samochodami. Nie ma szans, żeby ktoś ją zauważył
Fenrir Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 U mnie chyba licznik trochę przekłamuje bo według niego ADRem wyciągnąłem ponad 220 Ale podejrzewam że to przez opony 205/60 zamiast 195/65. Ja do pracy jadę rano 180 ale 15l gazu na setkę to wtedy norma przy tankowaniu
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1 Tapnięte z LG G3
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 moja poszła 200 na drodze do wro przed naprawami Tapnięte z LG G3 230 też pojedzie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 1.8adr??wątpię Tapnięte z LG G3
j4s2c2vr Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1 Tapnięte z LG G3 Gdzie można znaleźć jakiś manual do tych tajnych kodzików z climatronica, bo chciałbym się tym pobawić
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 1.8adr??wątpię Tapnięte z LG G3 Spokojnie, prędkosć max nie zalezy tylko od mocy, zalezy od skrzyni a ta jest dłuższa niz w klekocie 110km, sam nie wierzyłem, no ale jednak, mając 190km mocy lecielismy z kumplem na vmax, ja dobiłem do ok 230(4600obr) o wiele wiele szybciej i tak leciałem, a kumpel jak dojechał do mnie tak pojechał szybciej ponad 230km/h właśnie ADRem wyprzedzając mnie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 na serii adr poleciałem te 200 na autostradzie i juz odpuscilem bo auta z lewej i prawej Tapnięte z LG G3 tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1 Tapnięte z LG G3 Gdzie można znaleźć jakiś manual do tych tajnych kodzików z climatronica, bo chciałbym się tym pobawić jak chcesz to moge tobie to nagrać Tapnięte z LG G3
Fenrir Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 tak, ja mam 17cali 215/45 i pokazuje mi o 4km/h mniej a opcja nr 17 w climatronic infotmuje podczas postoju ze poruszam się z prędkością 1 Tapnięte z LG G3 Gdzie można znaleźć jakiś manual do tych tajnych kodzików z climatronica, bo chciałbym się tym pobawić http://a4-klub.pl/index.php?/topic/26-kody-klimatronika/
Pavetti Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Strasznie zazdroszczę koloru nadwozia. Wygląda jednym słowem elegancko.
strzelba Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki. Kolor felg niestety wygląda podobnie. Myślałem, żeby pomazać je na czarno pod kolor dachu i lusterek, ale ciężko mi zrezygnować z Gun Metal'u . Moim zdaniem najlepsza barwa na rolki
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 buda ładnie wyglada nie ma co hejtowac, ktos mial dobry pomysl i mysle ze jakas zmiana bylaby na minus, fele zoatawilbym tak jak sa bo ładnie to wygląda Tapnięte z LG G3
Pavetti Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki. Kolor felg niestety wygląda podobnie. Myślałem, żeby pomazać je na czarno pod kolor dachu i lusterek, ale ciężko mi zrezygnować z Gun Metal'u . Moim zdaniem najlepsza barwa na rolki Nie doczytałem nigdzie, dach malowany, czy oklejany?
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 malowany Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nic tu nie jest oklejane. Wszystko malowane. Malowana buda w niestandardowy kolor, lusterka i dach czarne, felgi Gun Metal (wszystko jakaś taka perła czy metalic ciężko stwierdzić bo ja tego nie pryskałem-to trzeba zobaczyć) Antek Ty mi powiedz czy to perła czy co to kierwa jest Z tym hejtowaniem to nie wiem czy nie ma co. Kolor ładny, ale wykonanie kuleje moim zdaniem. Na fotach pięknie, ale jak już trochę się przyjrzeć to w niektórych miejscach wstyd
Fenrir Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Bo jednak fabryka to fabryka. A lakierowanie idealne swoje kosztuje.
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 musialbym się przyjrzeć, no ale wiesz ja jestem lakiernikiem proszkowym u nas to całkiem inaczej jest jesli chodzi powiedzmy o uzyskanie połysku czy matu, dach wydaje mi sie ze to poprostu czarny polysk a nie metalik, reszta budy nie ma takiego blasku jak metalik no ale bierz mnie pod poprawke ja maluje całkowicie cos innego, z tego co pamietam kolory typu metalik sa mieszane z brokatem tak jak chodzmy moj kolor green metalic, nigdy sie tym nie interesowalem ale na moim przykladzie w audi i mk3, czy rodzicow passat i bmw wszystko bylo w kolorze xxx metalic i kazdy z brokatem, jak jest ktos tu co ma o tym pojęcie niech sie wypowie bo czytac na wiki to mnie sie nie chce Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Coś tam się chyba mieni ona. Nie wiem jak jest malowana, ale chyba jakaś droższa opcja z tym, że ktoś nie dźwignął tematu takiego malowania i nie wyszło idealnie. W d*pie, pierwsze wrażenie robi UP.Stara bezproblemowo dociągnęła się z powrotem do domu.Jedyny problem jaki się pojawił, to przy wyższych prędkościach wydmuchało mi uszczelkę znad lampy. Po lewej lampa jest źle spasowana i niedokręcona od spodu, przez co jest luz
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 ale wiesz czemu ktos to na zwykle wkrety i klej robil? czas gonil klient chcial sprawdzić gablote no ta odp... aby sie trzymało... chamstwo Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Polatałem dzisiaj kombiakami B52.6 V6 ciężko idzie , za to 2.8 V6 mimo, że rozpędza się wolniej niż moja, to już bajka jak się rozbuja. Obie drą ryja jak szalone Poza tym 2 dni temu latałem też kombiakiem, ale B7 2.0 TDI 140KMLeci o wiele lepiej niż 1.8T mimo troszkę mniejszej mocy. NM robią swoje ale za to podobno tylko do 210km/h się buja
Rekomendowane odpowiedzi