Stano Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie chcę być nietaktowny, ale Nankangi w takim aucie? Z taką mocą i naciągiem?Już przy 18kach przepłaciłem za Conti 5ki. Opony do du*y. Cena odegrała role bo nie będzie ich szkoda, auto na allegro wisi no i jeżdżone rzadko. Do wyścigów mam inne opony. Po prostu bałbym się zaatakować szybki łuk na pełnym piecu Nie ważna jaka by była opona to przy naciągu i tak buta na łukach nie będzie. Musiałem zrobić 255 bo z obliczen wyszlo sze felga wyjdzie poza błotnik, a przy naciągu jest szansa jakoś to spasować. Jak będzie możliwość szerszych opon to wtedy te do upalenia i jakieś 275/285 wpadną.
marcinoa4b5 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 jest konkret i bez ściemy może spotkam gdzieś na ulicy
Stano Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Przepraszam za jakość zdjęć ale już ciemno. Siadło pięknie. Jeszcze będę musiał podregulować trochę gwintem
soolek Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Generalnie rzecz biorąc to teraz to wszystko wygląda z d... Przegiąłeś z tym naciągiem. Teraz albo jedziesz z gwintem na maxa w dół, żeby naciąg nie raził i zostaje tylko lans albo "normalna" opona na "normalnej" feldze do takiej wysokości. Tylko czy jest sens uprawiać tylko lans w takim aucie??? W 250 czy 220d OK, ale w tym?! Ale to tylko moje skromne zdanie.
Stano Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Generalnie rzecz biorąc to teraz to wszystko wygląda z d... Przegiąłeś z tym naciągiem. Teraz albo jedziesz z gwintem na maxa w dół, żeby naciąg nie raził i zostaje tylko lans albo "normalna" opona na "normalnej" feldze do takiej wysokości. Tylko czy jest sens uprawiać tylko lans w takim aucie??? W 250 czy 220d OK, ale w tym?! Ale to tylko moje skromne zdanie. Spokojnie. finalnie siądzie 275/285. Obawiałem się że felga wyjdzie bardziej poza błotnik
instruktor83 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 zawsze mi się ten lexus podobał , ale twój jest rewelacja
Stano Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Zdjęcia za dnia. Dzisiaj trochę opuszczę auto w dół do momentu aż szerszych gum na tył nie kupię. I tu z aktualnym dupowozem Wczoraj wieczorem zabrałem się za malowanie zacisków Dzisiaj dorzuciłem napis Przy okazji przepolerowałem lampy Skręciłem gwint jeszcze niżej I całość się prezentuje tak Chyba całkiem nieźle?! ;-) Edytowane 10 Lipca 2015 przez Stano
soolek Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 No na tych fotach wygląda nieźle, ale przednie koła trzeba trochę na zewnątrz wypchać, żeby było WOW.
Stano Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 No na tych fotach wygląda nieźle, ale przednie koła trzeba trochę na zewnątrz wypchać, żeby było WOW.Już na dołkach ociera. Po imprezie auto na podnosnik i ustawianie od nowa
rapix Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Kur.... jest mega ! Ta "toyota" świetnie się prezentuje !
Stano Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Rozbite, sprzedane, do zamknięcia!
Rabbi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 jaki wóz następny? a już widzę.znów bmka
kubson Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Przejął go niejaki DRAKE ? Widziałem Twoją była w czewie na 1/4
carrera369 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 To 2 różne egzemplarze - chyba, że Drake kupił sobie drugi
Rekomendowane odpowiedzi