Graba82 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Witam serdecznie W dniu 24.02.2015 stałem się posiadaczem pięknego wozidła jakim jest Audi A4 Avant z zacnym silnikiem (jak dla mnie) 2.4 V6 165 koni z grudnia 1998r i chciałem wam go pokazać (jeszcze nie przerejestrowane na mnie) Auto nawet fajnie wyposażone: -4x Airbag -licznik z fisem -komputer pokładowy -tempomat -klimatronik -4xel.szyby -el.lusterka -tiptronik -centralny zamek(pilot w kluczyku) -2xpodłokietnik -halogeny w lampach -relingi dachowe -fotele wadery -seryjne obniżone -pakiet doświetleniowy i to chyba tyle oczywiście możliwe że o czymś zapomniałem i parę fotek: w tle moje drugie wozidło golfik (żonka nim pomyka) i silniczek pierwsze naprawy już zrobione ,a wiec uszczelki pokryw zaworów(ciekło na tłumik) wymienione węże odmy również i cały pakiet doświetlenia wymieniony na Ledy no i silniczek wymyty i co to tyle także zapraszam do oceny i waszych pomysłów ,dodam że autko mam na razie dwa tygodnie także wszystko przede mną ......pozdrawiam .....łał ile wpisów haha
chudy30 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 ładne autko kolego w dół z nią koło 17 lato a przód standard wal polifta albo lampy depo dzielone z soczewką,środeczek też ładny bez przetarć i plam powodzenia w modach
kordal93 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 EKU ? Witam kutnowiaka co do modów- kładź manual
Graba82 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 witam tak Kutno tylko jeszcze nieprzerejestrowana.....dokładnie koło na lato 17" coś muszę kupić za dobrą kasę ...mam ładne koła 17 ale od golfa 4 i nie pasuje chyba rozstaw......
chudy30 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 tak bo golf ma rozstaw 5x100 a audi 5x112 dopiero przejściówka mogła by pomóc albo szpilki pływające ale nie wiem bo ich nie sprawdzałem
Graba82 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 ...i nowe koła na lato co myślicie... dziobek z ledami
matteusz Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 oo widze kolega z kutna Polajkuj Gostynińską Społeczność Motoryzacyjną na fejsie i zapraszam na spoty do Gostynina
łukasz14bn Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 fajne audi ale te ledy nie bardzo lepiej wsadz halo z polifta
Graba82 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 ...myślicie że te Ledy są do kitu w ogóle ich nie widać sa schowane pod kratkami a na żywo wygląda dość ciekawie...
Graba82 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Dokładnie woziły się na mercedesie i spodobały sie to teraz niech troszkę na audi pojeżdżą
Rekomendowane odpowiedzi