Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

s4 bez rodowodu - świeże foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem pokazać swój dupowóz i dziś nadszedł ten dzień.

Auto kupione w zeszłym roku, troszke było już grzebnięte i swoje też już dodałem.

Gdy kupiłem to bylło pomodzone:

- swap z 1.8t na 2.7 bt

- program sportec

- zawias airride

- wnetrze czarne recaro

- koła 19 cali

- heble s4 b6

- progi s4

Po kupnie wleciało:

- nowe sprzegło s4

- pompa paliwa s4

- nowe swiece ,cewki,wisco,guma przepustnicy,pompa abs

- dekory s4

- naprawiona elektryka foteli

- wbity silnik w dowod

- pompa wspomagania

- łożyska tył

- zderzak s4

- czarny kompletny sufit

- alumulator

Kilka fotek:

24f8a41e262e2af2m.jpg

e3e833170ed8ba3am.jpg

fd97433920597f7cm.jpg

768fa3d83f6d37efm.jpg

fb9fcc4ebc48f102m.jpg

78d4f80f91d2bf1am.jpg

Poczatkowo miały być takie koła na zime z allroada:

b2c2f6cdc0cd14bam.jpg

ed5155e8af234516m.jpg

Docelowo na zimę wleciały parabole:

80f41ebf92747772m.jpg

e6bda86aa4d2a080m.jpg

6b9ee37bf104b976m.jpg

ce6372d7cb58a915m.jpg

fc498e17cc0535acm.jpg

Edytowane przez scooby888

Opublikowano

widać został w rodzinie :hi:

Opublikowano

Gratuluje pięknej b5, mody jak najbardziej na plus.Bezawaryjności i przyjemności z jazdy życzę.

Opublikowano

Nie wiele masz do roboty przy niej :wink:

Ale jak masz chodź w połowie takie podejście jak były właściciel to jest ok :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Krycha detalista dbał o nią to fakt, u mnie tez sie nie spaskudzi.

We wtorek wpada nowy rozrząd i magiel, zostaje jeszcze uszczelnic dekle i w przyszłości może coś z mocą się grzebnie.

kilka nowych fotek po umyciu i polerce lakierku.

282c0e73d1b60acam.jpg

b600a0a5436aec45m.jpg

25040c7f5e7efe3fm.jpg

32eecdeb520c2c0em.jpg

a17945cfdb2cc25bm.jpg

839b85573a32ecb3m.jpg

b945f5990becbab3m.jpg

bcb6b4b87893e7cbm.jpg

0525c6097654ce8am.jpg

60293b9a015dae31m.jpg

2ed238fe778f3e1dm.jpg

d58832eaee709d49m.jpg

4ade6e7a18dcdff0m.jpg

ddc2930fe0a88217m.jpg

eb0203e3bdbec51em.jpg

2bafc770654f8bc3m.jpg

A to na sprzedaż jakby ktoś potrzebował:

5540a37563993f05m.jpg

c302b2eebdc42e44m.jpg

db406e4735a35bddm.jpg

Opublikowano

Nie pasuje mi ta felga jakoś
Mniejsza by bardziej może pasowała, auto lepiej by się kładło, poza tym te się chowają w błotniki za bardzo, jak by były na równo to :buhaha:

Opublikowano

To co fajnego jest w tej feldze to to że nigdzie jej nie ma, można by dać inną oponę tzn 215/35 i by lepiej wyglądała ale dla mnie i tak robi robotę, a poza tym nie jest na co drugiej B5....

To moje pierwsze auto które sprzedałem w całości i cieszę się że nie zostało zniszczone. Wrzucaj mniejsze zdjęcia to będzie się lepiej oglądać.

Pozdr.

Opublikowano

Generalnie auto owszem, stawia pałę. Stęsów tylko brakuje :P

Opublikowano

To co fajnego jest w tej feldze to to że nigdzie jej nie ma, można by dać inną oponę tzn 215/35 i by lepiej wyglądała ale dla mnie i tak robi robotę, a poza tym nie jest na co drugiej B5....

To moje pierwsze auto które sprzedałem w całości i cieszę się że nie zostało zniszczone. Wrzucaj mniejsze zdjęcia to będzie się lepiej oglądać.

Pozdr.

Hmm a jak się nazywa ta felga? :)

Opublikowano

Z Audi Q5.

Opublikowano

Klasa :) ile za te carbony?? Popielniczke i ramke biegow tez masz??

Opublikowano
  • Autor

Niestety tylko na drzwi i deske,jeden delikatnie uszkodzony jak na foto. Cena do dogadania na pw

Co do felgi to poczatkowo chcialem sprzedac i wrzucic jakas 18. Jednak pod ten zawias pasuje idealnie lepszej krycha nie mogl dopasowac. Wedlug mnie caly urok w tym ze przy opuszczeniu blotnik jest w polowie felgi i opony nie widac ale to kwestia gustu. Nie wspomnialem jeszcze o radyjku ktore wlecialo zamiast ori. Niestety bylo to radyjko na usa i lapalo nieparzyste czestotliwosci.

Opublikowano

Niestety tylko na drzwi i deske,jeden delikatnie uszkodzony jak na foto. Cena do dogadania na pw

Co do felgi to poczatkowo chcialem sprzedac i wrzucic jakas 18. Jednak pod ten zawias pasuje idealnie lepszej krycha nie mogl dopasowac. Wedlug mnie caly urok w tym ze przy opuszczeniu blotnik jest w polowie felgi i opony nie widac ale to kwestia gustu. Nie wspomnialem jeszcze o radyjku ktore wlecialo zamiast ori. Niestety bylo to radyjko na usa i lapalo nieparzyste czestotliwosci.

Dzieki, ale szukam calego kompletu ;) fajnie ze taki projekt trafil do kumatej osoby co go jeszcze bardziej dopiesci ;) Czekam na konkretna sesje!
Opublikowano

można powiedzieć że moja i ta to rodzina :)

fajna sztuka

Edytowane przez gieras1988

Opublikowano

A to już wiem kto jeździ tym amerykańcem u nas na mieście.

Opublikowano

Dobrze że trafiła w ręce osoby która wie o co w tym wszystkim chodzi :thumbup1: Lajkuję i czekam na mody B)

Opublikowano
  • Autor

Wsyd sie przyznac ale dopiero teraz przeczytalem watek krychy od poczatku do konca cale 18 stron :) widze ze troche przygod bylo i ta presja ze strony uzytkownikow :) . Widze ze trafilem z czarnym sufitem, karbonami i zderzakiem eski, z jednym sie tylko nie zgadzam- wcale blado na dubicie nie wypadla b5-tka. Dla mnie auto jest do jazdy codziennej do roboty jako jedyny samochod w rodzinie. Troche rzeczy trzeba powymieniac i troche kasy wlozyc bo wsumie ma 15 lat ale bezcenny jest banan na twarzy jak otwiera sie rano garaz- nie wazna jaka jest pogoda,nie wazne co jest na obiad, i kto wygra wybory. Ona lezy dla mnie :)

Opublikowano

To auto tak zryło mi beret jak ujrzałem je na żywo, że całkowicie zachorowałem na ten biały kolor i z przyczyn losowych wylądawał także u mnie. MIAZGA PROJEKT, powodzenia choc niewiele juz tam jest do zrobienia..

Opublikowano

kolego co tu dużo pisać dbaj o auto bo zacny projekt kupiłeś i nie zmieniaj tych felg bo skaleczysz ją jak nic i urok auta pryśnie

powiem ci jeszcze jedno skoro przeglądałeś wątek krychy ja bym wrócił z powrotem do zderzaku przód usa pasował jej bardzo dobrze bo tych esowych jest już oporowo

Opublikowano
  • Autor

Zderzak jeszcze mam lecz ma 2 wady, lekko peka na spawie z dokladką, zamontowalem tez ori kierownice powietrza na coolery od esy i niebardzo to pasuje z tamtym. A chlodzenie jest istotne. Tamten ma malutkie kratki na 1/4 coolera. Pomysle ale ten jest masywniejszy jakos bardziej mi lezy. Kwestia gustu.