Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podziękowania za XVI Ogólnopolski Zlot i IX Urodziny Audi A4 Klub Polska -Bukowina 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 24.03.2015 o 08:00, dziadek napisał(a):

No tak :wink:

Chciałem przy okazji "podziękować" za coroczną aferę po zlocie . pozwolę sobie skopiować swojego posta z "B6 Division":

"WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy "

no nie mów, że Ci placek nie smakował :naughty::naughty::naughty:

W dniu 24.03.2015 o 11:12, exportsubripp napisał(a):

A coż takiego wydarzylo sie po BT ? Moze byc na pw.

nic się nie wydarzyło, serio serio.

Opublikowano

Dziękuję za te godziny jakie udało mi się wyrwać w tym roku żeby Was zobaczyć i nowych poznać :) jak zawsze imprezka na 5, do zobaczenia.

Opublikowano

dzięki za super spędzony czas...... a własnie były fajerwerki ??? :co:

Opublikowano (edytowane)

Ja też dzięki wszystkim za wspólną imprezę, możliwość oceny Waszych furek i modów a Waszym żoną i dziwczyną dzięki za wspólna zabawę jak Wy spaliście :grin:

Ps.

wszystko super ale z jedzieniem w tym roku Stasinda się nie popisała - obiad conajmniej połowie osób totalnie nie smakował a na sobotniej imprezie połowa jedzenia do świeżych nie należała - nagetsy to chyba były te z czwartkowej imprezie

ale to jedyna uwaga z mojej strony jeżeli chodzi o BT 2015 :)

Edytowane przez miron78
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 24.03.2015 o 17:37, miron78 napisał(a):

...a Waszym żoną i dziwczyną dzięki za wspólna zabawę jak Wy spaliście :grin

Masz kogoś konkretnego na myśli ? :P Edytowane przez dziadek
Opublikowano (edytowane)

widzę że wyłapałeś tekst Dziadek :decayed:

ale nie miałem nikogo konkretnego na myśli :)

co nie zmienia faktu że masz Babcie o luźnym i normalnym podejściu do życia, imprez i zabawy.

Szkoda Dziedak że nie wszyscy mają ten sam cel zlotu

Jedni widzisz jak my czy Wy jadą odpocząć, pobawić się i wspólnie poimprezować a inni jak już na obiad nie są naje...ni to dla nich dzień stracony albo inne niestworzone rzeczy

Edytowane przez miron78
Opublikowano

I właśnie dlatego dziękuję nie skorzystam . Trochę szkoda ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Poza tym to chyba jestem za stary na taki przebieg.

Opublikowano
  W dniu 24.03.2015 o 19:23, jacek70 napisał(a):

I właśnie dlatego dziękuję nie skorzystam . Trochę szkoda ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Poza tym to chyba jestem za stary na taki przebieg.

Nie rozumiem, skoro nie byłeś..

Opublikowano
  W dniu 24.03.2015 o 17:37, miron78 napisał(a):

Ja też dzięki wszystkim za wspólną imprezę, możliwość oceny Waszych furek i modów a Waszym żoną i dziwczyną dzięki za wspólna zabawę jak Wy spaliście :grin:

Ps.

wszystko super ale z jedzieniem w tym roku Stasinda się nie popisała - obiad conajmniej połowie osób totalnie nie smakował a na sobotniej imprezie połowa jedzenia do świeżych nie należała - nagetsy to chyba były te z czwartkowej imprezie

ale to jedyna uwaga z mojej strony jeżeli chodzi o BT 2015 :)

dobrze ze przetrwałem do rana i mialem sprawy pod kontrolà bo bym teraz dumał z kim moja żona sie bawiła hahaha :)

A jesli chodzi o to o czym kto myslal to faktycznie nie kazdy chcial sie tylko pobawic bo jednak do pewnych incydentow dochodzilo w piątek na dyskotece. Kto pamieta ten wie :/ ale nie ma sie czym chwalic wiec lepiej puscic to w niepamięć.

co do jedzenia to faktycznie placek w sobote był okropny, ciekaw jestem czy ktos go zjadł całego , dla tej osoby szacun :)

Impreza super , czlowiek wypoczął na maksa , zapomniał o problemach dnia codziennego. Jedynie brakowalo mi na tym zlocie jakiegokolwiek nawiązania do marki audi, jakichś prezentacji autek na żywo itp. Ale to jedyny tak naprawde minus , reszta była na 5 wg mnie.

Opublikowano
  W dniu 24.03.2015 o 22:31, exportsubripp napisał(a):

dla tej osoby szacun :)

dzięki, mi on uratował życie :decayed::grin:

Opublikowano (edytowane)

I tym oto prostym sposobem ciężko każdemu dogodzic (placka pomijam :wink: )

Edytowane przez Dev
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...