norman_69 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Witam,właśnie podrzuciłem żonę do pracy i zauwarzyłem iż nie gaśnie kontrolka air bagu,co to może być.
nike166 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Myślę, że powinieneś zacząć od odczytu błędów na kompie
jacek70 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Dokładnie. Dowiesz się gdzie szukać. Może to np.brak styku w kostce przy słupku.
norman_69 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 Dzięki,w sobotę podjadę do znajomego mechanika.Napiszę co to było.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 jeżeli wcześniej wszystko było ok to częstą usterką jest tego poruszenie się kostki pod fotelem jeżeli masz poduszki w fotelach bo u mnie np. nie raz też się trafi że ktoś wsiądzie przeunie fotel czy cos i wywali błąd ale po czysczeniu kostki teraz to wystepuje ale bardzo rzadko
MŁODZIAN Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 ja mam problem odnośnie tej kontrolki bo wszystko jest ok do póki się nie usiądzie na fotelu kierowcy więc jest to napewno ta kostka pod siedzeniem tylko czekać aż się zrobi cieplej i wyciągne fotel i ogarne te kostki
Plastiq Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 U mnie tak się dzieje jak daje bratu się przejechać, skubany podnosi fotel stojąc przy samochodzie. Strzał fotela w górę zruszał kostkę i pojawiał się AIR BAG.
norman_69 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Było dokładnie tak jak pisze Piotrek.5 minut robty z VAG i problem rozwiązany.Dzięki za porady.Znajomy ma vectrę b i paliła mu się kontrolka ABS...wiecie jak rozwiązał problem...wyjął żarówkę i tak sobie pomyka Edytowane 25 Marca 2015 przez norman_69
Rekomendowane odpowiedzi