Opublikowano 25 Listopada 200718 l Szuder dzieki za foty wszystko działa ok[br]Dopisany: 25 Listopad 2007, 18:42 _________________________________________________ykk powodzenia ja juz przegladam galerie zdjec z Tarnowa
Opublikowano 25 Listopada 200718 l ja czekam na linka moze dzisiaj dostane chyba ze ktos mi go da wczesniej
Opublikowano 25 Listopada 200718 l jakby ktos mi mogl wyslac linka do zdjec na pw bylbym wdzieczny :th:
Opublikowano 25 Listopada 200718 l ja jak narazie zassałem fotki od Slawqa, jak są jakieś oprócz tych to zarzućcie linkiem na PW Slaweq dzięki za fotki...
Opublikowano 25 Listopada 200718 l A ja nie dostalam zadnych linkow...... Zapomnieliscie o kolezance.....
Opublikowano 25 Listopada 200718 l A ja nie dostalam zadnych linkow...... Zapomnieliscie o kolezance..... Klub sklerotykow..
Opublikowano 25 Listopada 200718 l no fotki super... jeszcze chyba tukan2000 robił fotki.. to jak takowe beda gdzieś na sieic to poprosze o linka:D TTom3k może i cit za wolno. ale mi i tak to ryba bo w dzień do około 24 mam transfer max do 100kb/s bo mi Provider obciął troche.. bo coś sieć sie wali i wszystko ledwo chodzi...
Opublikowano 25 Listopada 200718 l ja jak narazie zassałem fotki od Slawqa, jak są jakieś oprócz tych to zarzućcie linkiem na PW Slaweq dzięki za fotki... Nie ma sprawy...;-) A ja nie dostalam zadnych linkow...... Zapomnieliscie o kolezance..... Angel przeciez Tobie linka na PW nie bede wysyłał... no ja Cie prosze... :>
Opublikowano 25 Listopada 200718 l Nie ma co narzekac.. Mysle ze nie znajdziecie lepszego serwisu. Megaupload dla polskich IP nie dziala bez wtyczki do mozilli. A na rapida trzeba miec konto premium z tym ze jakby nawet wyslac na rapida to tam sciagnie sie gora 100 mb i blokada, no chyba ze ktos ma neo i zrobi restart..
Opublikowano 25 Listopada 200718 l ja już sciagnalem fotki od Slaweq i zrobiłem zeby wszyscy mieli zenona i mały retusz ściagnałem przed chwilą fotki od ykk i też widze że bede mial sie z czym bawic pozdro
Opublikowano 25 Listopada 200718 l sokolnh to nie byly moje fotki.. Widze ze zrobily sie 6000K 8000K i chyba nawet jedno 12000K GUZIKOWA WYGRALA TANIEC Z GWIAZDAMI :polew:
Opublikowano 25 Listopada 200718 l ten upload nie ejst zły.. wkońcy zcego można sie spodziewać za darmoche ?? Guzik wygrała.. i prawde mówiąc wole taki wynik niżeby wygrała Steczkowska.... A mojej nie zamienił bym na to "Porsze":D
Opublikowano 25 Listopada 200718 l Angel przeciez Tobie linka na PW nie bede wysyłał... no ja Cie prosze... cheesy Slaweq no widzisz...a ja juz pomyslalam,ze o mnie zapomnieliscie....
Opublikowano 25 Listopada 200718 l za***iste fotki! Ekipa z RZE widze ze niezle odpicowane furki mieliscie przed wyjazdem! Aha sokol dzieki za xenona ))
Opublikowano 25 Listopada 200718 l Odpicowane furki były bo w Rzeszowie było sucho i 10 stopni na plusie... wyjechalismy z miasta i zaczelo padac i syf sie zrobił na drodze Jak dojechalismy to po myciu nie bylo sladu
Opublikowano 25 Listopada 200718 l Hehee...ale jakby nie bylo...najczystsza furka przyjechalam ja........