Opublikowano 28 Listopada 200718 l Autor Ps;wszystko tylko nie zicom Ty, a rozwiń, bo zainteresowany jestem (jeśli mówisz o tym tarnowskim dostawcy netu :>)
Opublikowano 28 Listopada 200718 l Szkoda tylko ze pogody sie nie da poprawic na zdjeciach.. Takich zdolności chyba L3Vy nie posiada...
Opublikowano 28 Listopada 200718 l haha... blaszki kryłem pod PAINTem ... ale Photoshop czyni cuda:D lookać i ogladać dp końca http://youtube.com/watch?v=k8xkS47-_Mk jak dojde do takiej perfekcji to wam zmienię pogode.. Ps;wszystko tylko nie zicom Ty, a rozwiń, bo zainteresowany jestem (jeśli mówisz o tym tarnowskim dostawcy netu :>) Wit.s trzymaj sie z daleka od neta z: Zicom, Voltronik, RWD... Jak masz mozliwosć podpięcia Internet Solution to sie nawet nie zastanawiaj ZETO i STAR NET nie są tez złe... A najlepiej spytaj sąsiadów... co mają i jak im to chodzi... Sprawdz jak działa w godzinach szczytu.... 17 - 21...
Opublikowano 28 Listopada 200718 l L3Vy :shocked: o masakra co niektorzy potrafia.. Dlatego warto stosowac zasade: Puki nie dotkne to nie uwierze.. Skoro mowa juz o photoshopie: Jak wam sie widzi..? Oczywiscie to nie moje dzielo (bo jak dla mnie to czarna magia) tylko kolegi Nowak_zg Jeszcze pare rzeczy jest do poprawek, ale pracujemy nad tym..
Opublikowano 28 Listopada 200718 l ykk, bardzo ładnie wygląda Twoja furka po VT. Idziesz w tym kierunku?? Ładna felunia i chromowane lusterka:)
Opublikowano 28 Listopada 200718 l spoko loko.. jak znajde chwile wolniejszego czasu.. to spróbuje jedną na próbe obrobić hehe ykk no no.. spoko to wygląda:D Poprawcie przednią opone bo wygląda jakby na kapciu siedział ehe
Opublikowano 28 Listopada 200718 l Szuder to tak z 20' jest.. ale troszke wyglada kapciowato, bo u gory jest troszke wiecej profilu a na dole mniej.. To jak na razie jest beta-version..
Opublikowano 28 Listopada 200718 l L3Vy :shocked: o masakra co niektorzy potrafia.. Dlatego warto stosowac zasade: Puki nie dotkne to nie uwierze.. Skoro mowa juz o photoshopie: Jak wam sie widzi..? Oczywiscie to nie moje dzielo (bo jak dla mnie to czarna magia) tylko kolegi Nowak_zg Jeszcze pare rzeczy jest do poprawek, ale pracujemy nad tym.. O kurde to twoja fura ykk ? Wyglada prze za***iście ;] Moja w nastepnym roku jak dobrze pojdzie bedzie jeszcze ladniejsza ;P
Opublikowano 28 Listopada 200718 l TTom3k do srebrnej mam wiecej pomyslow niz do ciemnej.. Ogolnie jasne kolory to bym robil z czarnym, a ciemne to z chromem.. Kupuj ciemne na przod i takie do tylu jak ma rob i bedzie :kox: no chyba ze wyjda jakies ekstra ledy..
Opublikowano 28 Listopada 200718 l ykk kilka szczegolow i prawie jak moja..... A tak serio.....to super to wyglada....
Opublikowano 28 Listopada 200718 l TTom3k nie widzialem.. Chyba ja jestem jakis ciemnowidz.. Jak cos to usune tamtego posta..
Opublikowano 28 Listopada 200718 l angela[/color][/b] na 1 rzut oka roznia sie tylko tyleczkiem.. ... no fakt, Angela ma ładniejszy... :th:
Opublikowano 28 Listopada 200718 l Szuder jaki kierownik taki samochod.. Ja odpadam w przedbiegach w tym porownaniu..
Opublikowano 28 Listopada 200718 l angela[/color][/b] na 1 rzut oka roznia sie tylko tyleczkiem.. ... no fakt, Angela ma ładniejszy... :th: Haha zdecydowanie, chodz bardziej podobaja mi sie avanty ;P