Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEhe Miescisz sie w topie najwiecej spedzonego czasu online: ykk 31d 33m

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TTom3k :shocked:

Tylko tak dalej.. :D[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 15:45 _________________________________________________L3Vy jest jeszcze gdzies w DT snieg..? :chytry:

Opublikowano

TTom3k :shocked:

Tylko tak dalej.. :D[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 15:45 _________________________________________________L3Vy jest jeszcze gdzies w DT snieg..? :chytry:

Z tego co widze to nie :D Oka.. uciekam na bibe :D

Opublikowano

A ja uciekam do chlewa.. :D

Opublikowano

NO i jak Panowie i Panie.... po ostatkach ??? głowa jeszcze boli ???

Opublikowano

Ja dzis spalem do 12.. :naughty:

Opublikowano

Ja dzis spalem do 12.. :naughty:

hehe no to nieźle :D

ja jak popije to szybko sie jakoś budze.. i dzis juz o 9 byłem na nogach choć jeszcze troche chwiejnych :decayed:

Opublikowano

Nikt wiecej nie chce juz kalendarzykow..? :foch:

Opublikowano

Nikt wiecej nie chce juz kalendarzykow..? :foch:

ja tak jak pisałem wcześniej nie 30 lecz 50 poprosze :>

ykk kozacji ten nowy avatar :D:afro:

Opublikowano

BU! co tu sie dzieje ? JA wlasnie wrocilem a rzeszowa...caly dzien matma! masakra;/ Spotkalem jeszcze klubowicza z rzeszowa ;] poscigalismy sie i moj avant okazal sie szybszy :D Ale ja mialem zalanego vracinga a on jakas ukrainska 95 ;P

Opublikowano

hehe no pięknie :D

ja tez muszę sprawdzić jak moja :a4fan: będzie latać na 98' bo jak narazie to biega na 95 :P

TTom3k a ten V-racing to z Shella ??(sorka za kryptoreklame :P)

bo swego czasu jak tankowałem tam moją byłą bryke (Diesel) to była znaczna różnica na osiągach i głośności pracy silnika.. :>

Aaaa... widziałem w Newbie nową osóbke z Tarnowa:) hehe TTom3k dobra robota z tym kalendarzykiem. :th:

Opublikowano

Szkoda ze w Tarnowie nie ma v-power diesel..

L3Vy dzieki.. :naughty:

Opublikowano

Szkoda ze w Tarnowie nie ma v-power diesel..

L3Vy dzieki.. :naughty:

ale jest Super Diesel albo Extra Diesel... różnica może z 4gr na litrze i naprawde pieknie sie jeździ na takim palikqu...

Dobranoc :P

Opublikowano

Nie respektuje paliwa ani z Orlenu ani bardziej z BP.. :naughty: zostaje wiec tylko doczekac lepszych czasow Shella.. :cool:

Opublikowano

vracing z shella ;] jest ok! gaz zaczolem tam tankowac i tez jest super ;]

Opublikowano

TTom3k a kto to taki..? :rolleyes:

Opublikowano

BU! co tu sie dzieje ? JA wlasnie wrocilem a rzeszowa...caly dzien matma! masakra;/ Spotkalem jeszcze klubowicza z rzeszowa ;] poscigalismy sie i moj avant okazal sie szybszy :D Ale ja mialem zalanego vracinga a on jakas ukrainska 95 ;P

No 100 oktanów przewyższa ukraińskie 95, ale takie czasy że chodzi o koszty :rant: no a co do ścigania to TTom3k całkiem mi nie zniknął, była to jakaś jedna długość samochodu, musimy sie zmierzyć na takim samym paliwie :mysli:
Opublikowano

No 100 oktanów przewyższa ukraińskie 95, ale takie czasy że chodzi o koszty :rant: no a co do ścigania to TTom3k całkiem mi nie zniknął, była to jakaś jedna długość samochodu, musimy sie zmierzyć na takim samym paliwie :mysli:

Otoz to ;) jeszcze pewnie nie raz bedzie okazja zeby sprawdzic furki. Ale napewno paliwo robi swoje;]

Opublikowano

Nie respektuje paliwa ani z Orlenu ani bardziej z BP.. :naughty: zostaje wiec tylko doczekac lepszych czasow Shella.. :cool:

BP ma ogólnie dobre paliwo.. ale nie to w Dabrowie... :) - bo to nie prawdziwe BP... !!!