Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L3Vy ja tylko Shell i to niezaleznie czy ropa czy benzyna.. Nawet w Orlenie jest lipa. Na benzynie zauwazylem ze wiecej mi palil. Wniosek? Mniejsza kalorycznosc paliwa. Czym spowodowana? A chocby mniejsza ilosc paliwa w paliwie.. :)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak.. zgadzam sie :P kuzynowie w Tarnowie jak zatankował na Stacji Paliw POCZTY POLSKIEJ to podczas jazdy auto mu gasło:) hehe po długotrwałych wizytach u mechaników.. raz zatankował rpzypadkiem gdzie indziej i problem znikł:D hehehe

a jeśli mowa o mechanikach... :bicz3: to jestem zaje****** wqr***** bo dzis zostawiłem autko rano do wymiany wahacza górnego i wymiany filtra paliwa....

Owszem praca wykonana.. ale dalej sie tłucze przy skęcie w lewo... Te durnie zamiast zadzwonić do mojego ojca i powiedzieć że trzeba jeszcze przegub wymienić to wymienili co mieli wymienić i auto odstawili.. a Ty płać jeszcze raz za robote + zbierzność przedniej OSI... no tylko powybijać ich... wrrr... koszmar...

Opublikowano

L3Vy mozna wiedziec kto jest takim specjalista..? :chytry:

Opublikowano

ykk MOTOZ***... masakra... jutro jade na tą wymiane.. ale bede rządał żebym płacił tylko za część.. a robociznę i geometrie niech Oni sobie na swój koszt zrobią... !!!

Opublikowano

Zrob zadyme to sie przestrasza.. A jak nie to idz do JW i powinno zadzialac.. :naughty:

Opublikowano

Zrob zadyme to sie przestrasza.. A jak nie to idz do JW i powinno zadzialac.. :naughty:

no bez tego sie nie obejdzie.. bo Oni to sobie w kulki leca... :disgust:

jak by to powiedział jeden pan z Torunia:D Banda Decydentów Kur** :polew:

Opublikowano

Mi kiedys robili wydech w innym aucie i spoko zrobili.. A jaka mine zrobil chlop jak podczas spawania powiedzialem mu ze paliwo przecieka.. :polew:

Opublikowano

haha.. pewno coś mu sie zebrało w gaciach :polew:

nie no Oni jako tako dobrze robią.. ale dzis to zawalili na całej lini... !!!!!!

ykk niezły stan postów:D 1111

Opublikowano

Potrzebuje kogos z avantem zeby mi cos sprawdzil. A mianowicie: czy ten zbiorniczek na plyn do spryskiwacza z tylu jest luzem, czy sztywno i mocno tam siedzi..? Bo mi cos lata i nie wiem czy tak ma byc.. :mysli:

Opublikowano

pisz do TTom3ka On chyba jedyny ma z nas b5 w Avantcie oprucz Ciebie ofc :)

Opublikowano

Co robimy z kalendarzykami, kto zamawia.. :decayed: Nie ma co czekac szkoda czasu.. :)

Opublikowano

no 3 pretendentów jest :>

ykk

TTom3k

wit.s

najdłużyszy staż chyba :D

Opublikowano

wit.s odpada bo on nie zamawial wiec po co ma sie w to paprac.. :D

Mi to obojetne moge ja, ale tez moze to TTom3k zrobic. Wpadnie na forum to sie wypowie.. :decayed:

Opublikowano

wit.s odpada bo on nie zamawial wiec po co ma sie w to paprac.. :D

Mi to obojetne moge ja, ale tez moze to TTom3k zrobic. Wpadnie na forum to sie wypowie.. :decayed:

no fakt...

jak by wam nei pasowąło to ja też moge sie w to zabawić tylko ktoś bedzie musiał mnie poinstruowac...

Ale oszczegam ja częśto gesto jestem nieczasowy...

Opublikowano

L3Vy apropo wachaczy to po wymianie nie trzeba ustawiac zbieznosci ! nawet pisze w "sam naprawiam" z resztą robiłem to to wiem :foch: (nie robi cię ktoś w balona? :mysli:) a do wymiany przegubu wystarczy wyczepic tylko dwa górne wachacze odkręcic sróbę w piascie odchylic zbic przegub (a dokładnie po wyciągnieciu go z piasty wkrecic w niego śrubę którą byl przykręcony do niej i sam zejdzie ) i gotowe :gwizdanie: tez nietrzeba ustawiac zbieznosci wiem bo tez to przerabiałem :foch:

Ps A4 TTom3k jest najlepsze :notworthy::D

Opublikowano

Dobra chopy to jest ile wkoncu tych sztuk? 230 czy 250 ?

Hornet kolega z ktorym sie scigalem tez mial a4 i na dodatek 1.8 :P

Opublikowano

To wychodzi 37,50zl + przelew 3zl ;)

Opublikowano

No to jazda.. :naughty:

a koszty wysylki i przelewu trzeba podzielic i tyle.. :th:

Opublikowano

tez sie chetnie poscigam..;) kto pierwszy do zlojenia :bicz3:?