ykk Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 slaweq jest jeszcze jeden dobry tekst z Fasolek.. To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy. To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać. :polew:
ykk Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Tacy mlodzi w tym zespole byli, a juz tak im slawa im w glowach poprzestawiala..
maku211 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 co wy na taką wallpaper \gdzie znalazles zdjecie mojego silnika ????
L3Vy Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Czaki22 widze ze VISTE masz.. gratki jako tapeta kiepski:D niemógl bym sie skupic _________________________________________________ TTom3k ile bierz twoja A4 oleju ?? i na jakim jezdzisz ?
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Vista smierdzi Fajna tapeta, ale za duzo na niej szczegolow..
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 co tu taka cisza ? tarnów spi juz czy co ??
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no to odkurzamy... Mam na imię Piotr i mam A4 , szukam przyjaciół ,, poklika ktoś
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no to odkurzamy... Mam na imię Piotr i mam A4 , szukam przyjaciół ,, poklika ktoś Piotruś co za piękne imie
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no to odkurzamy... Mam na imię Piotr i mam A4 , szukam przyjaciół ,, poklika ktoś Przyjaciol..
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a gdzie jakiś gospodarz? nikt nie poleje żeby powitać gosci?
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 hehhe a gdzie jest Wicio ? coś go tu nie widac..... :gwizdanie:
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 wit.s jest chyba zajety, bo bardzo dawno sie nie udzielal..
Rekomendowane odpowiedzi