L3Vy Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 no to kiedy robimy spota ? W nastepny weekend;] no to spoko :> nareszcie :th: Hornet A4?? VAG tez bedzie ??
czaki22 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no pasuje spocik zrobic wkoncu, bedzie juz cieplej troszeczke moze kreseczka jakas z kims zoabczymy tylko najpierw plan co gdzie i jak robimy
L3Vy Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 nom pasi pasi ja wczoraj zapodałem jednemu ziomkowi z DT kalendarzyk wsadziłem za szybke.. a jak odjerzdzałem to przyszedł do auta to powiedziałem zeby zagladnął na formum.. moze cos z tego bedzie
L3Vy Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 L3Vy kto..? niewiem.. jakis ziomek Czerwona B5tka na ALU, przed lifatmi... Młody koleś tomozę zobaczy co jest grane
ykk Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ja wetknalem ostatnio w Tarnowie z 10 kalendarzykow, ale jak na razie nic..
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Dzis poszlo do 2.8Q mowi ze sie zapisze. ykk bedziesz na spocie?
ykk Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Chcialbym byc [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:56 _________________________________________________Dzis widzialem auto czakiego pod Carrefurem, i kurde ubzduralo mi sie ze ma blaszki KBR.. Tak jak wczesniej juz powiedzialem.. Chyba za mocne leki biore..
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Chcialbym byc [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:56 _________________________________________________Dzis widzialem auto czakiego pod Carrefurem, i kurde ubzduralo mi sie ze ma blaszki KBR.. Tak jak wczesniej juz powiedzialem.. Chyba za mocne leki biore.. Co to znaczy ze chcialbys byc?
ykk Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Chcialbym byc [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:56 _________________________________________________Dzis widzialem auto czakiego pod Carrefurem, i kurde ubzduralo mi sie ze ma blaszki KBR.. Tak jak wczesniej juz powiedzialem.. Chyba za mocne leki biore.. Co to znaczy ze chcialbys byc? Ze wstepnie sie pisze.. Kto jeszcze..?
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Dla mnie wogule to jak spoty maja byc organizowane co pol roku to ten temat mozna usunac wp***u. W tym za***nym tarnowie nic sie nie da zorganizowac! ;/ Nie mowie co dziennie...wystarczylo by regularnie co miesiac jakies wypady poza miasto czy cus...
Hornet A4 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no to by było fajne reguarne spoty... mozna by co pomyśleć
Tukan Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Siema Panowie i panie mam jedno miejsce(moja nie jedzie :gwizdanie:) na zlot w Wisle miejsce jest oplacone,moze macie kogos kogo chcielibyscie wziasc ze soba,kobiete,kolege,mame,tesciowa....Jesli ktos bedzie prosze o kontakt 606-249-133 bo nie bede mial neta w pracy..Pozdrawiam
wit.s Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Opublikowano 7 Marca 2008 Czołem Żuczki. Dawno mnie nie było-moja firma neguje istnienie życia prywatnego TTom3k. Nie siać mi tu defetyzmu Na forum już były pomysły (czasem nawet częściowo zrealizowane) usuwania tego i owego z wątków regionalnych. Nie wcinam się innym, ale w Tarnowie niech nikt nawet nie waży się pomyśleć o kasowaniu czegokolwiek!!! Moim zdaniem nasz wątek i tak rozwija sie całkiem nieźle. A bardziej regularne spoty jeszcze sobie wypracujemy. Powodzenia na najbliższym spocie-ja jestem dopiero na Święta. Jakby ktoś w tym okresie-to ja chętnie. Myślałem coby się wybrać na tą nowowyremontowaną drogę do Szczurowej coby się spokojnie i w miarę bezpiecznie pościgać
TTom3k Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Kurde taka mialem ochote jechac na ten zlot w wisle a tu ku### szkola !!! i najgorsze ze musze byc bo mam sprawdzana obecnosc i punkciki - ! f*ck f*ck f*ck
Hornet A4 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 wit.s to jak będziesz w święta to przeskocze sobie przez ogrodzenie do Ciebie
czaki22 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 no to organizujemy sie na przyszly tydzien ???czy nie ja jestem za tt tom tez hornet czy mu sie podoba czy nie bedzie ykk niema wyjscia ktos jeszcze ??
Rekomendowane odpowiedzi