norbi3000 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ykk ktoś tu się nocnymi porami w szpiega bawi hehe, zobaczyłem Cie dopiero jak wjezdzalem na Lesna bo przez te Twoje xenony nic nie widac heheh, pozdrawiam !!! a i TTom3k jak tam po sobotnim Edenie zyjesz ????
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 lelus jak tam po edenie ? ja bawilem sie za***iście )))))) oj to Ja w Edenie nie bylem w sobote chyba Ci sie z Norbim pomylilem hehe az tacy podobni jestesmy ... szlak :wallbash: :polew: :polew:
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mamy Mroczkow Spotowych.. Albo.. innych blizniakow.. :gwizdanie:
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mamy Mroczkow Spotowych.. Albo.. innych blizniakow.. :gwizdanie: No teraz to zes pojechal po bandzie ... ;( a Ty Norbi to zamiast do Edenu w next sobote to jedziesz z nami na spota rzeszowskiego i nie ma ze boli i wykretow tez nie ma ;p bo Czaki ci wezmie a4 na czesci sprzeda,
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Z czakim planowalismy sie spiknac w sobote na Grosarze na wylocie z Tarnowa.. I uderzyc wszyscy razem do Rzeszy..
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja proponuje sie pyknac w dt ci co sa z dt i pykniemy sie razem do tarnowa i dolaczymy co ty na to ?
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 lelus_DT oczywiscie ze tak.. Ale z DT to chyba tylko my bedziemy..
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 no a z tomkiem co ? norbi moze pojedzie , bo sie inaczej z a4 pozegna Czaki juz rece zaciera
TTom3k Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 HAha kurde przeciesz nic nie pilem no to jak sie bawiles norbi ? Ja za***iście do 4 siedzialem bo o 11 musialem jechac do szkoly ..
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 HAha kurde przeciesz nic nie pilem no to jak sie bawiles norbi ? Ja za***iście do 4 siedzialem bo o 11 musialem jechac do szkoly .. tylko nie mow ze my podobni hehe
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Gadalem z Tomkiem w sobote, ale na razie odzewu nie ma..
norbi3000 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 witam !!! co do spotu z rzeszowem to okresle sie w tym tygodniu co i jak, gdybym jechal to spikniemy sie ekipa z dt u nas i dolaczymy na grosar do tarnowa, TTom3k dziwne ze sobie pomyliles mnie z lelusem bo podobno nie piles, a ja pilem i Cie poznalem hehehe, a tak nawiasem to impreza byla dobra !!! pozdrawiam LELUS o co Ci chodzilo z tym, ze Czaki juz rece zaciera ??????????
lelus_DT Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 napisalem Ci wczesniej ze jak nie pojedziesz to Czaki na czesci twoja fure bierze:P
TTom3k Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 norbi pomylily mi sie wasze ksywki a nie wyglad hehe a na rzeszow masz jechac zrobimy tam party
czaki22 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 coto za ankieta ktoś ma jakies problemy czy jak ? norbi mam zamowienia na czesci do B6 wiec jedziesz czy nie:) pasuje sie spiknac na grosarze i pojechac razem oczywiscie normalnym tempem 220 +
wit.s Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 coto za ankieta ktoś ma jakies problemy czy jak ? To się dopiero okaże po wnikach
ykk Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 wit.s przyznaj sie, na co glosowales..
norbi3000 Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Panowie prawdopodobnie bede na spocie w sobote, ale napiszcie o ktorej sie spotykamy w DT i o ktorej dolaczymy do grupy Tarnowskiej na grosarze oraz jak dlugo myslicie byc w Rzeszowie ??????[br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 19:00_________________________________________________Czaki22 masz może jeszcze naklejkę Audi A4, ktora kiedys mialem odebrac na spocie czy juz wydana komus ??? Bylo ich kilka, jeden z kolegow z forum mial Ci je przekazac, jedna mialabyc dla mnie !!!!
Rekomendowane odpowiedzi