czaki22 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Moja rodzina moderfaker;) w dodatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panowie, trzy sprawy: 1. Szukam kawalerki w Tarnowie. Jesli byscie cos wiedzieli to prosze dajcie znac:wink: 2. Gdzie w Tarnowie ustawiają dobrze zbierzność? 3. Zapraszam do odwiedzenia KuroDetailing Tarnów Auto SPA & Detailing na ul. Skrzyszowską 6, otwarte od poniedziałku do piątku od 9:00 do 18:00. Dla klubowiczów przewidziane specjalne ceny. Tel. 787350302 Damian, 686462885 Łukasz https://www.facebook.com/kurodetailingtarnow?ref=notif¬if_t=page_invite_accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ad.2. zbieżność to albo do Maciołków albo wulkanizacja na Nadbrzeżnej f. Gumonit ad.3. - odwiedzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 nie rozśmieszaj z Maciolkami bo raczej nie maja pojecia o ustawieniu zbieznosci ile razy bylem tyle razy zj***li po prostu dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 no to może taki traf, ja nie narzekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 no nie traf tylko 3 auta tam ustawialem, jaks ioe twoim przejade to ci powiem :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 heh to auto, które tam ustawiałem to już jeździ Bóg wie gdzie teraz śmigam na nadbrzeżną ^^ swoją drogą... to nie Ty czasem jechałeś wczoraj słoneczną-sitki około 22.30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makthedon Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Panowie siadl mi zawór w sprężarce. Kogo polecacie w temacie Klimy w Tarnowie, okolicach? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panowie siadl mi zawór w sprężarce. Kogo polecacie w temacie Klimy w Tarnowie, okolicach? Pozdrawiam. Jan Nosek Wola Rzedzinska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Da chyba najbardziej ceniony fachowiec w naszych okolicach. A moze tak przy okazji jakis spot;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendi~ Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Coś temat Tarnów umiera.. spotykacie się gdzieś w Tarnowie? jak coś to kiedy i gdzie, postaram się podbić kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tarnów już umarł dawno , niestety ja nie mam czasu na ciagla organizacje spotowania , dzwonic do wszytskich i sie prosic o pojawienie mija sie już z celem. a szkoda niedzile 2 paż spocik tarnow kolo 14 ? co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mnie tez pasuje będę na 100 i będzie jeszcze jeden gość z poza forum może dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 oki panowie to ustalamy niedziela 2listopad, kolo reala, straz pożarna, godzin 14:30 oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 SPOT , parking, REAL,Niedziela, 14:30, będzie VCDS-a, przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 I darmowa wymiana oleju dla kazdego ;p dla co 20-go klubowicza darmowe zakupy w REAL i masa innych atrakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 no a sponsoruje luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klein Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam Panowie! Chciałbym dołączyć do Was, jestem Krzysiek i mam b5 sedana do odrestaurowania:) pozdrawiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi