qruku Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Skromnie ale było. Dzięki Dopa że wpadłeś . Reszta "shame on You" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Również dzięki dowiedziałem się trochę przydatnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 tak sie zaczelo dziac panowie wiec zlałem te spoty, szkoda ale mysle ze sie cos rozkreci , na nastepny wezme sprzet i podlaczenie zrobie za 10 to sie pojawia :):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wydaje mi się że więcej chętnych będzie jak się zrobi cieplej, czy też będzie jaśniej po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello19944 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja jestem chętny tylko jakoś miedzy świętami a nowym rokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Patrząc po ostatniej frekwencji to może być ciężko teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello19944 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 27 minut temu, Dopa napisał: Patrząc po ostatniej frekwencji to może być ciężko teraz . No właśnie można by było połączyć na spota grupy.. małopolskie zloty audi z fb, grupe z brzeska, nowego Sącza i jeszcze z okolic.. myślę że taki spot przy dobrej organizacji by się udał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyczeQ Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Że ja tu wcześniej nie wpadłem i tego posta nie widziałem.. Bedę śledził i na następny spot wpadam o ile praca pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBa92d Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 W dniu 17.12.2017 o 11:59, KamyczeQ napisał: Że ja tu wcześniej nie wpadłem i tego posta nie widziałem.. Bedę śledził i na następny spot wpadam o ile praca pozwoli też zaczynam śledzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello19944 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Niestety w Tanowie cisza ze spotami Edytowane 6 Lutego 2018 przez Rafaello19944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 3 godziny temu, Rafaello19944 napisał: Niestety w Tanowie cisza ze spotami Musimy poczekać jak się ociepli, myślę że wtedy będzie więcej chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello19944 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ja jak będę w pl na pewno na spocie się pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ułan Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam jakiś jesienny spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Jestem za, jak tylko będę miał możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HainrichCzerwinski Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Gratuluje sprzedaży. Wpadnij Passatem Edytowane 24 Lipca 2019 przez HainrichCzerwinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Siemka Panowie , mam pytanko, czy jest ktoś kto by mógł mi zobaczyć busa ? Stoi w Tarnowie na ul. Nowodąbrowska , może ma ktoś blisko i nie było by to problemu podjechać ? oczywistoście nie za darmo ja mam 500km a nie chce się po prostu przejechać Edytowane 17 Marca 2020 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Odezwij się na priv jak aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Witam . Panowie potrzebuje zregenerować soczewke . Pomalować środki m czarno i zrobić dynamiczny kierunek w mojej a6 c6 w ory lampach na ledzie . Polecacie kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @KoJ@K i @kamil-vag tuningują lampy to może ich zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi