teddy-boy Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Drodzy, Zobaczcie na zdjecie. Tak wyglada u mnie drazek zmiany biegow. Ktos mi powiedzial ze "tak ma byc" Na pewno? http://pl.tinypic.com/r/2ir26n9/8
Fido Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Uuuuuu, pewnie auto bite Czy na prawdę sam sobie z tym nie możesz poradzić że aż potrzebujesz pomocy na forum ???
teddy-boy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 Oj widze ze na debila wychodze. A pytalem serio To uwaga - serio nie wiem czy tak ma byc, i mam olac, czy mam zdjac i obrocic (probowalem). OK, robiac dalej z siebie kretyna Tu np jest prosto jak w innych samochodach: http://www.reveuro.com/buyers_guide/audi/a4/audia4b6interior.jpg
jospethe Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Boże.... Weź tą gałe tak jakbyś zmieniał biegi i przekręć w lewo lub prawo ręką bo nie wyświetla mi sie już foto .Ustaw tak aby było tak jak z zdjęciu czyli na prosto. Edytowane 23 Marca 2015 przez jospethe
teddy-boy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 jospethe, ale sie nie da Serio nie jestem motoryzacyjnym debilem i juz probowalem Jedyne co moge to wyciagnac galke w gore, ale wtedy nie moge nalozyc na czuja w pozycji prosto, tak jakby w srodku byl wyciety jakis klin czy cos, moge zalozyc jedynie w takiej pozycji jak na fotke ktora wkleilem, stad pytanie. OK, niewazne, niech juz sobie tak bedzie, nie chce was denerwowac.
jospethe Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Musi być jakiś sposób. Nie mam B6 ale u mnie w B5 ta gałka jest nakręcana normalnie na gwint i można ją całą odkręcić. Może wypowie sie ktoś kto ma B6 Może Ci to pomoże http://a4-klub.pl/index.php?/topic/41304-all-b6b7-wymiana-galki-zmiany-biegow-na-wersje-s-line/
teddy-boy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 A tutaj moge podniesc galke, az czuje ze spadla z trzpienia. Ale zalozyc moge ja na czuja tylko znowu w starej pozycji DZieki! jak widac na tych zdjeciach, jest tam rowek, byc moze u mnie to jest dziwnym trafem przekrzywione, rozbiore i zobacze
Fido Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 I jak ? Rozebrałeś ? Bo prawdę mówiąc zagalopowałem się ze swoją wypowiedzią. Byłem święcie przekonany że gałkę da się obrócić.
teddy-boy Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Tak, probowalem zrobic to rano. Po prostu u mnie wyciecie nie jest z boku i drazek moge zalozyc tak jak bylo widac na fotce Dziwne to troche, ale nie przeszkadza mi. Pierwszy raz cos takiego widze Balem sie uzyc duzej sily zeby czegos nie popsuc. A mam i tak liste do zrobienia rzeczy wazniejszych
majkel_majki Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Widać po szwie na gałce, że siedzi prosto. Obróć plakietkę z rozpiską przełożeń i będzie git.
lukaszooo Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Wydaje mi sie ze sam kapsel jest zle przyklejony (szef skóry jest w dobrym miejscu) , podgrzej suszarką i spróbuj oderwać i przykleić poprawnie.
teddy-boy Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 Dzieki Panowie! Pewnie macie racje, wiec przy najblizszej okazji to sobie poprawie,
aleksbend Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 jak wyciagniesz dekor z gałką to ona przymocowana jest na trytke przetnij ją ustaw gałkę na wprost i załóż nową trytke i tyle... znaczy sie trytka trzyma gałke tak aby się nie obracała bo gałka wchodzi w klin
Rekomendowane odpowiedzi