Opublikowano 16 Grudnia 200916 l COD MW2 - no po prostu KOX wczoraj załadowałem nową grafikę Radeon 4760 HD ... może nie Highend ale wymiata lepiej niż oczekiwałem
Opublikowano 16 Grudnia 200916 l Autor No no no... MW2 wymiata... pisalem nie raz. Szkoda tylko, ze tak malo misji w story mode, tez chcialbym ich wiecej
Opublikowano 17 Grudnia 200916 l może ktoś chce powalczyć w MW2 po sieci (ps3) byśmy się trochę pozabijali
Opublikowano 18 Grudnia 200916 l może ktoś chce powalczyć w MW2 po sieci (ps3) byśmy się trochę pozabijali Jak sobie kupie
Opublikowano 18 Grudnia 200916 l Autor Gralem w demo... grafika swietna, oplaca sie grac na kierze, czy jednak pad?
Opublikowano 18 Grudnia 200916 l Mi nie chciało się wyciągać kiery z szafy, cykam na razie na padzie. Z tego co pamiętam Dirt 1 na kierze dawał mnóstwo frajdy (fajnie zakłąda się kontry przy ślizgach, czyli praktycznie non stop ) więc jak nie masz kłopotu z rozkładaniem kiery (lub nie musisz jej chować) to olej pada.
Opublikowano 18 Grudnia 200916 l Autor No niestety kosztuje swoje... do tego dobry stojak i juz jest 1200-1300PLN, jak za zabawke to niestety nie malo.. co wiecej do takiej kiery przydalby sie kubelek juz :gwizdanie:
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l A ja wczoraj dziewczynie wykupiłem Xbox Live teraz będziemy napierdzielać w gearsy razem po sieci P.S. Ktoś jeszcze w pracy tak jak ja ?
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l mi się marzy taka kiera.... tylko ta cena eeeeee tam , wczoraj u kaliego stała taka kiera w pokoju i cieliśmy w DIRT-a 2 , szału ni ma [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 12:12_________________________________________________PIXI jak jeździl to myślał ,że prowadzi swojego parcha i zmieniał biegi przy 2300rpm
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l PIXI jak jeździl to myślał ,że prowadzi swojego parcha i zmieniał biegi przy 2300rpm co wiecej do takiej kiery przydalby sie kubelek juz w piwnicy mam jakieś bimarco expert, zostało mi po projekcie vw t4 vr6
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l oczywiście ze PS3:D najlepsza konsola na świecie, mimo iz mam tą starsza wersję. Polskie menu wymiata:D połacznie z kompem muzyka itp:D a gry to przede wszystkim online PES 2009 NFS.. no i Gta4:D
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l oczywiście ze PS3:D najlepsza konsola na świecie, mimo iz mam tą starsza wersję. Polskie menu wymiata:D połacznie z kompem muzyka itp:D a gry to przede wszystkim online PES 2009 NFS.. no i Gta4:D szkoda ze x-a nie można podłączyć do kompa , menu angielskie , muzy tez nie czyta , no i to co jest najgorsze to to , że xboxLive jest na bardzo słabym poziomie , mało gier w które można ciąć po sieci i w ogóle
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l oczywiście ze PS3:D najlepsza konsola na świecie, mimo iz mam tą starsza wersję. Polskie menu wymiata:D połacznie z kompem muzyka itp:D a gry to przede wszystkim online PES 2009 NFS.. no i Gta4:D szkoda ze x-a nie można podłączyć do kompa , menu angielskie , muzy tez nie czyta , no i to co jest najgorsze to to , że xboxLive jest na bardzo słabym poziomie , mało gier w które można ciąć po sieci i w ogóle Fucking true :laghing2: :laghing2:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l a gry to przede wszystkim online PES 2009 NFS.. no i Gta4:D nie ma opcji teraz to tylko MW2
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l oczywiście ze PS3:D najlepsza konsola na świecie, mimo iz mam tą starsza wersję. Polskie menu wymiata:D połacznie z kompem muzyka itp:D a gry to przede wszystkim online PES 2009 NFS.. no i Gta4:D jak polaczyles PS3 z kompem, robiles jakas siec?