Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak? to nie wiedzialem, zrobilem ponad pol gry i ani razu niczym mi polatac nie bylo dane.

nie moglem tez kupic zadnego interesu, domu, porzadnie sie ubrac ani pojsc na silke :decayed:

w San Andreas czulem sie jakos bardziej swobodnie :tongue4:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ubrac mozesz sie w sklepie... skakanie ze spadochronu jest dopiero w dodatku ;)

Opublikowano

ale do bani te ubrania byly, niggera w SA moglem ubrac jak chcialem a nawet w z gola klata latac :decayed: :decayed:

aaa no to dlatego nie polatalem sobie :decayed:

Opublikowano

Racja, mnie razi trochę to, że cała mapa to jedno wielkie miasto, nie ma wiosek, lasów, kilku miast, pustyni jak w San Andreas. Ale myślę, że to z powodu ograniczeń sprzętowych, może w następnej części mapa będzie większa. Szkoda, bo lubiłem w SA czasem chopperem się bujnąć za miasto jak easy rider :polew:

Opublikowano
  • Autor

Tylko zobaczcie jak zroznicowane jest to miasto i cale zyje... wole to mega dopracowane niz miasto + okolice w okrojonym wariancie.

Na pewno GTAV kiedys da jeszcze wiecej :)

Opublikowano

No to na pewno, GTA III tez bylo biedne w porownaniu do np SA czy nawet Vice City ;)

Ja czekam teraz na "zrozumiala" wersje MGS Peace Walker na PSP, podobno MEGA KOX, w Famitsu dostalo maxymalna note 40 (4x10) :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam na sprzedaż gre na Xboxa 360 Borderlands w stanie idealnym i tanio 80zł

Opublikowano

Zrobiłem w końcu platyne w InFamous :decayed: Namęczyłem się ale było warto. Kupa zabawy.

U mnie już gra idzie w odstawkę więc jeśli ktoś ma coś w co nie gra to możemy się zamienić.

Opublikowano

Kowal a co byś chciał ?

ja mam InFamous od kumpla ale jestem dopiero na drugiej wyspie, i nie wiem ile mi zejdzie z tą grą bo pobrywam w miedzy czasie w Colina2 i Heavy Rain. Dlatego wolałbym mieć swoją InFamous bo gra mi sie podoba.

Gier mam sporo ale z tych co mało gram to Alone In The Dark, Motorstorm, GTA4.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie PC! :D gram w GTAIV/GTA 2 dodatki (EFLC) + jakieś strzelanki typu COD modern warfare/warfare2 / Crysis etc.

Chociaż PS2 + Tekken5 też miodzio :naughty:

Opublikowano

a ja prócz jakiś tam standardowych w miare nowych gierek w które pogrywam... to najchętniej gram w diablo II LoD :D:D:D:D to jest dopiero staroć hehe :D:D no niestety nie gram mało bo w domu to mnie nie ma wogóle praktycznie :D

Opublikowano

Aaa od kilku tygodni napalałem się na Red Dead Redemption, premiera już 18 maja a tu dzisiaj dowiedziałem się, że nie będzie wersji PC ;( Tylko Xbox360 i PS3. Szkoda, bo to takie GTA 4 na dzikim zachodzie (zresztą robi je Rockstar Games na enginie GTA4). Pewnie będzie wypasiona zabawa... Może kiedyś zrobią na PC :slina:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=12772

Opublikowano

No właśnie ostatnio nudząc się na praktach oglądałem filmiku z RDR i powiem, że ogień :shocked: No ale ten ból, że wyjdzie tylko na ps3 i Xbox ;/

Opublikowano

ja polecam ufc 2010 mega gierka narazie napierdzielam w demko jest za darmo na psn...25 maja wychodzi pelna wersja WYPAS

Opublikowano

a ja czekam na gran turismo 5 na ps 3 i od roku czy dwóch lat Ci frajerzy przekładają premiere i pomyślcie jaki mnie ..... ogarnia niemiłosierny :)

Opublikowano

a ja czekam na gran turismo 5 na ps 3 i od roku czy dwóch lat Ci frajerzy przekładają premiere i pomyślcie jaki mnie ..... ogarnia niemiłosierny :)

chyba dłuzej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja czekam na Mafia II już tak naprawde nie wiem ile lat przekładają premierę, ale teraz jest już raczej ostateczna premiera bodajże w sierpniu, a gra będzie ogień :gwizdanie:

Opublikowano

No nie gadaj, że tak Mafie 2 przekładają. Po prostu grzejesz się na tę grę od dłuższego czasu :naughty:

Mafia II: PhysX Trailer HD[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 09:32_________________________________________________[br]

UPDATE

Mafia II

Exclusive Developer Diary Series Episode II

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-developer-mafia-ii/65301 HD

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-developer-mafia-ii/65300 SD

Opublikowano

Już widzę jak będą fps'y spadać podczas rozwalania wszystkiego co oparte jest na PhysX'ie :D . Np. podczas gry w Red Faction: Guerrilla normalnie miałem coś koło 80 fpsów, podczas rozwalania wszystkiego dookoła spadało do 20-25 :gwizdanie:

Opublikowano

No bo do tego przyda się mocna NVIDIA lub karta PhysX albo najlepiej do tego jakiś niechudy Quadzik ;)